Azt tudom hogy rg125-é 15/42 szerintem a tiéd egy 15/46 os átételt is elbírna attol függ hogy mennyi erö van benne legfejebb nem pörög fel ojan gyorsan:
Eladó az RG-m, ha valakit érdekel vegyen fel nyugodtan msn-re. Képet adatlapomon találsz. Nem szívesen válok meg tőle, de hát autó vásárlás előtt állok.
helló nekem suzuki rg 80-ashoz tanksapka zár kellene vagy tanksapka zárastól meg fékbetét inkább teljesen kopott kéne meg has idom. elöre is köszi üdv.
módosul a KRESZ januártól
A motorosok közlekedését könnyítik azok a módosítások, hogy a buszsávot is használhatják majd januártól, a piros lámpánál pedig - ugyanúgy, mint a biciklisek - a kocsik között előre mehetnek.
Helo engem érdekelnének idomok ha vannak?
Ha van msn címed és szoktál is fennleni akkor beszélhetnénk. Érdekelne még fejidom plexi.
Szerintem még lennének dolgok amik érdekelnek jolenne ha tudnánk beszélni!
Hali mindenkinek.Itt a hideg ídő már nemigazán lehet motorozni azt olyan kihalt a fórum,mi van veletek?Igaz én dumálok azt nemigazán vagyok itt,de azért belesek néha csak nem pofázom bele. Na viszont itt vannak a képek benzincsapról ,meg annyit hogy 45mm a felfogató csavarok lukközepe.Üdv mindenkinek Zoo
Jó rég jártam erre is Látom volt itt kisebb félre értés is Ha már ilyen kevesen vagyunk próbáljunk meg higgadtan beszélgetni egymással Majki ha tényleg műteni kell a lábad akkor sikeres műtétet neked aztán pihend ki magad rendesen!
Hy! Eladó lett a 200-as RG Wolfom, képek vannak az adatlapomon, ill az ára 230'000 Ft Ha érdekel hívj vagy írj! 30/8356036 Apró hibáktól eltekintve megkímélt, jó állapotban van!
Se többet se kevesebbet.
Én egy 60as utazót akarok tartani, de azért legyen meg a 80 :)
Köszi a progit