Szia Jocó.Érdeklődnék kellenek -e a cuccok,mert lehet másnak is kellene.Csak téged már ha beszéltünk róla nem akarlak átvágni.Írj vissza légyszives,köszi.
Szia Peti.Sajna tükör, meg az indexcucc az nincs,de többet akarsz tudni lapozz vissza pár oldalt a fórumon részletesen leírtam mim van.De azért köszi,Ha meg találtál valamit írj nyugodtan.
Hát igen nekem mondjuk a Balaton is megfelel. A benzin sem vészes legalábbis nekem 5-5,5L fogyaszt 100km-en:) balcsira én számolnák 700km-ert az is meglenne 38,5L-ből + az olaj márkás akkor 4ezerből bőven megvan szóval az útiköltség 15,000FT lenne nekem kb. Mondjuk hát igen nekem akkor ez lenne a nagy nyári túra + a gépnek is a nagy teszt a mostani építés után
Szevasztok! Turárol annyit h én is nekiindulnék bármilyen távnak, nem a motor megbízhatóságától függ sztem hanem a pénztárcától. Szóval nekem pestig fölmenni nem kevés benya lenne. Szal ugy kéne, hogy Balaton, vagy valami olyan helyen amit mindenki tud hol van és nagyjából egy táv mindenkinek.
Hát nézzük én Budapest mellet lakok 25km-re Üllőn. Én mondjuk Budapestre gondoltam, de más ötlet is jöhet csak nyugodtan mondjátok ti mire gondoltatok Hát nekem most a végsebességem 100km/h volt, de most télen megy alá egy tervezett rezonátor cső mert a mostani kipum 8kg tömény koksz! meg hát nem is a legszebb kipufogó mindegy nem az a lényeg 10LE helyet több lesz talán 13LE és 110lesz már akkor a vége majd kiderül attól függ hogyan sikerül Hát én neki merek majd vágni nagy túráknak is mert például Zoo75 tudja, hogy mekkora felújításon megy át a gépem Még csak a légszűrőbetétért is kiadtam 7500FT-ot, hogy gyári Suzuki legyen
akkor botsi : D harmadik is jó hát szerintem találka valahol és a környékben egy gurulás te hol laksz? : ) csak am szerintm sokan nem mernének nki indulni v nmtudom 2 t mittomén pedighát ha rendbe vana géped akkor semmi extra yzf 125 forummal voltam túrázni 403 km megse kottyant =) sok 4 t között : DDDDD
Szia.
Jó lenne tudni, hogy pontosan milyen szériás a motor. A régi vagy az új. (az enyém a régi kaszni megtudod nézni az adatlapomon). Ha a régi kasznis akkor sajnos nem tudok segíteni mert nincs hozzá rajzom. Az új szériához (másik) viszont van elektronika rajzom
Jó tanulmányozást
Második? inkább harmadik Gyülekezünk és ez a lényeg
Amúgy mivel én csak 80ccm tudok menni (nincs más) így ha lesz gurulás (vagy akartok) maximum 100km/h vagyok képes azt is végfordulaton
Jó napot uraim,egy kis segítségre lenne szükségem!
Suzuki RG 125ccm 1990 körüli.
Elöre bocsájtom,hogy nem értek hozzá ezért fordulok hozátok
A gyujtás bekötésére lenne szükségem és némi infora a hengerfej oldalán lévö léptetömotor(?) bekötéséröl ill. müködéséröl.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
Nem vagyok laikus auto elektronikával foglalkozom,de motorokat soha nem csináltam
Ezt a gépet a főnököm vette magának és engem nyaggat,hogy rakjam össze mert a motorja darabokban érkezett egy kosárban...
Elöre is köszönöm!
dehát én meg szolnoki vagyok :)
Köszönöm!
Jó lenne tudni, hogy pontosan milyen szériás a motor. A régi vagy az új. (az enyém a régi kaszni megtudod nézni az adatlapomon). Ha a régi kasznis akkor sajnos nem tudok segíteni mert nincs hozzá rajzom. Az új szériához (másik) viszont van elektronika rajzom
Jó tanulmányozást
Amúgy mivel én csak 80ccm tudok menni (nincs más) így ha lesz gurulás (vagy akartok) maximum 100km/h vagyok képes azt is végfordulaton
Suzuki RG 125ccm 1990 körüli.
Elöre bocsájtom,hogy nem értek hozzá ezért fordulok hozátok
A gyujtás bekötésére lenne szükségem és némi infora a hengerfej oldalán lévö léptetömotor(?) bekötéséröl ill. müködéséröl.
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.
Nem vagyok laikus auto elektronikával foglalkozom,de motorokat soha nem csináltam
Ezt a gépet a főnököm vette magának és engem nyaggat,hogy rakjam össze mert a motorja darabokban érkezett egy kosárban...
Elöre is köszönöm!