Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az a lényeg menjen 80at gyorsuljon is.
Se többet se kevesebbet.
Én egy 60as utazót akarok tartani, de azért legyen meg a 80 :)
Köszi a progit
heló nem tudja valaki hogy hogy rg 80 hoz gyári alkatrészt honnan lehet venni? főtengely meg dugattyuszett kellene!
Azt tudom hogy rg125-é 15/42 szerintem a tiéd egy 15/46 os átételt is elbírna attol függ hogy mennyi erö van benne legfejebb nem pörög fel ojan gyorsan:
itt egy végseb számoló!
http://www27.zippyshare.com/v/...
microsoft
excel kell hozzá.
Eladó az RG-m, ha valakit érdekel vegyen fel nyugodtan msn-re. Képet adatlapomon találsz. Nem szívesen válok meg tőle, de hát autó vásárlás előtt állok.
Köszi szépen, nekem mondtak hátra 48ast is.
De sztem 48 lesz hogy legyen valami végsebessége is...
Amúgy 15/48as áttétellel mekkora végsebó várható?
Helo mindenkinek nekem a képen láthato üres visszajelzö kéne sürgősen!Kéne vagy két db ha van!
Helo.ittvanak a lánckerék fogszámai: elsö:15-ös
a hátso 49-es
Igen hogy elől mennyi a fogszám meg hátul!
Gyárilag!
Mert most hátul 50es van a végsebó nem túl sok!
kerék fogszámra gondolsz?
Sziasztok. Ma lettem Rg 80 tulaj, tudom hogy ez 125 topik de azt szeretném megkérdezni mekkora a GYÁRI áttétele a gépnek?
helló nekem suzuki rg 80-ashoz tanksapka zár kellene vagy tanksapka zárastól meg fékbetét inkább teljesen kopott kéne meg has idom. elöre is köszi üdv.
Dave
Engem érdekelne a motorból a gyujtás alaplap. . .
módosul a KRESZ januártól
A motorosok közlekedését könnyítik azok a módosítások, hogy a buszsávot is használhatják majd januártól, a piros lámpánál pedig - ugyanúgy, mint a biciklisek - a kocsik között előre mehetnek.
helló rg 80-ashoz ha valakinek van blokk alkatrésze vagy komplett blokkja szóljon légyszi!
Hali.Itt az msn címem:zo.li75@hotmail.com.Szia
Helo engem érdekelnének idomok ha vannak?
Ha van msn címed és szoktál is fennleni akkor beszélhetnénk. Érdekelne még fejidom plexi.
Szerintem még lennének dolgok amik érdekelnek jolenne ha tudnánk beszélni!
Sziasztok.Ez szól mindenkinek,van még 87-es RG125-höz pár cuccom még valakit érdekel írjon.Kösz Zoo
Hali mindenkinek.Itt a hideg ídő már nemigazán lehet motorozni azt olyan kihalt a fórum,mi van veletek?Igaz én dumálok azt nemigazán vagyok itt,de azért belesek néha csak nem pofázom bele. Na viszont itt vannak a képek benzincsapról ,meg annyit hogy 45mm a felfogató csavarok lukközepe.Üdv mindenkinek Zoo
ok! köszi!
Hali.Benzincsap az egy rg 125 -é,de majd teszek fel képet hogy mikor azt passz.Ja és 92 előtti motoré.szia
szia. simson csere nem érdekel? az adatlapomon van róla kép! további szépnapot!
Szia! Tudsz nekem benzincsapról képet küldeni? Más mocira kellene! köszke!
Jó rég jártam erre is Látom volt itt kisebb félre értés is Ha már ilyen kevesen vagyunk próbáljunk meg higgadtan beszélgetni egymással Majki ha tényleg műteni kell a lábad akkor sikeres műtétet neked aztán pihend ki magad rendesen!
Hy! Eladó lett a 200-as RG Wolfom, képek vannak az adatlapomon, ill az ára 230'000 Ft Ha érdekel hívj vagy írj! 30/8356036 Apró hibáktól eltekintve megkímélt, jó állapotban van!