Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép is a motoros összetartás.
köszi vini:D már kúpoltam hogy nem megy át majd műszakin:D de akkor ok:D2 gumi és gó:D
Alpine vs. Mr. Caferacer = 1 : 0

Kedves vdani666!
Már régóta csíped a szemem itt az oldalon!Hálistennek mostanában, hogy feljárok fórumra, észrevettem, hogy írogatsz ide, és talán megtudom úgy mondani amit akarok, hogy azt észre is veszed.
Rengeteg videót megnéztem itt az oldalon, már legalább 2 éve regisztráltam, azóta minden nap olvasom a híreket stb.A videóknál amiben olyan típusú motorok szerepelnek, amiknek 4T motorja van, és legalább 2-3 millió az új áruk azt te rendszeresen lefikázod.
Továbbá kurvára idegesítő az is, hogy a szar café racered emlegeted, meghogy te így-úgy nem fogadnád el a mai csodákat stb.Te vagy itt az egyetlen ilyen ember.A café racered is szar, a stílusod is szar, meg te is egy szar vagy.A motorokhoz nem értesz, de fitogtatod a tudásod.Szánalmas.
Az 50éves motorok nálad láttam, hogy bejönnek.De azért nem kéne agyon sztárolni őket, mert egy kalap szar az összes.Naná, hogy 2T mind. Nincs bajom velük, nekem is az van, meg a mai modellek közül is bejön jópár.De a te féle kawa h2-d meg az ilyen ótvar szar gépek sztárolása már betett.A faszom kivan veled szó szerint, pedig életemben nem beszéltem veled, és nem is láttalak( de nem is vágyom rá, hogy egy ilyen szarházival találkozzak)
Remélem nem voltam túl erős.Üdv
90 elötti
Ja bocs, látom már valszínűleg elkelt...
Szia!Engem érdekelne a szett, mennyiért adod? Köszi
ne zavarjon ha sokat lötyög az olyan nekem is néha olyan hangja volt azt hittem kuka aztán nagy motoros aki motorgumizik is mondta h nem tré az ilyen
és hanyas évjáratú?
Hát amilyen topicban tartózkodunk éppen :)
És milyen motor volt az? ( bocs ha hülyeséget kérdeztem)
50esként létezik, bár egy kis kínlódással akár forgalomba is lehetne helyezni egy kis szaladgálással, volt már rendszáma... Sőt nekem meg is van, de mondjuk nem adom oda az biztos
Aztán meg pár esés benne van szegénykében, első villa kicsit girbegurba, a kipuff is érdekesen néz ki... És a vízpumpa fedele se létezik már úgy ahogy azt kitalálták, lehet meg se csinálták... Nem tudom...
De én tudtam volna vele mit kezdeni...
Kapott volna egy pár egyforma küllős kereket(mz) meg egy első villát(mz), egy teljesen új hozzá tervezett rezót, meg a vízpumpát is szereztem volna hozzá, mármint fedelet...
De hát basszus, menjen a francba
Hogyhogy ennyire olcsón adta el?
Haverom, eladta a volt motoromat 10 ezer forintért...
Ha találkoznánk tuti megfojtanám... Ennyiért visszavettem volna tőle...
Hello!
Most éppen műhelyt felújítom szóval csak spray-vel csináltam, hogy gyorsan megszáradjon (por miatt), de jövőre szeretném rendes kompresszoral lefújni. Itt egy kép jelenleg így állok vele :
Hello!
Engem érdekel a matrica Pont most kerestem volna és pont jókor írtál Mennyibe adnád? vagy ha tudsz vegyél fel msn-re és megdumáljuk. Az adatlapomon megtalálod az msn címem
hali úszótárcsának mennyit szabad kottyanni ? jah és oldalra lehet neki?
érdekel vkit egy RG-s matrica szett?
ezüsz színű SUZUKI 2nagy-oldalra 1kicsi-hátulra, 2 AETC faridomra és 2 nagy RG matrica az oldalidomokra, ha van érdeklődő írjatok!
én terveztem mindet, magamnak, de mivel elvitték a mocimat feleslegessé vált!
széplesz én is most festettem le a mocim citromra a tied is klassz lesz gratula.
Szép lesz. Mivel fested? Spray-vel vagy rendesen, kompresszorral, pisztollyal?
Eladó motorom akciósan!
1 Hétig 200 ezer Ft. Utána újra 220 ezer lesz.
Képek, videók az adatlapomon.
Az ár fix
én itt vásárolok ( 1km-re van tőlem a bolt :D)

http://www.pinkmotors.hu/

itt a termékek--athena--tömítések
de szerintem írj nekik egy e-mailt és érdeklődd meg a dolgot! tuti válaszolnak hamar
Sziasztok!
Hol és mennyiért tudnék venni a henger - kipufogó közé tömítést, mert kicsit ereszt, és hát így dzsuvázza a blokkot.
Köszike.
92 utáni 125-ös RG-ről van szó
nektek mennyi idő után melegszik fel a vize? mert az enyémnek kell egy 3-4 km hidegen mire a elkezd melegedni és ezt egy kicsit sokallom. lehet szar a termosztátom. az valamilyen szinten magyarázhatná a nagy fogyasztást (mivel kis távon járok vele nem üzemi hőfokon) egyébként ahol a hengerbe megy bele a hűtővíz ott van a termoja?

ha valaki tud segítsen
És jut eszembe van egy Suzuki RG80vázam első hátsó rugóm idomok, felnik, BLOKKOM, GYÚJTÁSOM eladó. Egyben vagy ALKATRÉSZNEK. Ha bármi kell vagy éredekel msn címemen megtalálsz