lenne egy kérdésem hátha tudtok segiteni:
5-6 sebességben ha powereztetem mitöl van hogy akadozik a power és nem huz egyenletesen? ha esetleg tud vki segiteni irjon : )
Hello!
Nagyon szép az RG-d! Talán tudom ajánlani az olyan fajta indexet mint az enyém. Szerintem nagyon jól néz ki rajta. Bár igaz nem nagyon látható de hát...
Sziasztok fiúk én tavasszal vásároltam egy 92 125ös RGt és nekem nem teccenek a gyári visszapillantók és indexek tudnátok rá ajánlani valami faxákat megfizethető áron előre is köszi
Hello!
Tudok egy szervizt ahol mindenféle japán motorhoz tudnak cuccot és javítanak, főleg Suzukit. Nekem is kellett cucc és érdeklődtem és egyből típushoz megfelőlen volt cuccuk a raktáron. Itt a cím: www.motorrad.co.hu A csomagküldésnél írsz nekik egy levelet hogy milyen típusú hanyas évjáratú mocihoz milyen cucc kell és max 1 nap múlva vissza is írnak!
Szervusztok társaim !
93-as Rg 125 Gamma felújításába kezdtem már 1 hónapja NAGYHELYZET:
Pinkéknél se Főtengely szimeringet, se csapágyat nem tudnak adni + ajánlottak 1 tkr dugattyút .. sztem alap a PROX De az meg elvileg nincs szal srácok teljes motorgenerálra gondolok Tudna valaki segiteni esetleg Biztosra mondani olyan helyet ahol tudok is venni legalább szimeringet csapágyat meg dugattyút (ehez az évjárathoz) kissé zavar hogy itt a szezon és a szar (már kimondom ...mert elegem lett) alkatrész ellátás miatt 1 km-et se tuok megtenni :S válaszokat előre is köszönöm
Szia! Én a Motorrad-ban szoktam vásárolni alkatrészeket Budapesten van a Nagykőrősi uton.Ami nincs nálluk azt megrendelik kintröl, kb egy hét ilyenkor az átfutási idő.
Valami hasznos infót tudna valaki adni hogy az RG 125 blkkot hány csavarral kell teljesen szétkapni mert 11-et kiszedtem de semmivel nemtom szétkapni. nemvágo mmi van vele. lehet van még valami csavar de egyszerűen nemlátok sehol egyet sem. mit kell neki csinálni hogy szétjöjjön vagy valami tipp hogy hogy kellene vagy valamiíííí mert kúrvára nemvágom KÖSSSSSZZZZ
Hello! Pinkmotors.hu-n tudsz Prox ot rendelni hozzá,,ollyan minőség minta gyári. 25 ezer egy dugattyúszett,,onnan tudom h ugynézki nekem is ilyen motorom lessz csak van 1-2 baja....
Csáó. Lenn egy kis gonodm. Elválaltam egy 125-ös Gamma főtengely javítását. kivettem ablokkot és szétszedtem. Vagyis csak majdnem mert kivettem 11 csavart hogy széttudjam teljesen húzni de egyáltalán meg sem moccan akár hogy is próbálom. Szóval ha valaki tudna valami hasznos infót adni hogy egy ilyen blokkot hogy kellene szétszedni azt szívesen venném. Mert egy csavar sem foglya már össze és mégsem jön szét. :S Szóval ha valaki tud segíteni az ha megteszi az e-mail címemre írja meg a tanácsat. ( gabor123421@freemail.hu )-ra. Előre is kössz. Hali
Heló!Van egy honda nsr 125 ös motorom 160 as malossi hengerrel.jó állapotban minden működik rajta csak egy hengerfejtömítés kellene bele mert az kiment belőle!Érdekelne bármilyen motor csere kivéve robogó és minimum 125 ös legyen.leginkább speed és krossz csere érdekelne.
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.
5-6 sebességben ha powereztetem mitöl van hogy akadozik a power és nem huz egyenletesen? ha esetleg tud vki segiteni irjon : )
Nagyon szép az RG-d! Talán tudom ajánlani az olyan fajta indexet mint az enyém. Szerintem nagyon jól néz ki rajta. Bár igaz nem nagyon látható de hát...
Tudok egy szervizt ahol mindenféle japán motorhoz tudnak cuccot és javítanak, főleg Suzukit. Nekem is kellett cucc és érdeklődtem és egyből típushoz megfelőlen volt cuccuk a raktáron. Itt a cím: www.motorrad.co.hu A csomagküldésnél írsz nekik egy levelet hogy milyen típusú hanyas évjáratú mocihoz milyen cucc kell és max 1 nap múlva vissza is írnak!
93-as Rg 125 Gamma felújításába kezdtem már 1 hónapja NAGYHELYZET:
Pinkéknél se Főtengely szimeringet, se csapágyat nem tudnak adni + ajánlottak 1 tkr dugattyút .. sztem alap a PROX De az meg elvileg nincs szal srácok teljes motorgenerálra gondolok Tudna valaki segiteni esetleg Biztosra mondani olyan helyet ahol tudok is venni legalább szimeringet csapágyat meg dugattyút (ehez az évjárathoz) kissé zavar hogy itt a szezon és a szar (már kimondom ...mert elegem lett) alkatrész ellátás miatt 1 km-et se tuok megtenni :S válaszokat előre is köszönöm
Lenne egy olyan kérdésem hogy Suzuki (autó) márkakereskedésben lehet-e kapni Suzuki (motor) alaktrészt?
Danke!
sanye
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.