Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd meg fogsz lepődni hogy mit tud az rg normális powerrel... :)
Én így vettem. mióta megvan kicsit csörgő-zörgő hangja volt.Tudtam hogy nem a dugónak van hangja... Pár hete szétszedtem a powert és látom hogy az elvan törve és annak volt hangja . szóval jólenne bele már másik
amúgy neked mi történt?
én jöttem haza messziről és végig téptem neki, aztán egyszercsak halk csörgés a blokkban (először azt hittem hogy a tankban úszkál valami pöcök, mondjuk a szűrő kiesett pl) és erőtlen lett. mintha a power beszart volna de egyszerre működik is :D aztán szétszedésnél kiderült, hogy azért éreztem ezt mert csak az egyik működött. :D
az a mázlim hogy a letört darab nem esett be a hengerbe
köszi
ha meg lesz hozzá mind a 2 akkor természetesen :)
Csá nekem pont az tört el ami neked ép.Nemadod azt el?
felvettelek msnre
köszönöm szépen :)
Sziasztok.Ha van valakinek 88-as gammához 54.5mm-es dugója gyürüvel az írjon,vagy egyel nagyobb méret is jó.Fontos lenne.Ja használt kéne.Köszönöm.
Hali!
Nekem van power alkatrész olyan amilyen neked kell.Gondoltam szólok ha már élet múlik rajta. :)
keresek power alaktrészeket, konkrétan a képen láthatót
eltörött az enyém is.
akinek van eladó, az életet tudna vele menteni :)
Elvileg magas az alapjárata és állítólag van kompresszió benne olaj víz nincs szerintem szikra és úszószint a hiba
különben elnézést ha bele okoskodtam a dolgokba!nem akartam. én csak tippet adtam. további szépnapot!
Üdv! én csak azt mondom hogy nincs elég kompresszió a benzin elporlasztásához és csak átfolyik rajta! lehet a henger tömítés a hengerfej tömítés vagy gyürű törés! gépszerelő vagyok 6 éve dolgozok szakmámban! én csak azt ajálom nézd át a tömítéseket! esetleg a kétoldali főtengely szimeringek! hidd el én mikor össze raktam a mocimat és csak sima fémkarika nélküli tömítést tetem bele ugyan ez volt a helyzet! csak én hidegindítóval még kinoztam is és miután beindult totál szétfujta a tömítést! utána a viz is össze folyt!
igaz a gyujtás is és a karbi is lehet probléma! de ott vannak elő jelek! durrogás trüszkölés esetleg nagyon magas alapjárás! ilyenek.
probáld ki a gyujtást meg a karbit de szerintem a tömítés lessz valamelyik a ludas!
értek a szereléshez mert van simsonom is és magam csinálom.de most a suzuki ,szikra van rendesen.ma levettem a kipufogot és 1 liter benzint öntötem ki bellöle,mindenhol csak a benzin van,most a karburátornál tartok,mennyire kell állitani a benzin szintet?nem lyukas az úszó.,ha gyertyát kiveszem áll a benzin rajta.
Hát azért ha értesz egy kicsit a motorszereléshez, akkor szerintem nézd meg te magad otthon. A szikrával te is tudsz játszani szóval az alaplapot 3db csavar tartja azt kilazítod és akkor lehet állítani. Ehez csak a lendkereket kell levenned amihez csak 1 lehúzó kel nem tudom neked van-e. A karburátorhoz pedig semmi speciális szerszám nem kell
én is erre ,gondolta,de egyik pillanatrol a másikra? akkor valami szerelöt kell keresni
És az alaplapod tuti biztos 100%, hogy megfelelően van beállítva? Nekem nagyon gyújtás hibának kezd tűnni és karburátor beállításnak
viz nem hiányzik bellöle,de kap benzin,és van szikra is és mégsem indul.
Akkor most már újra nálad a Suzuki Nálunk csak 17fok volt ma és néha eléggé be is volt borulva szóval én ma inkább maradtam a kocsinál Tipp: úgy használd az első fékedet, hogy egy Ferodo Sport Platinum betét párban 8400FT. Drága ritka és csak erre a típusra jó. Egy képet majd dobj már fel a komplett motorról, hogyan néz ki ezzel a fejidommal
Bármien RDJunior bármi

Különben elmentem a mociért ma :D

És 19 fok volt itt!

Ott?
Szóval milyen trükkök érdekelnének?
Okéés
Sok sikert a Hondához Papíros a honda?
Elgurult az Új gazdához a Rm-m :( :)
sajnállom igenis meg nem is
mivel egy hibátlan vas volt :(
de egy nagyon jó barátom vette át aki vigyázni fog továbra rá
szolnok Uccáin :)

és jöhet az Új projekt meg is van az alap egy Honda nsr.
de nagyon szeretnék egy új szériás Rg mivel a suzuki a Zsánerem :)
üdv! próbáld meg a hengerfej tömítést kicserélni! nekem ugyan ez volt a problémám! csak nekem már a víz is össze folyt! vettem bele uj tömítést (csak fém karikásat tegyél bele) és azóta tökéletesen szuperál! további szép napot