Értem köszi. :D :D :D szóval a 400as hőfok mutatója is mocorog hidegben. Amióta bent a nagyobb termosztát azóta kevésbé, de nálam nem melegedett be a blokk. Kéz rá a kuplung deklire és nem volt forró csak langyos. Amióta bent a termosztát csak egyszer volt hideg de akkor is melegebb volt. Hmm.
Rendelni akarok izzót amúgy, kerestem itt a fórumon hogy milyet válasszak. Jó még a lámpa de már uthibakon berezonál a fény :/ szóval szerintem a végén járhat. :D onsram izzót néztem, 4000K fényhömésékletű. A leírás szerint 60/55W de 110% al jobb fényt ad. Igaz ez? Ti mit használtok?
Több körben játszottam annó a termosztáttal, végül arra jutottam hogy nagy ilyen szeptember vége októbertől szoktam egy kartonpapírt berakni hogy a hűtő felét kitakarja. Ezzel kb csak úgy érzem hogy legalább szórakoztam vele miközben szerintem enélkül is jónak kéne lennie. Bár érzésem szerint csak a hőérzékelő nem kap elég meleg vizet emiatt hogy értelmes hőmérsékletet mutasson miközben a blokk jó hőmérsékleten van.
Amúgy is szerintem indokolatlan méretű hűtő van a 600ason legalábbis. Ismerős 600-as Fazerén kb 1/3 méretű van Mondjuk az kb 10 évvel fiatalabb...
Mitôl lenne több munka berakni az egyiket
mint a másikat?
Van a három egyforma fázis amiket
keverhetsz egymással, meg a másik kettô,
amit ha megcserélsz kioldja az indítórelé
melletti biztosítékot.
Akkor meg biztitcseélsz,
meg a két kábelt egymással.
most is 20 ezerért találtam, de a szerelő meg azt mondta h nem szokták ezeket berakni sok vele a munka, akkor már óradíjba ugyanannyira jönne ki mint amit ők tudnak rendelni (35-ért). Úgyhogy az mellett döntötem, csak legyen végre jó és eladhassam :)
Rendben, köszönöm.
Addig is kaptam már választ egy bolttól, aki 5 vezetékes univerzális szabályzót ajánlott. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Jó lehet e hozzá?
Formára nem lényeg az azonosság,
de mindenképpen 5vezetékes kell hozzá.
Több Japán gépen van használható
szabályozó.
Apróhirdetésemet megnézve találsz egyet.
Már nem emlékszem pontosan,
valahol 13-14V között töltött.
Szia! Láttam a hozzászólásodban, hogy neked is cserélni kellett a fesszabályzót az RF400-asodhoz. Tudnál segíteni hogy milyen típusú kell hozzá hol tudtad beszerezni? nekem is RF400RV-m van és most keresek fesszabályzót.
Nem, nem! KUplunggal megbirkózok.
Asszony kovácsoltvaskaput akar,
pedig a mostani sincs betéve szinte soha.
Akkor már költsem értelmes dologra a
pénzt! NEMIGAZ!?
SUZUKI RF900RS2 szerintem jobb választás!
Kilóra szerintem megegyezne a kapukéval,
meg az ára is és ez legalább lesz használva.
Rendelni akarok izzót amúgy, kerestem itt a fórumon hogy milyet válasszak. Jó még a lámpa de már uthibakon berezonál a fény :/ szóval szerintem a végén járhat. :D onsram izzót néztem, 4000K fényhömésékletű. A leírás szerint 60/55W de 110% al jobb fényt ad. Igaz ez? Ti mit használtok?