Hát rád bízom, de a festék az olyan legyen hogy a benzin ne oldja meg az is fontos hogy rendesen megtapadjon a felületen Sósavval meg óvatosan elég veszélyes anyag
Én az Auchanba találtam rozsdaátalakítót. Megveszem literje 1000 Ft-t. Átalakítja a rozsdát és megvédi a fémet. Vagy max veszek még sósavat, teleöntöm, hogy 100%-an kitisztuljon és öntök bele egy liter festéket és végigfolyatom.
RG80 akkor ez biza fém tankos olyan mint az enyém. Tipushibának vélhető ez a probléma ugyanis egyik kedves fórumos barátunknak faján ki is lukat ami a cserével volt egyenlő. A te esetedben van egy megoldás ami 100% hogy működni fog, de az ára koránt sem olcsó! Régi veterán motoroknál szokták alkalmazni, ezt a módszert és egyben nem csak kipucolják hanem le is védik a felületet a külső hatásoktól, hogy az véletlenül se tudjon újra rozsdásodni és ezzel bosszús hibákat okozni Ez az egész olyan 5500Ft körül mozgolódott még 2-3éve én akkor találtam rá! Számolj ár növekedéssel a évek telte miatt. Ha továbbra is érdekelne a dolog akkor írj vissza mert meg kell keresnem pontosan hol és mit kell megvenned
Továbbá te írtál nekem a kék műszerfal égők ügyében, hogy milyen árban forgalmazzuk. Sajnos még nem jártam a boltunkban de holnap mindenféleképpen adok neked választ és elnézésedet kérem a várakoztatásért
Hát de azért így érted mi a problémám faszkivan így nyárra se leszek meg ezzel a hülye motorépítéssel se-gáz címe megvan ennek az ipsének egyszer biztos elbeszélgetek vele....
VAn egy Suzuki RG 80-as motorom. A tankja belül tiszta rozsdás. Bármivel teliüntöm, az nem akar kijönni a 2 kis csövön. De ha benzint öntök bele és rákötöm a benzincsapra akkor lefolyik a karburátorhoz. Vákumo lehet a tnak mint a robogóknál vagy micsoda? A tankot hogy rozsdátlanítsam? Próbáltam sósavval meg kővel. Az szépen lehozza, de másnap megint tiszta rozsda. Valakinek valami ötlete?
Úgy volt a story hogy te is tudjad meg úgy a fórumon mindenki, hogy miért akadtam ki újra, hogy egyik RG-s tag dobott nekem egy linket ahol egy oldalon volt hirdetés, hogy bontott motorból alkatrészek eladók. Előre leszögezem nem hátsó szándékból adta a linket, hanem mert tudta hogy építem a mocit és mindenféle ilyen hirdetés ilyenkor jól jön az embernek Én még aznap este írtam is egy levelet, hogy:
Hello.
Láttam, X oldalon a hírdetésed. Engem ez a pár alaktrész érdekelne: Fejidom+plexi (ezeken milyen sérülés található?) Fényezés nem izgat mert az enyém telifényt kap; A fejidom alá ami jön idom 2DB az is érdekelne de csak akkor ha nincs megrepedve vagy törve; érdekelne 2DB első és 2DB hátsó lábtartó is, de csak akkor ha a gumi még jó rajta és nem szikszalag vagy egyéb segédeszköz tartlya egyben; ha az üléshuzat nem szakadt és nincs gyűrődve mennyit kérsz a komplett ülésért?; berúgókar ha lenne komplettan; hátsó utas kapaszkodó más így hirtelen nem ugrik be, de felvettelek msn-re remélem tudunk majd beszélni pontosan milyen cuccaid vannak a motorhoz még.
Üdv.: Richter Dániel
Jött a válasz:
Hello Msn-en szerdáig csak délelőtt tudok lenni vagy este 9kor ha neked az jó akkor tudunk dumálni tutira utána egésznap
a 2 db idom tartó megvan, a lábtartók is megvannak nincs szigetelőszalagozva:D,ülés nincs szakadva komplett nem gyürött.A visszapillantó is megvan.
A fejiomot pont tegnap délután vitték ugyhogy az nincs már meg + a tartója se, a berugó kar sincs, a blokkból nincs meg semmi csak a hütő+ a váltókar, a kapaszkodó a csomagtarón van? mert nekem külön nincs.
