Üdv mindenkinek! Nagyon szerettem volna ott lenni a találkozón, hiszen szabad hétvégét is kértem, de a technika ördöge megviccelt. Ma a feszszabályzó úgy döntött, hogy elromlik, és így nem indul a RöFi.
Remélem azért lesztek egy páran és jót motoroztok.
A következőn már remélem ott tudok lenni.
Bocsi csak letettem a gyereket aludni. No ha jössz akkor átjöszz az M8--as hídon a legelső lehajtón lejössz a körfogón az első kihajtón kijössz Dunaújváros felé. Nemsokára kb 300 m lesz egy Petrol benzinkút. Ott talizunk. Annyi a probléma hogy ott közvetlenül nem tudsz szabályosan balra fordulni. El kell menned a legközelebbi kereszteződési ami a kúttól kb 500 m és ott tudsz visszafordulni. A kúton várlak 6.55-től. Ha ez így megfelel.
A mostani vihar miatt szerintem reggel indulok... Lehet rola szo hogy talalkozzunk. Meg amugyis meg most is konyekig benne vagyok. Tudsz valami tuti talalka helyet?
Foxx ha gondolod és holanp reggel jössz Szeged felől, akkor ha jó találkozhatunk Dunaújvárosnál és mehetünk együtt Veszprémig. Sztem úgyis itt jössz át a Dunán nálunk. Én olyan 7 körül indulok innen. A számom ha jössz hívj fel reggel 6.30-tól fenn vagyok.
Ha valaki szeretne csatlakozni hozzám én Dunaújvárosból megyek. Aki Bp vagy Szfár felöl jön nekik: Szfváron a felső elkerülőn a McDonalds parkolójában várok 8 tól 8.15 ig. Onnan tudunk együtt menni ha valakit érdekel. Ha valaki Dunaújvárosból vagy a környékröl jön én 7.10 kor indulok otthonról.
(Jelenleg még szeged mellett vagyok, vagy este BP-re vagy holnap reggel megyek közvetlenül Veszprémbe. )
Fel akarok még navigációt meg USB-s töltőt hákolni.
Hopp a fürdési lehetőséget kihagytam a képletből.
Szerintem az lesz a legjobb, ha a kezdőpontnál eldöntjük ebből az 1-2 lehetőségből hogy merre, a pillanatnyi hangulat alapján. Tavaly se volt minden 100%-ra előre eltervezve.
Nekem nagyjából mindegy, mert a Balatonfelvidéket már 100x bemotoroztam.
Csak a társaság miatt megyek, ha nem szakad az eső, így ha egy "z"
változatban mondjuk elmegyünk Tihanyba, ebédelünk valamit, esetleg
közösen fürdünk valahol a Balcsiban és dumálgatunk, ha olyan az idő,
én még abban is benne vagyok.
Egyértelmű rossz idő esetén nem hiszem, hogy neki indulok.
Egy Balaton feletti körre gondoltam most hogy így bedobjak egy ötletet. Úgy tudom hogy a többség Dunántúli /BP környéki.
A 82-es utat Zirccel, Csesznekkel bele akarom kombinálni mert szép. Hogy kör legyen elmehetünk Pápa felé és visszafordulással Veszprém felé. A verzió
Bele lehetne kavarni azt az utat ami Bakonybél felé megy, az is szép, csak az út minősége Pénzesgyőr környékén eléggé rossz amiről tudok, ha tavaly óta meg nem javították. B verzió
De lehetne az egészet másik irányba kanyarintani C verzió
Találkahelynek a 82es út kezdetét javasolnám Veszprém határán egy OMV benzinkút van ott.
Nem merek nagyobb utat rajzolni, elég bizonytalan időt mondanak vasárnapra.
Ha vannak ötletek, megjegyzések akkor ne tartsátok magatokban
21 szemre jön ki hogy mindkét veztengelyen lévő rovátka sikba esik a henger felső síkjával. .? EXveztengelyen a 2 felfelé, a szívón a 3 felfelé merőlegesen.
Nem gondolom hogy elraktam a vezérlést, a kipufogó vezérműtengely oldalán lévő bevágás jel egyeztetve a hengerfej síkkal és N2 jel felfelé áll, a beömlő veztengely 20 lánccsapra a N3 jelölésen. A #1 és #4 henger TDC-n.
Nagyon bizok benne hogy semmi idojarasi dolog nem szol kozbe.
Mi mas.... az sem az a veszekegyetasarkiboltban tipusu alkatresz...
Pedig mar ugy ra voltam keszulve, hogy megint viszont latom az exem .
Remélem azért lesztek egy páran és jót motoroztok.
A következőn már remélem ott tudok lenni.
Széles utat!
70-33-38-301
akkor nem indultam el.
Fox-nak kuldok SMS ha megyek csak kesnek.
Üdv Vani
0620-240-6989. Holnap az időpont előtt SMS elérhető vagyok ha van valami. A gyülekezés alatt fel is tudom venni
A hely jó amit Imi belinkelt. térkép
(Jelenleg még szeged mellett vagyok, vagy este BP-re vagy holnap reggel megyek közvetlenül Veszprémbe. )
Fel akarok még navigációt meg USB-s töltőt hákolni.
Ott leszek. Onnan meg majd meglátjuk.
https://www.google.hu/maps/dir...!3m2!1e3!4b1!4m2!4m1!3e0
https://www.idokep.hu/elorejel...
Talán az időjárással is szerencsénk lesz.
Üdv
Szétszedéskor ezért érdemes képeket csinálni,
ha elbizonytalankodik az ember,
van mit megnézni.
Jó lenne reggel idôben, és a déli melegben
valahol hũvösben pihenni, beszélgetni.
Szerintem az lesz a legjobb, ha a kezdőpontnál eldöntjük ebből az 1-2 lehetőségből hogy merre, a pillanatnyi hangulat alapján. Tavaly se volt minden 100%-ra előre eltervezve.
Csak a társaság miatt megyek, ha nem szakad az eső, így ha egy "z"
változatban mondjuk elmegyünk Tihanyba, ebédelünk valamit, esetleg
közösen fürdünk valahol a Balcsiban és dumálgatunk, ha olyan az idő,
én még abban is benne vagyok.
Egyértelmű rossz idő esetén nem hiszem, hogy neki indulok.
Arra megyek majd, amerre az eleje .
A 82-es utat Zirccel, Csesznekkel bele akarom kombinálni mert szép. Hogy kör legyen elmehetünk Pápa felé és visszafordulással Veszprém felé.
A verzió
Bele lehetne kavarni azt az utat ami Bakonybél felé megy, az is szép, csak az út minősége Pénzesgyőr környékén eléggé rossz amiről tudok, ha tavaly óta meg nem javították.
B verzió
De lehetne az egészet másik irányba kanyarintani
C verzió
Találkahelynek a 82es út kezdetét javasolnám Veszprém határán egy OMV benzinkút van ott.
Nem merek nagyobb utat rajzolni, elég bizonytalan időt mondanak vasárnapra.
Ha vannak ötletek, megjegyzések akkor ne tartsátok magatokban
Az időpontot fixáljuk le mert jó lenne tudnom mikor találkozunk és hol. Az útvonal egyébként mindegy.