Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Na én lakom Tatabánya .De gondolod felvehetsz msn-re vagy skype-ra.Msn zo.li75@hotmail.com.Skype rgzoli751.A távolság ne legyen akadály postai utánvétes dologba benne vagyok,és nem kell tőle félni,én rengeteget vásároltam már így,meg amúgy ha valaki elakar valamit adni nem feltételezem hogy átbaszna valakit legalábbis én így gondolom,nem jártam még így .Na akkor majd dumálunk.Hali
na hali! okés az ár . várom a fizumat és már írok is. egyébként te merre lakol?
Ja lemaradt,nincs valakinek 1988-as gammához szervízkönyv,cd dvd eladó vagy lemásolandóóóóóóóóóó,több honapja bújom a netet egyet találtam de ennek kicsit utána kéne nézni.Na kösz
Hali.Na akkor a vezérlőegységet köszi hogy megnézted.A három dolgot meg amit írtál,passz ár ügyben igazából nem akarok senkit átverni szerinted ha azt mondom kb 15000ft az jóóóóóóóóó-e neked,de mondj rá teis valamit!Műszer az tudom elég húzos boltba.Ja amúgy kilóméter óra 140-ig van.Azt még bekattant van egy tankom +olajtartáj,meg kigyenlítötartály,benzincsap,meg rendbehozandó ülés alatti idom jobbos-balos,meg egy faridom.Ja a moci majdnem lemaradt,nekem nagyon tetszik furcsa még Cetka után pedig fél év alatt 8000km mentem vele,megbízható mindenhonnan hazahozott még pedig volt benne 300km-es túra,olajra kényes,fogyasztás változó attól függ hogy mész vele én még 4 alatt nem jöttem ki,de volt már 6-7 -is.Alkatrész az van suzukiba mindent meghoznak de baszott drága,bontóba meg elvétve van valami és szintén drága.Mondok egy pár dolgot:első féktárcsa gyári 45000ft-körül,eredeti tükör gyári 10000ft-körül,gumi 15000ft/db kb.idomok majosházán utángyártottból az összes kb 50000-60000ft-ba áll meg,és még nem fényezted! ugyanitt egy szar állapotu féknyeregért 10000ft akartak kérni! és tényleg szar volt mert elhoztam szétszedtem azt mikor jártam arra vissza is vittem!Na első nekifutásra kb ennyi.szia
még a fejidom tartó konzol és a műszeregység érdekelne azokat mennyibe adod? egyébként neked milyen véleményed van az rg mocikról?
ez faintos. sok olyan dolgot találtam a cuccaid között ami érdekelne. el mentettem a leveled és azonnal írok mihelyst kell valami. most az első a hőérzékelő lenne azt mennyibe adod? sajnos nem tudok olyan vezérlő egységet erre felénk nincs is több rg moci .
Hali.Sajna plexim az nincs mert én is nélküle kaptam,de láttam már neten 7000ft-körül kínálják .Leírom inkább mim van:két komplett kerék,első teló,komplett müszerfal,hűtő,hátsó központi rugó,első lámpa,hátsó sárvédő,nyereg,első fejidom tartó konzol,kormány kapcsolokkal, váz,légszürő doboz,karburátor,hátsó lámpa,lácvédő műanyag ami a lengővillán van,két eredeti első irányjelző, kb ennyi,de lehet mást is találok.Viszont egy kérdés,nem találkoztál valahol powerszelep vezérlő elektronikával,ami az első lámpa alatt van kis fekete dobozka,és az van rajta hogy Shindengen,meg számok amik nem mindegy milyenek mert módosittottak évről évre nekem 6.7 281 van rajta,ilyet keresek bontottat ez van a 1988-as gammán.Ezért a cuccért odaadnék mindenemet.Ja amúgy meg jóóóóóóóóóóóó szórakozást a motor összeszereléshez,meg kitartás Na akkor jelentkezz ha kell valami azt egybe megbeszélünk mindent.hali
köszi a gyors választ. a hőérzékelőt mennyibe adnád? akkor a spirálokat mgnézem a suzukinál. de kelene még olyan hogy a plexit a és az a gumi ami a hátsó kerék és a hajtott fogaskerék közt van! nem tudom mi a neve. de remélem sejted mire gondolok? ezen kivül még kell pár dolog csak előbb pakoljam annyira össze hogy lásam mi hiányzik még de meg irhatnád mik vanakmég neked.
