Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Fordulatszám mérő spirál van?
Hello
Nekem lenne pár cuccom rg 80-hoz akit érdekel blokk nincs és kerék és első teló a többi majdnem minden , ha érdekel írj és megmondom megvan-e még. occsem@freemail.hu
Az jó a 80-ashoz? Képet tudnál betenni?
Ha jól tudom akkor 1987.
NC11AD101170.
kuplungoldali középső és nyeles
pontos évszámot és alvázszámot kérnék
Hali!
Nekem van egy tankom RG125-é 1987-es fekete,csak az olajtartáj hiánycikk belőle! A csavar meg aszem 6-os sima metrikus,nekem legalábbis az van benne a 125-be!
Szia
Én már többször is még a 10 centis hóban is. Jelenleg gyengélkedik szegényke...
Szasztok srácok!

1. RG 80-hoz valakinek van-e eladó nem lyukas nem rozsdás és nem horpadt tannkja?

2. Kellene RG80-hoz első sárvédő, jó állaptú.

3. RG80 blokknál a vízpumpaház alján van egy kis csavar. Milyen menetű az?

Előre is köszi.
Megnéznéd nekem? :D
Mid van hozzá?
Sziasztok!Szeretnék rg200 hoz dugatyút,ha tudna valaki segiteni nagyon meg köszönném!sapi7302@citromail.hu 0620 2556500.
Rg 125-ös kuplung is jó lenne sztem!

A blokkja egy az egyben ugyanaz!
ha nagyon nem talász, szerintem próbálkozhatnál szerszámkészítős/eszergályos emberrel!
gyárilag 16, ha 15öst raksz kisebb végseb jobb gyorsulás
Hali
komplett kuplung kosár kell rá
a váltóáttétel gyári, csak a fogaskerekekkel lehet variálni a tiédet ha akarod megnézem évjárattól függően, hogy gyárilag mivel szerelték
nekem vannak power alkatrészeim!
ha bemegy a suzuki kereskedésbe vehet csak hengerfejtömítést, nem muszály szettet. de szerintem egy szettel olcsóbban kijön
mit takar a kuplunghiba?
Hello mindenkinek!
Azt szeretném megtudni hogy rg 125 87-es évjárathoz felsö tügörgű kellene nekem örülnék ha küldenétek 1 linket vagy valami oldalcímet! Mert történt 1 kis baleset!
a képek magukért beszélnek!
plexi-riasztó-markolat-tankpad-4index-kulcstartó-Digit
ális óra -- Fényezés -- összeszerelés

Utána már én is gurulni fogok igaz Pest megyében Üllő-Budapest területe körül
helló! én gurultam már egy jót,nekem egy 250-es gammám van,járatós a kicsike,úgyhogy ha kicsit jó idő van megyünk......
mi a pálya veletek RG-s srácok? gurult már valaki idén? jász nagykun szolnok megyében van valaki rg-s? rajtam kivül? piszzz nektek