Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ennek ellenére jó volt vezetni a paripát, nagyon kíváncsi leszek a cserét követően milyen lesz. :D
Ha nem hangos és más szabálytalanság sincs akkor nem állít meg ok nélkül, ha megállít akkor nézheti.
A hangtompító az megy bele tuti. Az E betű hiányán paráztam, de bízok benne hogy értékelik az igyekezetet.

Más: Tegnap végre bekerült a forgalmiba hogy SÁRGA A fél szezont megúsztam ellenőrzés nélkül, de jobb a békesség alapon inkább megcsináltattam.
Feldobom nektek is.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400_r_vc-9136836

Megválok tőle, de ne aggódjatok 80% hogy RF-et veszek csak nagyobbat valamikor jövőre. Erre már csak a nagy szervizt megcsináltatom és ha valakit érdekel írok pontos állapotot.

Sajnos kihagyom az idei túrát is
Aztaku

Én tavaly cseréltem a 4 éves kopottat újra, hihetetlenül jobb lett
Dunlop q2
Ez de vagány lett! Respect!
Nem nagyon tolerálják, ha még elviselhetőnek ítéli és nem száguldozol fel-le egy településen akkor kb. 30€-ból megúszhatod, de ha hangos akkor lefoglalja és traileren lehet elvinni, jártak így ismerősök mindkét verzióval. Jobban jársz ha beteszed a tompítót.
Én most megyek a héten, majd mesélek ha elveszik a forgalmit.
Szia,

Nagyon köszönöm. Tökéletes. Simán használható, a képek a lényeg.
ありがとう
Üdv!

Van egy japán manual hozzá, de tényleg japán A képek meg a számok emészthetők. Egy dropboxos linkem van róla. link
Sziasztok.

Van valakinek Service Manualja 400ashoz? Próbálok összerakni eggyet, de nem nagyon világos, mit hová kellene forgatni, főtengely és vezérműtengelyek. De szeretem a kihívásokat. Ilyet sem láttam még, hogy ne legyen jelölés a főtengelyhez.

Köszönöm,

Kiss István
Mit raksz rá?
Sőt, februári a 8. hét! Komoly!
lehet röhögni, de már ki van nézve az utód
Le ne cseréld! Ez lassan muzeális darab lesz, sokat fog érni!
Gumis barátom nézte meg. Kínos de igaz. Ennek ellenére egész jó volt. :D :D
2002!?
Nem igazánhiszem el!
Jól kódoltad a DOT jelölést?
Az a gumi már rég sz@r lenne nem csak
most melegen.
Van valakinek tapasztalata az osztrák rendőrökkel?
Konkrétan augusztusban ismerősökkel mennénk arra, nálam meg E betű nélküli kipufogó van fenn. Van hozzá hangtompítóm amivel majdnem halkabb mint a gyári , csak az a kérdés hogy ezt vajon mennyire tolerálják, vagy valakitől inkább próbáljak meg kölcsönkérni egy gyárit?
Újat veszek újat, most két hétig nem járok vele amíg ez megoldódik, de utána szerintem is jobb az új. Tudom hogy én használom és hogyan használom. Hát ez borzalmas ez a gumi história.

Olajnál a motul katalógus ajánlja a 7100-et is az rf-be, de szerintem is "felesleges". 5100-et használok régóta, előtte hondán, most az RF-el, kiváló és elég szerintem.
Nem figyelted... sokan nem nézik, mert nem is gondolnak rá, hogy öreg lehet.

Ha van kereted új gumira, akkor inkább azt vegyél.
Hosszútávon anyagilag is megéri, a biztonságról és a menettulajdonságokról nem is beszélve.
Intézem intézem. Eddig miért nem néztem meg...
Bingo.
Marha nagy sebességgel dobd el. Ez 1-2 hónapon belül fokozottan rosszabb lesz, minél többet süti a nap.
Tyű b@@@meg, 2002-8 havi. dotszám alapján a dunlopom. Akkor ez lesz a bűnbak.
Enyhe túlzással bármit beletölthetsz, ami a gyári ajánlásba belefér, vagy felülmúlja.
Itt sokan használtunk már sokféle olajat, ha engem kérdezel az 5100-as
bőven elég a 400-asba.
Túl racsing olaj nem biztos, hogy jót tesz a sokat futott, öreg vasaknak.