Kicsit kusza ez a sok találka pont.
Mindenki úgy induljon neki holnap, hogy ha átlépjük az adott találka
pont időhatárát, akkor menjen tovább Lepsénynek, ne várjon,
mert akkor a Lepsényi találka fog elcsúszni nagyon.
9:50kor lesz a start Lepsényből! ez 100% szóval ahhoz tudsz időzíteni! Aki le maradt vagy késik lepsényi találkáról be ér minket útvonal köztudott. Telefonálok ha valamiért még lepésnyél várunk és késve indulunk!
No akkor döntöttem. Székesfehérvárnak megyek. Akik Pestről jönnek azoknak mondom hogy ha jöttök be a 7-en akkor lesz majd egy nagy kereszteződés előtte közel két lámpa és előtte egy felirat hogy a Bori-vár jobbra nah itt ennél a táblánál foglak benneteket várni egy szép piros megyszínű röfivel 8.30-tól 8.45-ig ha nem leszek ott akkor valami közbejött és nem tudtam menni. Nah addig is jó8 all holnap tali. Addig is széles utat.
Urak úgy alakult hogy én majd Siófok-Szabadisostónál lévő Mol benzinkútnál csatlakoznék hozzátok. KB 15-20 percre vagyok Lepsénytől. Ha kérhetem valaki küldhetne egy SMS-t ha Lepsénybe vagytok a 70/253-3736. Köszi szépen!
Szerintem legyen az, hogy a fehérváriakkal vagy sikerül találkozni a pesti csapatnak fehérváron vagy nem, de mindenképp a Lepsényi találkozó a fő célpont 9:30kor
Én is BP.-ről indulok. Nem találkoznánk valahol útközben ? Mert
én a volt Osztyapenkónál lakok (most Sasadi út), onnan nem mennék
befele, ha itt az orrom előtt kezdődik a 7-es út .
Gondolom ha a kolitól jöttök, akkor budakeszi úton jöttök lefele, aztán
6-os Érdig, és ott mentek fel a 7-re.
Én 8:10-re odamegyek az Érdi TESCO-hoz, a SHELL kúthoz.
Ha 8:20-ig nem értek oda, akkor indulok egyedül tovább.
Ha én nem vagyok ott, akkor valami gáz jött közbe.
Mi (2en) szintén Bp-ről indulunk, valakihez becsatlakozunk szívesen - Foxx, véletlenül nem az sch koli elől lenne a start? Mert a 7:30-7:45 nekünk is oké lenne.
Egy munkatársam is sanszosan becsatlakozik valamekkora részére a túrának, ő is velünk indul majd.
Imi, a "Lacibákonyhát" mikor tervezted útba ejteni? :)
Sziasztok!
Én a gyermekemmel megyek, de mivel még hosszú lenne neki és lehet nekem is az út, a találkozó helyszínére lemegyünk, de csak Siófokig gurulunk veletek.
Láttam az útvonalat. Ott leszek. Én csak Komlón tudok csatlakozni, és Orfűig menni veletek, mert időre kell hazaérnem. Délre a vendéglőnél vagyok, ott találkozunk.
Addig is széles utat.
Okés! Fehérváriak és Bp-iek. reggel 8.50 körül a 62 és a Budai utca kereszteződés tali és onnan tovább? Budapestieknek aki jön lEtsgo térképén az a hely ahol fehérváron a kör kezdődik illetve bezárul.
Ja és még valami!
Tempó 90-100 max (Kisvaszar gyök kettő)
Mindenkit szeretnék meg kérni hogy cipzár elvben legyen a sorba! Ha autó van és gyorsabb lenne hátsók egyesével engedjék el! Illetve valakinek gondja pisi cigi pihi bármi szabályosan meg előz és valami ideális helyen meg állítja a sort!
Akinek a sebesség nem tetszik az újfent index és had menjen! minden pontot ismer ott meg vár ha úgy gondolja!
Illetve mindenkit arra kérek ha esetleg előznénk saját ütemében biztonságosan tegye hogy haza is érjünk együtt egy jó élménnyel gazdagabban!
Jó éjt urak! Én meg holnap bekoptatom az új Bridgedstone-t :D Hogy jó legyen ;)
Urak a telszámom: 06304036911 ha valaki tudja hogy késik kérem sms-t küldjön és egy időpontot meg helyszint hogy honnan késik! Illetve aki olvassa kérem egy nevet hogy jövök csak hogy tudjuk kire kell várni! 9:50kor mindenkép indulunk tovább Lepsényből!
2.Lepsény, Petőfi utca 47 9:30 (Közelben jövők addigra érnek oda pl én!) Google szerint 9:45kor Pestiek (9:50 indulnánk tovább) Kép csatolva találka pontról!
3.Kisvaszar 11:30 (át haladunk csak rajta) Az út sajnos nem a legjobb állapotban van de érdemes meg nézni!
4. Komló Mecsekfalui út 5. 12:00 Vadvirág Vendéglő (Ebéd, pihenés) Terveim szerint illetve az ebédet tekintve 1-2órás pihenő lesz itt! (komló itt lesz egy Shell kút tankolást kb ide tervezném.)
5. Sikonda Tóparti út 48 14:05 fényképezkedés séta a tóparton :D félóra ez csúszhat
6. Orfű 14:45 Tó körbe motorozása fényképezés pihenőnél és körbe motorozzuk a tavat! ( Ha valahol máshol valaki meg álna dudál nem kicsit nagyon :) )
7. Abaliget, Kölessy Vince utca 22 15:25 Fényképezés folytatása :) Ezt nem ismerem de jónak tűnik!
8. Keszthely, Ady Endre utca 53 17:50
9. Kapolcs 18:30
10. Kapolcson át Veszprém 19:00 +1.5 óra BP. 8-as stb
így van de mindjárt kész vagyok! Fürdőzés nem tudom hogy aktuális e mert többen írták hogy ne.
erre még mindig az a válaszom hogy csaphatnánk medencés bulit majd augban újból ha gondoljátok?
Mindenki úgy induljon neki holnap, hogy ha átlépjük az adott találka
pont időhatárát, akkor menjen tovább Lepsénynek, ne várjon,
mert akkor a Lepsényi találka fog elcsúszni nagyon.