Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmész kárpitoshoz kérsz tőle olyan szivacsot mint ami a légszűrőben van, kivágod és veszel egy BR9EIX-es gyertyát--probléme megoldva
Az enyém olyan 9-10 körül eszik.. Mit tudnék neki csinálni, hogy kevesebbet egyen? Meg az mitől lehet, h nagyon füstöl?
Nekem mikor hosszabb távra megyek akkor olyan 85 90re beállok én megtudom fogni 5literből
80as rg eszik 2.5litert ismerősömnekú
namármost városba fék-gáz fék-gáz akkor 6-7 körül megvan
Hali mindenkinek kb 2 hete vettem rg125-öst és engem is érdekelne hogy mennyit fogyaszt?
eladó vagy cserélhető akár ráizetéssel is ez a 25ös suzuki Rg.
amit tudni kell róla teljesen átvan nézve 2hónapja kapott egy egy vázfestést és minden ami olyan volt új csavarokkal lett össze téve új fékbetétek.új indexek! féléves akksi vanbenne,gumi elöl90%os hátul olyan 80%os
a motor 50esként van használva de akár rendszámozni is lehetne mivel megvan hozzá minden papír! ez teljesen költségmentes motor ez alatt azt értem h ebbe csak tankolnod kell és Go akár garit vállalok rá
az Ára 140fT
vagy cserélhető valami hasonló tudású motorra
érdeklődni
Email és msn:dj.feel@citromail.hu
Tel:06-20-335-57-114
Nektek mennyit eszik az RG-tek? valaki írjon...
1 fokkal igényesebb a piros matricák nélkül szerintem... azzal valami okádék... föleg ha rózsaszin
solvero ienre gondolsz?
Sziasztok.
Ha valakinek lenne otthon egy felesleges Suzuki RG 80 Gamma műszerfala én szívesen megveszem tőle, vagy KOSO műszerfal is érdekelne használt is megteszi csak jó legyen. Új nem érdekel mert az 40-50ezer Ft...
Sziasztok!

Nekem is eladó lett szeretett RG-m. Annyi a különbség,h ez egy 200 ccm-es 40 lovas naked, tehát idom nélküli kétütemű kis paripa. Japán belpiacos, emiatt nagyon egyben van a vas. Kapott új gondozásmentes akkut kb két hónapja, új krómozott tükröket, NGK gyertyát. Ezenkívül sportlégszűrős, 34-e km van benne, a gumik kb 60-70 %osak. Csakis castrol olajat kapott, pöcre indul, a műszaki 2010 júniusáig érvényes. Irányár 250 ezer, ez alkuképes, ill simsont ha van akk beszámítok. Érd: 306358275-ös számon tudtok.
Eladó 2db gyári aprilia rs250 hengerfej,suzuki rgv250(VJ21-22) és rg125F(92től) Gamma típusokkal azonos.
Eredeti és/vagy módosított értékű hengerfej használatra,esztergálásra és marásra alkalmas.19E ft
Érd.:20/376-2293 vagy marlori46@hotmail.com

http://www.kepesmotor.hu/motor.
..

egy kérdésem lenne
első szériás Rg-m van
mámma mondtak rá egy cserét

pontosabban egy honda nsr-t 94es dupla körlámpás
van neki pár baja: akksi kuka hátsó fék nem jó hátsó gumi kuka.
ennyi a baja a motornak ránézésre elmenne mutatok képet róla
lehet fizetne rá a srác habár nem tudom
pár véleményt szeretnék kérni hogy szerintetek megérné e a csere
sajna nekem nem ienem van :(
de nekem is jólenne egy ien
szolveró
mien rg kellene pontosabban?
üdv. minenkinek érdekelne Suzuki RG Gamma 125 fullos állapotban...
Várom a válaszokat. és az árakat
sziasztok!
van pár megmaradt RGs cuccom, hengerfejtömítés, poweralkatrészek, telószimmering, felső hajtókarcsapágy csapszeggel stb, ha kell vmi írj mailt, ide nem járok
Ha valaki tud 87-es rg-hez gyújtást(alaplap tekercsekkel,kábelköteggel,jeladóval) írjon vagy dobjon egy sms-t,sürgős,köszi.tel.:06 70 293 1013
Eladó lett szeretett Suzuki Rg-m
amit tudni kell a motorrol a nyár folyamán teljesen fellet újjítva.kapott egy vázfestést és minden átlett nézve kopondó dolgok kicserélve. 85%os gumik 1éves akksi minden működik rajta.motorja erős csörgés mentes .a motor 50esként használt de minden papír megvan hozzá hogy akár rendszámos legyen,
eladó vagy cserélhető vmi ilyen kaliberű mocira.
ára 140ezer Ft!

érd:
email-msn:dj.feel@citromail.hu
Tel:06-20-335-5714
Az elérhetőségem lemaradt:06 70 293 10 13,sms-t dobj vagy hívj,net közelbe ritkán vagyok.
Suzuki RG 125-öm van,87-es évjárat,keresek hozzá komplett alaplapot a 12 tekerccsel,kábelköteggel,jeladóval sürgősen.Telefonon dobj egy sms-t ha van hozzá alkatrészed.
Nektek mennyit eszik az RG-tek? Mert én sokallom az enyémet. ( 9 liter)
Hali. Nem tudtok valami motorkereskedőt, akit érdekelhet marhajó állapotú veterán suzuki?
nem tud valaki segíteni? nagyon füstöl az rg-m:S nem tudod így látlanba hogy most szimering miatt vagy csak a kipu van tele koksszal....ha valakinek volt ilyenje az segítsen hogy mi a prboléma...kössz
Köszi szépen!