Nem én írtam az üzenetek egy az egyben bemásoltam ide mint írta idézem: "ülés nincs szakadva komplett nem gyürött."
Ezek után MSN-en megbeszéltük az idomokat azokat nem is küldte el mert üvegszálasak voltak +javítani is kéne. Olyanom már van 4DB minek 6... Szót nem ejtett arról hogy a visszapillantó műanyagja elvan törve például. Vagy hogy a lábtartógumija ép, de a vas elvan görbülve de ezt nehezen de vissza tudtam hajlítani... Az idomtartókkal nem volt problémám.
Én mondom lemegyek de rendőr társaságában, ha nem fog jelentkezni. Te is láthatod mindig itt vagyok fórumon segítek akinek tudok, Máténak elküldtem ma egy fasza lehúzót a suzukijához stb. szóval nem vagyok egy szemét aki mindenkit lehurrog. Erre mit kapok 2ember is átbaszott a cinkes hogy a másiknak a címe megvan házszáma is. Megunom és mindenkin visszahajtom a pénzt a lomokat meg visszaadom.
Elnézést kérek minden Suzuki RG 125 Gamma fórumozótól ezekért a dolgokért csak hát majdnem 10rongyal átbaszni egy motoros társat nem éppen egy jó dolog. Ráadásul mindenki tudja hogy nyakik benne vagyok a felújításban. 3embertől vettem alkatrészt és ebből 2úgy átbaszott mint a huzat. Ennek a két embernek fölöslegesen fizettem ki 16000FT-ot.
Egyedül a Zoli nem vágott át ő jobb cuccokat küldött mint vártam, tanulhatnának tőle az emberek.
Ráadásul a metálfényezés a motívumokkal nem lesz 16000FT hanem akár többszöröse is lehet mivel rendes fényező műhelyben lesz megcsinálva.
Nagyon bosszantó az emberek hozzá állás az eladott alkatrészeknél, mert neki egy kis ülésszakadás még elmegy, nekem egy felújításnál már nem És ha már rákérdeznek ne hazudjunk, kérem.
Majki1111 ne nézegessél myvipen hanem írd meg a fórumon lévő tagoknak is mi a faszért húztál le kettétört fejidommal és törött plexivel! Kifogytam a türelmemből. Lassan kénytelen leszek lemenni személyesen Pécsre. Amennyiben nem adsz életjelet magadról sehonnan kénytelen leszek a szomszéd rendőröknek is beszámolni 3szomszédom rendőr egyik biztosan fog segíteni, így ajánlom a hivatalos közegek nélkül elintézni ezt dolgot! Mert ha ténylegesen kis repedés lett volna fejidomon még az meghegeszthető de ez egy hordó fos és még a helyi műanyagos sem vállalja el! MSN-ről pedig old fel a tiltást azt szépen meséld el hova lett az ígért visszafizetés tőlem viheted ezeket a hulladékokat is azóta nem csináltam semmit velük ugyan olyanok mint voltak 8ezer mellé raktam volna még 3at és új fejidomot vehettem volna, ennyiért legalább ne basztál volna át...
Közben annyit módosult hogy a végállomás a Fekete-tenger lesz! Tehát 1500km kb. a táv. 5,5L fogyasztással olyan 25000Ft a benzinköltség. + a szállás és a kaja Lassan de biztosan gyülekezünk ami nagyon jó jel
Sziasztok komplett hengerre lenne szükségem RG-hez vagy TSR-hez,az újabb típushoz ismertek olyan helyet ahol bontanak vagy akinek van?
Előre is köszi a segítségeteket
Értem.
Akkor viszont nem javaslom senkinek,hogy bevonatos hengerrel ezt utánozza, mert lehámlik a cucc szépen.
Azért van a csatornákba kifuttatva a galvánbevonat, és azért van erősen lekerekítva minden él, hogy fentmaradjon a bevonat.
Ha megérül valahol, akkor lejön.
