Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ez mit takar ez az ár ? Darabja ennyi,vagy szetbe. Köszke!
2780.-Ft ért, mert nincs külön, csak egyben......
Felvéve :D
Szia rgv 250-hez hengerfej tömítést mennyiért tudsz adni?
Szia!

Vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük!
Igen eladó! Mondj egy összeget, mert ebben nem vok jártas

A fejidomot müanyagozni kell mert hiányzik belőle egy darab+ Felvan "repedve", de az oldalidomok tökéletesek !

Neked van fordulatszámmérő spirálod?

Üdv, majki1111
TKR dugót tudok adni hozzá 13.500.-Ft
Tömítés szett 2.780.-Ft
Posta 1.500.-Ft
A tömítésről itt a kép
Szia!
Hát érdekes picit így a motor megmondom őszintén én már hozzá szoktam, hogy be van burkolva mindene A fej oldal és has idomokkal mit csinálsz? nem adod el? Mert engem lehet érdekelne
Szia.
Írtam levelet az e-mail címedre
üdv.: Dani
utolso kép nem :D az az Árkád xD
Szia!

Megvan még a müszerfalad? Engem érdekelne.

gzsolt@betavideo.hu

Zsolt,
Nah itt a kép :D (kicsi késéssel :D)

Különben van valakinek fordulatszámmérő spirálja?
RG 125-oshoz,85-92-es év járat.pontos évjáratot nem tudom.nekem csak,hengertalp,és henger fej tömitést de fém karikás kell. illetve dugó készlet az mennyi lenne,posta elkülditek?
Figyelem, ha valakit érdekel van egy Suzuki RG műszerfalam bontva! A régebbi típushoz való. A km/h teljesen csocsi állapotban van hála előző gazdájának (Zoo) A vízhőfok mérő is teljesen szép és jó állapotban van. A fordulatszámmérő óra, teljesen tönkre ment Letört a mutató, közben meghajlott az a vékony tengely amin a mutató van, a számlapról is picit lejött a festék, de ha valamilyen kis alkatrésze kellene keressen. Amibe a műszereket kell tenni is tönkrement szétmállott a műanyag. Ami a műszereket takarja műanyag lap viszont még használható. Képet illesztettem a műszerfalról elérhetőség adatlapomon megtalálható (a jobb oldali nem eladó fél év alatt sikerült találnom egy normális műszerfalat véééégreeee )
Főtengely szimering.
Hy! Van valami tippetek hogy miért van az hogy az RG-m szépen indul megy is ahogy kell de ingadozik az alapjárat 1000 és 4000 között.... és néha ha hirtelen odahúzok neki hörög fullad de ha szépen adagolom akkor jó!
Nekem azért szorult meg a gép mert a külön olajzó cső vhogy kilyukadt!
szia!
te meg mit csináltál a motorral?
a vízpumpa a főtengelyre csatlakozik egy fogaskerékkel, az akksi gondozásmentes zselés, nem értem minden ami jó volt rajta nálad hirtelen tönremegy...km spirál
a gyertyát is kivetted, pedig mint mondtam kb 100km-t raktam bele az IRRIDIUMOS GYERTYÁBA!
onnan tudom, hogy én már vettem 3e ftosat az a régi rghez van sztem.
jah meg nincs vkinek 1 fölös km óra spirálja enyémnek a vége eltört :S
jah meg mennyi kb egy akksi egy 92es RG be?
Vinbali én vettem meg az RGd kéne az a telósimering mert a jobboldala okádja az olajat vmeik nap felhívlak oks csáó
Gyerekek nagy bajban vagyok segítsetek nem forog a vízpumpám mi baja lehet? meg olyan kemény a kuplungom mint a kő segítsetek lécci
előre is kössz
Kétféle tömítés szett létezik nálunk ATHENA 92-94-ig 12.300.-Ft
A másik tömítés szett MOTOR POWER RG125 2.780.-Ft
Ennél nem tudom, hogy van e évjárat megkülönböztetés, de utána nézek és javítom az oldalon, ha van.
A kérdésnél nem volt évjárat, tehát nem írtam valótlant.
nagyon kétlem hogy 3000ftba kerül egy tömítés garnitúra, én a pinkből enniért a régiez kaptam, csak az athena csinál nem gyárit és az 10e
szívesen! ha tudok akkor segítek!az biztos hogy jó pár mocit javítottam már! és még idáig nem volt rá példa hogy valaki vissza hozta volna hogy nem megfelelő a munkám! további szépnapot!