Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem köszi. :D :D :D szóval a 400as hőfok mutatója is mocorog hidegben. Amióta bent a nagyobb termosztát azóta kevésbé, de nálam nem melegedett be a blokk. Kéz rá a kuplung deklire és nem volt forró csak langyos. Amióta bent a termosztát csak egyszer volt hideg de akkor is melegebb volt. Hmm.

Rendelni akarok izzót amúgy, kerestem itt a fórumon hogy milyet válasszak. Jó még a lámpa de már uthibakon berezonál a fény :/ szóval szerintem a végén járhat. :D onsram izzót néztem, 4000K fényhömésékletű. A leírás szerint 60/55W de 110% al jobb fényt ad. Igaz ez? Ti mit használtok?
Kissé hiányoznak a kötőszavak az előző postomból, de nagyjából lehet érteni
Több körben játszottam annó a termosztáttal, végül arra jutottam hogy nagy ilyen szeptember vége októbertől szoktam egy kartonpapírt berakni hogy a hűtő felét kitakarja. Ezzel kb csak úgy érzem hogy legalább szórakoztam vele miközben szerintem enélkül is jónak kéne lennie. Bár érzésem szerint csak a hőérzékelő nem kap elég meleg vizet emiatt hogy értelmes hőmérsékletet mutasson miközben a blokk jó hőmérsékleten van.
Amúgy is szerintem indokolatlan méretű hűtő van a 600ason legalábbis. Ismerős 600-as Fazerén kb 1/3 méretű van Mondjuk az kb 10 évvel fiatalabb...
Imi! Olyan kérdés lenne, hogy ti használtok-e hűtő takarót és ha igen milyen hőfoktól? :D (10-15°C alatt?)
sajna, ha értenék hozzá nem tartanék itt :) de mindegy is, ha azt mondja h neki annyi ideig tart, úgyis rárakja a munkadíját 2-3 órának..
Mitôl lenne több munka berakni az egyiket
mint a másikat?
Van a három egyforma fázis amiket
keverhetsz egymással, meg a másik kettô,
amit ha megcserélsz kioldja az indítórelé
melletti biztosítékot.
Akkor meg biztitcseélsz,
meg a két kábelt egymással.
most is 20 ezerért találtam, de a szerelő meg azt mondta h nem szokták ezeket berakni sok vele a munka, akkor már óradíjba ugyanannyira jönne ki mint amit ők tudnak rendelni (35-ért). Úgyhogy az mellett döntötem, csak legyen végre jó és eladhassam :)
Bontóban 2007-ben voltak 15-25ezer közötti áron.
Ôk mit kérnek érte?
Vonalzó megmutatja.
Ha jó akkor egyiket se kell.
Rendben, köszönöm.
Addig is kaptam már választ egy bolttól, aki 5 vezetékes univerzális szabályzót ajánlott. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Jó lehet e hozzá?
Valamiért törolték.
2010- ben raktam még fel.
Délután megoldom ha lessz rá idôm.
Sziasztok. Hengerfej cserénél sikolas csak a hengerfejen vagy a hengereken is erdemes? Vagy kell eggyaltalan?
Próbáltam nézni az apróhirdetésed, ahol elvileg van fesszabályzó RF400-hoz de nem találtam meg.
Formára nem lényeg az azonosság,
de mindenképpen 5vezetékes kell hozzá.
Több Japán gépen van használható
szabályozó.
Apróhirdetésemet megnézve találsz egyet.
Már nem emlékszem pontosan,
valahol 13-14V között töltött.
Szia! Láttam a hozzászólásodban, hogy neked is cserélni kellett a fesszabályzót az RF400-asodhoz. Tudnál segíteni hogy milyen típusú kell hozzá hol tudtad beszerezni? nekem is RF400RV-m van és most keresek fesszabályzót.

köszi
Sziasztok!

Tudnátok ötletet adni hol találok feszültség szabályzót Suzuki RF 400-hoz?

Köszönöm
Szia. Sikerult gyari kipufogot szerezned?
Hehe. :D tovább lépsz. Királyság. Ha vársz egy évet megveszem. :D :D
Nem, nem! KUplunggal megbirkózok.
Asszony kovácsoltvaskaput akar,
pedig a mostani sincs betéve szinte soha.
Akkor már költsem értelmes dologra a
pénzt! NEMIGAZ!?
SUZUKI RF900RS2 szerintem jobb választás!
Kilóra szerintem megegyezne a kapukéval,
meg az ára is és ez legalább lesz használva.
Lehet a kuplung miatt?
Köszi.
Hogy jutottál erre a döntésre?
Asszem piacra kerül a hatkilós!
ezek a 400-as képei
sorrend az alsó képen de a nyomaték nem a 400-asé