Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Keresek RG 200 dugót (66,50 mm kellene) Tudtok valamilyen lelőhelyet?
06-20-986-1495
sanyeeeE beszéljük már meg itt, hogy hogylesz, vagy adok egy telefonszámot, és hívjál azon, mert én nem nagyon vagyok msn-en, teéged meg mindig ledob. 0670-333-5170
Felvettelek meg írtam is, majd ha leszel írj nyugodtan hiába nemvok fent, majd visszaírok;)
De itt is kérdezhetsz nyugodtan.Csáó
evildead0093@hotmail.com
Szar az msn-em, add meg a címed mert nem mutatja meg, hogy ki vett fel..:S
felvettelek
bartabenji92@hotmail.com
msn?
Nah 300, de ez még talán alkuképes..:)
Csövi.300 körül.Ha nagyon komoly vevő vagy, akkor biztos megtudjuk beszélni..:)
üdv alpinestar01. Mennyi lenne a motorod utolsó ára? :) Vagy esetleg msnen megbeszélhetnénk üdv sanye
Engem a Fej+plexi-oldal-hasidom érdekelne az elejéről mennyit kérsz érte?
Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
a kerekek már elmentek supermotoz-ni ;-p
NAh nagyon úgy néz ki, hogy az olajszivattyú az kell ( holnap adok rá pontos választ) a másik kérdésem meg az, hogy meg van még az első féktárcsád? Ha igen mennyi pénz lenne?
Karcos és inkább csak idommal együtt adnám... ha plexi kell akkor http://www.szatuna.hu/ mert ők legyártják ha elküldöd nekik a tiéd bármilyen színűt csinálnak nekem 7000 volt az rf-mre annó
Még annyi kérdésem lenne hogy a plexit mennyiért adnád?
jah árat nem irtam 4000 adom a láncot és az első fogaskereket a kerekeket már elvitték.......
Szia nem tudom hogy te hogy szoktad ellenőrizni a lánc állapotát igy nem tudom meg mondani hogy mennyire nyúlott, én úgy szoktam hogy a hátsó lánckerék közepénél kihúzom a láncot ha kijjebb jön 5-6 milliméternél akkor vagy állítani kell vagy ha szakaszosan nyúlott akkor kuka én a helyedben inkább ujjat vennék fogaskerekekkel együtt de főleg első gumit (mondjuk a hátsót sem javaslom) ne vegyél használtan.....
csá, a lánc mennyire van megnyúlva hátsó féktárcsa milyen kopott? és az elsőgumi? ezek érdekelnének...
Hát most sajnos már nem az már mint jó állapotú......gondolkodtam hogy át veszem tőle és rendbe rakom de sajnos a pénz nagy úr ha meg a nyaralási lóvéhoz nyúlnék akkor meg lenne a váló ok is
Az fasza akkor! Én 2000 vagy 2001-ben adtam el, akkor még nagyon tip-top állapotban volt...
Szia ö egy haverom hoz került aki hozzám hozta javítani de amikor szét szedtem elkapott a sírhatnék......... a hengerről lemállott a nicasil a főtengely is lilára égett ... a srácot a válságnak hála elbocsátották így pénz híján megy a levesbe a kis RG.........
Ha a számlámra utalod akkor ingyé ;-p amúgy meg az utánvét azt hiszem hogy 1000 FT