sziasztok! tudom, hogy ez a 125 ös rovat, deh az lenne a kérdésem, hogy esetleg hol, vagy kitől tudnák szerezni 50 RG re fejidomot? meg mennyiért? lámpástól... ( mindegy, hogy néz ki, mert úgyis átfestem... :) ) elörre is köszi! jó gurulást.. ( tegnap délután vettem észre, h kilyukadt a tankom... :S elfojt 1 tank nyi.. :S )
tudna valaki adni egy robbantott rajzot adni egy ujabbik szériás 125ös rg-hez?
sűrgős lenne!
mert lenne egy gép ésa hengeren van egy érdekes lyuk a power előtt h oda kelle valami vagy semmi
tisztelet mindenkinek :)
írok ide
lehet vissza térek közétek én is de egy suzuki Rg vel társulva :)
egy 94es 2ik száriás Rg vel :::)
annyi kérdésem lenne hogy egy plexi mennyi ezekre?
Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
szia! nyugodtan próbáld ki szerintem ot lessz a bibi! de még annyit hogy a szegény keverék nem csak a gyertyát de a dugatyút is kilukacsolja! mikor leveszik a hengerfejet sokmindent elárul arról hogy miként müködik a mocid! ha tul vastag a keveréked akkor vastag korom van a dugodon! ha szegény akkor majdnem hogy tiszta a dugó teteje és ha tartósan ugy járatod a mocit akkor ki is lukacsosódik! a tulhevüléstől! az összes benzines motornak a lelke a jól belőtt porlasztó és az isteni szikra! remélem tudok segíteni és jó lessz a géped! további szépnapot!
Szeva!
Jaja hülyeséget írtam, nem felbőg hanem inkább befullad, de am mihelyst rácsavarok a gázra akk megint pöpec minden. Ahogy írtad is olyan mintha leállítanám a motort... Ezt nem tudtam, h a szegény keverék szétbassza a gyertyát Mindenesetre kösz a tanácsot, mindenképp kipróbálom amit írtál, mert őszintén nem szeretném visszatenni a gyári légszűrőt jobb ez így
Lacika ami nem megy ne erőltesd dugd fel a szivattyúra a csövet önts a tartályba olajat de a karbira és a hengerre ne tedd fel menny vele pár kört (mondjuk amennyit temész...:DxD ) addigra felszívja és a másik cső végén már nyomnia kéne szépen lassan
Kérnék egy kis segítséget
Az mitől lehet, h megyek és útközben hirtelen felbőg a motor és leáll.. Aztán nagyon nehezen indul be, legtöbbször csak tolásra.. Jah meg valahonnan folyik az olajam és összecsapja a hátsókereket, ez meg egy kicsit így gáz
valakinek valami tipp? előre is köszi
két típus van belőle tudtommal motor szerint , az egyiket 91-ig gyártották a másikat 92-től ez alapján te gondolom tudod, hogy melyik a tied a régi, vagy az új.
A régihez tudom adni az olcsóbbat, az újhoz csak a drágábbat.
Kétféle tömítés szett létezik nálunk ATHENA 92-94-ig 12.300.-Ft
A másik tömítés szett MOTOR POWER RG125 95-91-ig 2.780.-Ft
Ezt a kettőt tudom szerezni, ez szerintem lefedi az rg125 típusokat
Nem értem, hogy milyen az "olyan" amit keresel ?
hogy az mi célt szolgál? vagy megy oda valami?