Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! látom a tömítésről készített képet! ez egy rg125 gamma tipusé? vagy esetleg tudsz olyat is szerezni?
második! hogyan érted hogy felbőg? azt akkor szokta ha nagy gáznál behuzod a kuplungot és hirtelen tulpörög a motor! nem inkább befulad? mint ha lekapcsolnád a leállítógombot? ha így van akkor valószinüleg nincs összhangban a gyujtásod az üzemannyaggal! igen ez lehet a sport légszűrőtől! ugyanis az attól sport hogy több levegőt képes átengedni mint a normál változat! de ilyenkor értelemszerűen több nafta is kell kölömben elszegényedik a keverék és mint tudjuk tiszta levegővel nem ketyeg a ketyere! igazam van? a subert tűn eggyel tedd lentebb a biztosítót így a tű feljebb esik! több anyag jut a motorba! a gyertyát meg természetes hogy kipicsázza ha szegény a keveréked! túl hevül! remélem tudtam segíteni! további szép napot!
na hali ! olvastam hogy milyen problémád van. erre azt kell mondanom valami összetett probléma lehet ugyan is nincs összefügggésben a kettő. azt írod hogy 100-120 km/ó-ás sebességgel döngetel és a fordulatmérő leesik nulára! ? igaz? akkor kapásból a spirálnál vagy a meghajtónál esetleg az óránál kell az egyik hibát keresni! semmi köze a gyujtásnak a fordulathoz! ugyanis ha gurul a mocid és közben sebességben van akkor forog a főtengelyed és mér az óra! még ha robanás nincs is az égéstérben igaam van?esteleg ha digitális kijelződ van akkor lehetséges az ellenkezője!
Szia!
Felvettelek msn-re mert nekem van kettő darab fölös oldal idomom. Meg még jó pár bontott alaktrészem is van illetve tudok szerezni is...
Üdv.: Dani
Hali mindenkinek. Érdekelne engem rg 125 re sport kipufogó. Honnan lehet beszerezni? Ha valaki küldene net cimet azt megköszöném. Érdekelne még engem fejidim alatti oldalidom 87 évjáratuhoz. ha valaki tu lécci szoljon már. elöre is köszönöm
köszi a tippet irtam neki
Szia.
Én ajánlom neked a Suzuki Motorrad-ot!
Itt a címük: http://www.motorrad.co.hu/
Gyári légszűrőt és visszapillantókat is tudnak szóval szerintem mindenféle képen megér egy próbálkozást Amennyiben hallok esetleg valami másik helyet leírom
helló suzuki rg 80Gammához nem tudja valaki hol lehetne gyári alkatrészt venni( dugószett meg fötengely)
Fúúúú de felkúrták most az agyam gyerekek... Úgy vettem a plexit, hogy van baja nincs,nincs.. Mondom juj de jó felhozom a szobámba és elrakom majd tavasszal nem lesz vele gondom. Ehezképest népligeten állt a kocsi felnyitom a csomagtartót és majdnem lebontottam Népligetet... 1helyen felfogatásnál elvan törve a másik oldalt a felfogatás mellet és középen is a felfogatásnál elég rendesen megvan repesztve fölfele. A fejidom a megbeszélt 2sérülés helyett még ketté is van törve. Ráadásul a 2oldal idom (fejidom alatt) is volt már javítva üvegszállal. Ritkán érzem magam így hogy átbasztak (már bocsánat). De ha én Képes vagyok leírni a hibákat így, érthetően egy K****eladó mi a rákért nem bírja ezt leírni? Vessen rám itt egy fórumozó, hogy átvágtam már itt valakit is! Sőt, inkább idáig azt mondták, hogy a vártnál jobb állapotban adtam el alkatrészt....
-8000FT a költségvetésből így valószínű, hogy én az RG találkozón nem fogok tudni elmenni motorral ugyanis ez miatt tolódik az egész javítási idő...
Lehet én vagyok túl precíz, hogy egy frissen fényezett motorra nem akarok törött plexit felrakni... Magát az összképet elcsúfítaná...
Hallgassatok apátokra gyerekek! Jól nézd meg kitől veszel valamit is! Amúgy én is balfasz vagyok részben mert a sötét képeket elfogattam a világos helyett, na de ezentúl nem bízok meg senkiben akit nem ismerek...
Sziasztok.Van egy műszakis rg125 eladó egyben vagy alkatrésznek komplett:meg egy másikból csomó cucc.Kép ke tudok feltenni.hali
Fejidom tartókonzól, lámpával,(vagy a nélkül) , illetve alsó háromszögidom eladó! Érdeklödni nálam :D

Valamint, kipufogót, bukósisakot, illetve gumiköpenyt keresek országosan!

Profi fényezőt, illetve kárpítost keresek Pécs környékén!

Üdv mindenkinek!
Fejidom tartókonzól, lámpával,(vagy a nélkül) , illetve alsó háromszögidom eladó! Érdeklödni nálam :D

Valamint, kipufogót, bukósisakot, illetve gumiköpenyt keresek országosan!

Profi fényezőt, illetve kárpítost keresek Pécs környékén!

Üdv mindenkinek!
igazán nincs mit
ha tudok valamit beírom feltétlenül
Értem! Azér köszi
szia!

megrendeltem, csak sajnos aki küldi neki is egy darab van, pont az ami nekem kell, a másik neki sincs meg. úgyhogy sajnos nem tudom neked adni mert a másik oldala nekem is kell
Csá! mi hír a powerszelelpről?
Sziasztok!
Kíváncsi vok a véleményetekre :)
Szerintetek miért van az, h megyek az RG-mel kb 100-120 km/h-val és a fordulatszámmérő mutató hirtelen leugrik nullára a motor felbőg mintha nem lenne gyújtás...Reakció kuplung be egy két gázfröccs és minden rendben... Kicseréltem a gyergyát mert már ideje volt, ezután probléma megszűnt....egy darabig. Következőleg 140-150 es tempónál csinált egy ugyanilyet Arra gondolok, h mivel sportlégszűrős ezért nagyobb sebességnél légfelesleg van és emiatt vagy esetleg karbi baj.... Szerintetek mi lehet?
Ez leszek mostantól (RDjunior) mert azon sok minden van már és így azt törölni fogom Csak, hogy ne kavarodjatok meg
Videók között az RG-m amikor megvettem milyen állapotban volt. Jó szörnyülködést mindenkinek Amúgy alakul a kicsinek és ezt sok mindenkinek köszönöm is aki itt segített a fórumon idáig
valaki megtudná mondani hol lehet

Rg 80ashoz dugo gyűrűt venni?
igazábol csak gyűrű kellene de ....
ja és mien árba
mert kikell cserélnem :(
előreis köszii
Eladó RG 200 Wolf '01, váz (üresen) magyar érvényes papírral. Sérülés mentesen.
Zoltán
06-20-986-1495
Sziasztok
Íme egy kis tuning a régi RG műszerfalhoz. A km/h és a fordulatmérő között alul van egy lámpának csinálva öntés csak a lámpa helyett raktak a gyárban egy kupakot, ha raktok oda egy lámpát ennyivel lesz jobb mint a képen
RGV 250-hez csak ATHENA tömítés szettet tudok beszerezni, csak szettben kapható és 14.175.-Ft az ára
ja bocsi most vettem észre, hogy rgv 250-hez keresel tömítést
Nem figyeltem
Mindjárt utána nézek
amit eddíg írtam azt felejtsd el
Csak azt a tömítésszettet tudom adni amit először írtam neked, erről tettem fel képet is.