Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kompresszió nagyon kevés. azzal kellene valamit kezdeni :S henger dugó... :/ hát szerintem az a motor már nincs lefojtva. meg régebben is a kipufogót variálták már... mint pl a simsont is úgy fojtották le, hogy hosszabb kipufogókönyököt tettek a motorba...
Kösszi a választ, remélem én is hogy majd meghálálja a törödét ha meg lesz:)
Nekem négy hónapja van meg a suzuki rg 80 gamma, de rendesen le van papírozva segédmotorosra meg a hengerben is 49ccm van. Engem még ez idő alatt meg sem állított a rendőr, hogy igazoltasson Aránylag erős kis motor, de országútra kevés. Nagyon pörgős, ha forgalomba szeretnél menni kint a városon kívül. Váltója finom neki és pontos is. Az első lámpa az enyémben nem olyan erős, de este is láthatsz vele. Elektromosan amióta kicseréltem az aksit az enyémben nincs semmi probléma. Gyárilag az enyémen (1992-es) nincs műszerfalvilágítás és engem eléggé zavar mert este is járkálok vele. Ülése kényelmes is lenne, de alapból nem 190cm magas emberekhez van tervezve és ezért egy idő után már kényelmetlenné válik az üléspozíció. Nekem a gerincem szokott fájni kb. (75km után). Hátul dobfék van és szoktam olyat olvasni, hogy annyit is ér, viszont az én véleményem az, hogy a gyári teljesítményhez bőven elegendő. Az első tárcsafék nagyon jól fog, persze ha nem engedi az olajat... (tárcsafékkel vigyázni kell, mert a fékmunkahengerben a dugattyúhoz a szimeringek speciálisak és nem is nagyon beszerezhetőek, legalábbis én motorosboltba nem kaptam és nem is tud szerezni). Ezt otthon sikerült orvosolnom nehezen így még egy ideig jó lesz, de a cserét én sem úszom meg. A motorjára nagy figyelmet fordíts, mert elég ritka ez a 80-as kivitel és ez sajnos az új termékek árán is meglehet érezni! Továbbá ne felejtsd el megnézni a gumikat se, mert ha nem "virsli" gumikat veszel rá (ami szerintem gusztustalan is) hanem mondjuk valami peresebbet enyémen R18 110/90-es van annak a NAGYKER ára (Heidenau 13130FT). Összességében jó kis motor sőt azért csaknem egy Simson Az enyém nem nyögve nyelve szépen elballag 100km/h-ig pedig sem plexim és nem is hajolok rá a tankra szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy van benne erő is. Arra figyelj, hogy kapjon olajat rendesen és legyen benne víz, ha ezek megvannak akkor ha karbantartod jó szolgálatot fog tenni neked. (Ezt úgy írtam, hogy 41120km van a motoromban óra szerint!) Ha sikerül kifognod egy keveset futott darabot az még jobb is lehet akár, csak attól függ ki volt a tulajdonosa
És valami vélemény/tapasztalat hogy milyen is ez az rg.... Lehet hogy veszek egyet... Szted a 80-ast ellehet használni 50-esként vagy a rendőr látja azért?
Szia! nekem 50-es rg-m van.Én Pesten a Motorradban vásárolok hozzá alkatrészt,ami nincs nálluk raktáron azt megrendelik Japánbol.Az egy hét kb.
A kompresszio 4,5 benne, már mértem!az szerintem nem valami sok!szikra van, a gyujtáskébel nem húz át!olvastam hogy elektromos folytás is létezik, szerinted egy 89-es rg-be lehet? elképzelhető hogy igy van lefolytva azért nem pörög ki?mert 9-nél nem akar az istennek se többet pörögni.

THX a segítséget !
Sziasztok!

Valaki tudna nekem tapasztalatot/véleményt mondani a Suzuki RG 80 -ról? Hogy milyen is? Hogy megy ? És mennyi hozzá az alkatrész? És hol kapok hozzá?

Előre is köszönöm!
Ha komolyan érdekel,akkor egy 10-es.
Mennyi lenne az ára?
Próbáld meg megnézni először a gyújtókábelt, h áthúz-e rajta a szikra ha nem akkor cseréld ki a trafót... ha úgy se megy akkor nézd meg a gyújtást a blokkba de előtte nyugodtan mérhetsz egy kompressziót... lehet beégett a gyűrűd...
Köszi az infót,de nem gyertya baja van !vettem bele gyertyát, nem pörög vele.Elkértem a haver motorjábol, de azzal se pörög !valami más lesz itt a gond!

Azért köszi a segitséget!
Képeket küldök ha vkit érdekel, irányár, 330E Huf
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár!
Az enyémben BR9ECM van, 12ig simán pörög
Eladó egy 94/2000.07.25.-ei Suzuki RG125F forgalmi és rendszám!Ár megegyezés szerint.Postai utánvét ok!
hali! kéne nekem egy 92-es rg elektronika ami hátul az ülés alatt van ha valaki tudna ilyet szerezni szóljon! előre is köszi
milyen kihalt ez a fórum!
Köszi a választ suzukirg
Hát az sok mindentől függ.. Én 1:40-es olajat használok ( vagyis 1 liter olajhoz 40 liter benzin elég)
250-s műszerfalam van és eléggé olcsó... :-))
Zolipapi
06-20-986-1495
Szerintetek mekkorának kéne lennie a benzinszintnek egy 50-es rg-ben?most ugy áll hogy kb 3mm-rel van a csésze tetejétöl. kicsit sokallom.
Nem tudna valaki Rg 125-re km/h-t? jó lenne a 250é is de még is csak jobban örülnék egy 125-nek. Ha tud valaki eladót egy árat mondjon és tárgyalunk róla jó lenne minnél előbb...
Hát, vettem bele gyertyát,de nem muzsikál ugy ahogy kéne . Még mindig nem pörög ki teljesen
Helló !

Lenne még egy kérdésem. Az lenne, hogy ha tele van az olaj tartály akkor az hány tankbenzinre elég?

Előre is köszi : Dávid
köszi a választ suzukirg