én benne vagyok legyen felejtős ez a téma
de ha megnézed össze 25ös rg tudtommal poweres.
na mind1
valaki nem elado vagy elcserélehő Rg-t?
lenne érte egy Nsr-em 94es gyári festéssel stb..........
az új aprilia rs-ből is csináltak power nélkülit, gondolj már bele kb 2007-es fejlesztés az ára meg millió környéki...mégis!
mellesleg meg olvass vissza pár kommentet hogy mennyire vágom az RGs témát, elég sok mindeninek segítettem RG témában, én írtam pl: a power szervó javítós cikket is, és abszolút kútfőből!
a koromról meg annyit hogy sztem egy évben születtünk.
most nézem csak a képet, hogy ott van elötte. bocs nem láttam, de a stílusodon kicsit visszavehetnél, mert ez a hangnem nem tetszik.
és mielőtt még írnál bármit is, inkább gondolod végig h ki milyen hangnemben ír neked, és hogy segíteni akart-e vagy fikázni
sztem a te RGdben nincsen power... azért ilyen az órája, és amit fozótzál azis sztem, hogy a henger ugyan olyan öntvényből készült, csak a power lyukát nem marták ki!
Ugy néz ki hogy műteni kell a lábamat az ízülettel történt valami Remélem ennél csak jobb lesz, ugyanis deréktól lefelé a jobb lábamat nem érzem
De legalább nem vagyok addig se egyedül, itt van a melettem lévő ágyon egy motoros barát Behozták neki a laptopját...Róla írok hála a WiFinek
Helo mindenkinek. Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet 87-es rg hez szivato bovdent kapni mert az enyém elszakadt. léci irjatok mert sürgős lenne eöre is köszi.
Lehet nem tudom
nekem egyik ismi azt mondta h ő úgy tudja h ezekből a 2ik szériás Rg-k ből adtak ki 36lovast meg 22lovas Blokkal azt h ez mennyire igaz nem tudom
Ha vkit érdekel, van egy eladó 125ös RG-m, képek az adatlapomon a fotógalériában megtekinthetőek.irányár: 240e huf