sanyeeeE beszéljük már meg itt, hogy hogylesz, vagy adok egy telefonszámot, és hívjál azon, mert én nem nagyon vagyok msn-en, teéged meg mindig ledob. 0670-333-5170
Sziasztok sajnos alkatrészenként eladó egy RG ha valami érdekel akkor légyszíves írj nekem egy e-mail-t amúgy rendszános megvan sz összes papírja....... suzukifun kukac citromail pont hu
NAh nagyon úgy néz ki, hogy az olajszivattyú az kell ( holnap adok rá pontos választ) a másik kérdésem meg az, hogy meg van még az első féktárcsád? Ha igen mennyi pénz lenne?
Karcos és inkább csak idommal együtt adnám... ha plexi kell akkor http://www.szatuna.hu/ mert ők legyártják ha elküldöd nekik a tiéd bármilyen színűt csinálnak nekem 7000 volt az rf-mre annó
Szia nem tudom hogy te hogy szoktad ellenőrizni a lánc állapotát igy nem tudom meg mondani hogy mennyire nyúlott, én úgy szoktam hogy a hátsó lánckerék közepénél kihúzom a láncot ha kijjebb jön 5-6 milliméternél akkor vagy állítani kell vagy ha szakaszosan nyúlott akkor kuka én a helyedben inkább ujjat vennék fogaskerekekkel együtt de főleg első gumit (mondjuk a hátsót sem javaslom) ne vegyél használtan.....
Hát most sajnos már nem az már mint jó állapotú......gondolkodtam hogy át veszem tőle és rendbe rakom de sajnos a pénz nagy úr ha meg a nyaralási lóvéhoz nyúlnék akkor meg lenne a váló ok is
Szia ö egy haverom hoz került aki hozzám hozta javítani de amikor szét szedtem elkapott a sírhatnék......... a hengerről lemállott a nicasil a főtengely is lilára égett ... a srácot a válságnak hála elbocsátották így pénz híján megy a levesbe a kis RG.........
Keresek RG 200 dugót (66,50 mm kellene) Tudtok valamilyen lelőhelyet?
06-20-986-1495