Szia.Na a kért cuccok vannak de a bovdeneket nem ajánlom mert nincsenek olyan jó állapotba,vízhőmérséklet jelző gomba az ok,a bovdennel kapcsiban meg én a suzukiban rendeltem az egyik 2800ft -körül a másik 3700ft-körül volt,jobban jársz az újjal,ezt garantálom,régit ebből nem szabad venni,ez csak ideiglenes megoldásnak jó.amúgy gondold át mik kellenek azt megbeszéljük.hali
szia. nekem olyan kelene hogy fordulatmérő spirál kilóméter spirál vízhőfok mérő gomba. egyellőre! de ezen kívül még jó pár cucot be szeretnék szerezni. most vettem pár hónapja a mocit igaz kosárban és van még rajta hiányosságok!
vkit nem érdekel egy komplett suzuki rg 125 trapézlámpás?Gyári fényezéssel!Műszaki minden van!Azt hiszem működőképes,csak a tulaj szedte szét,hogy gyűrűt cserél benne,és félbe maradt!Az ár fix 155.000Ft!
Sziasztok.Van egy pár alkatrészem,1987-es suzuki rg 125-höz.Valakit érdekel valami írjon ide,azt a továbbiakat megbeszéljük.Sziasztok
Keresek Suzuki RG Gamma 125 höz gyujtásvezérlő elektronikát. Akinek van kérem jelezze és irányárat is írjon! Köszi.
havenak a 80as Rg je 100on legrosszabb esetbe eszik 3at!
enyém mivel 25ös 4nem eszik többet általába hosszutávokon
neharagudjatok 4,14 ;)
vársoban 6-7-8 is lmegy sztem állandó fordulaton túrán 154 km alatt 3,14 liter ment rá, számolj utána ;)
az a baj h városba fék gáz fék gáz minden jol pörög a motor aztán sokkal többet eszik mintha hoszabb uton mész ez kocsinál is ígyvan általába hát ha 130al mész akkor is ezsik elég szépen a kezedtől függ minden:)
Kösz! Megfogadom a tanácsod
ez a kezeden is múlik h hogy hajtod a Gépet
mert ha 8-9ezerig ki pörgeted :)xD akkor megértem h ennyit eszik
meg menj el vele egy körre olyan 40km erre állj egy 90es tempóra nem hinném h 6nál többet enne szerintem
vagy!
a karbiba a fuvókát kivannak cserélve benzin magasabb
én ezekre tudok következtetni :)
Kösz szépen! Remélem, hogy tényleg csak ez a baja!
És azt nem tudod, hogy mitől ehet sokat? ( 9-10 liter)
főtengely szimering
ha Pl egy jó motorosboltba mész ott mondják hát h vegyél gyárit megrendelik japánbol vagy 8ezeré

vagy bemész egy direkt csapágy szimering szakületbe ott van rajta a szám és adják max 2ezer ft
Minőségi olajat használok.. Am egy főtengely szimeringnek mennyi az ára?
Szia.Érdekel még a műszerfal,mert van egy igaz nem 80-as hanem 125-ös 1987-es évjárat.140km-ig van a sebességmérő,13000-ig a fordulatszám mérő.Ha érdekel írj vissza megegyezünk. Üdv Zoo
hát ha nagyon füstöl akkor lehet gyanakodni a főtengely szimeringre.ismerősömnek is ez volt a baja úgy vette h kevés olaj volt benne ott egy deka füst nem jött ki belőlle csináltunk egy olaj cserét onnantol kezdve úgy füstölt hogy az uccába rendesen köd volt tőlle :)
én megnézném a főtengely szimeringed szerencsére csak a kuplung oldali deknit kell levenned és ha olyan van kiis tudod cserélni úgy hogy ne keljen szétkapni a egészt
megvmi minőségi olajat kell bele tenni
a komolyabbak 3-4 ezer ft de 800km ig elég
amúgy énis így voltam, miután összeraktam teljes generál után(nem szabad tépni a száját) és 8litert evett, nem értettem azt hittem jó a légszűrő, de kicseréltem és 5-6liter volt olyan normális tempóban