Továbbá te írtál nekem a kék műszerfal égők ügyében, hogy milyen árban forgalmazzuk. Sajnos még nem jártam a boltunkban de holnap mindenféleképpen adok neked választ és elnézésedet kérem a várakoztatásért
VAn egy Suzuki RG 80-as motorom. A tankja belül tiszta rozsdás. Bármivel teliüntöm, az nem akar kijönni a 2 kis csövön. De ha benzint öntök bele és rákötöm a benzincsapra akkor lefolyik a karburátorhoz. Vákumo lehet a tnak mint a robogóknál vagy micsoda? A tankot hogy rozsdátlanítsam? Próbáltam sósavval meg kővel. Az szépen lehozza, de másnap megint tiszta rozsda. Valakinek valami ötlete?
Úgy volt a story hogy te is tudjad meg úgy a fórumon mindenki, hogy miért akadtam ki újra, hogy egyik RG-s tag dobott nekem egy linket ahol egy oldalon volt hirdetés, hogy bontott motorból alkatrészek eladók. Előre leszögezem nem hátsó szándékból adta a linket, hanem mert tudta hogy építem a mocit és mindenféle ilyen hirdetés ilyenkor jól jön az embernek Én még aznap este írtam is egy levelet, hogy:
Hello.
Láttam, X oldalon a hírdetésed. Engem ez a pár alaktrész érdekelne: Fejidom+plexi (ezeken milyen sérülés található?) Fényezés nem izgat mert az enyém telifényt kap; A fejidom alá ami jön idom 2DB az is érdekelne de csak akkor ha nincs megrepedve vagy törve; érdekelne 2DB első és 2DB hátsó lábtartó is, de csak akkor ha a gumi még jó rajta és nem szikszalag vagy egyéb segédeszköz tartlya egyben; ha az üléshuzat nem szakadt és nincs gyűrődve mennyit kérsz a komplett ülésért?; berúgókar ha lenne komplettan; hátsó utas kapaszkodó más így hirtelen nem ugrik be, de felvettelek msn-re remélem tudunk majd beszélni pontosan milyen cuccaid vannak a motorhoz még.
Üdv.: Richter Dániel
Jött a válasz:
Hello Msn-en szerdáig csak délelőtt tudok lenni vagy este 9kor ha neked az jó akkor tudunk dumálni tutira utána egésznap
a 2 db idom tartó megvan, a lábtartók is megvannak nincs szigetelőszalagozva:D,ülés nincs szakadva komplett nem gyürött.A visszapillantó is megvan.
A fejiomot pont tegnap délután vitték ugyhogy az nincs már meg + a tartója se, a berugó kar sincs, a blokkból nincs meg semmi csak a hütő+ a váltókar, a kapaszkodó a csomagtarón van? mert nekem külön nincs.
Nem én írtam az üzenetek egy az egyben bemásoltam ide mint írta idézem: "ülés nincs szakadva komplett nem gyürött."
Ezek után MSN-en megbeszéltük az idomokat azokat nem is küldte el mert üvegszálasak voltak +javítani is kéne. Olyanom már van 4DB minek 6... Szót nem ejtett arról hogy a visszapillantó műanyagja elvan törve például. Vagy hogy a lábtartógumija ép, de a vas elvan görbülve de ezt nehezen de vissza tudtam hajlítani... Az idomtartókkal nem volt problémám.
Íme a képek hogy értsétek hogy vágott át:
Egyedül a Zoli nem vágott át ő jobb cuccokat küldött mint vártam, tanulhatnának tőle az emberek.
Ráadásul a metálfényezés a motívumokkal nem lesz 16000FT hanem akár többszöröse is lehet mivel rendes fényező műhelyben lesz megcsinálva.
Nagyon bosszantó az emberek hozzá állás az eladott alkatrészeknél, mert neki egy kis ülésszakadás még elmegy, nekem egy felújításnál már nem És ha már rákérdeznek ne hazudjunk, kérem.
üdv.
TÚRA! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Nyáron most már kezd bizonyosnak tűnni egy 2T romániai TÚRA! Ha valaki kapcsolódni kíván kérem jelentkezzen! Köszönöm
Előre is köszi a segítségeteket
Akkor viszont nem javaslom senkinek,hogy bevonatos hengerrel ezt utánozza, mert lehámlik a cucc szépen.
Azért van a csatornákba kifuttatva a galvánbevonat, és azért van erősen lekerekítva minden él, hogy fentmaradjon a bevonat.
Ha megérül valahol, akkor lejön.