Van valami ötletetek arra nézve, hogy hogyan lehetne egy hátizsákot tanktáskaként rögzíteni a motorra? Arra gondoltam, hátha el tudom kerülni, hogy tanktáskát vegyek.
Jó lenne, ha könnyen levehető is lenne.
Valakinek valami ötlet?
Káncod, gumid rendben van?
Kerékcsapágy nem lóg,
keréktengely meghúzva?
Oldalsztenderre bollencsétek rá,
és mozgasd, rángasd meg minden irányba
a kereket, villát!
Figyeld hol van kottyanása,
mert nem lehet sehol!
Sziasztok! Gyerekek van valamilyen jellegzetes jelensége annak ha a hátsó villa gumiágyai esetleg tönkre mennek és cserére szorulnak. Olyannal találkoztam ma, hogy megyek egy ideig nincs semmi baj aztán hirtelen elkezdődik a következő. Ha bedöntöm 3.-ba 4. be balra a motort (40-50 KMH-nál) akkor elkezd valami hátul a keréknél (legalábbis én onnan érzem, vagy onnan jön) rázni, de ha újra egyenesben van a motor teljesen megszűnik vagy tompul ez a rázás.
Ha északra mentek, akkor van pár út amit javasolni tudok.
Tegnap gurultam 470km-ert északon, vannak nagyon szép és motorozható,
illetve vannak mégszebb, bár kevésbé motorozható szakaszok.
Én idén még 20-at se!
Haverokkal el szokunk menni 100-150km-es kanyarokra évente párszor, de idén még nem jött össze.
Talán szombaton a Szombathelyiekkel elmegyek Én is, fiam mindenesetre indul.
Megvan még, bár idén kb 50km-t mentem vele eddig.
Bírni bírja, tavaly kb 5000km körül mentem vele, érzésre, hangra rosszabb nem lett ezalatt, kibírt tavaly a blokkal két mopedrallyt, és kb hozzá se kellett nyúlni egész szezonban.
Nem annyira forgós fajta amit szoktak a tuning körökben csinálni ott valószínleg körbemotoroznák, a fő cél inkább az volt hogy tartós legyen, meg a hosszú ötös váltó segített hogy ne kelljen forgatni,
utazóban tud kb 65-öt (~6500rpm mellett), egyszer sikerült 79-et menni vele, elférne rá persze nagyobb karburátor meg fúvóka meg minden, de így legalább nem zabált sokat.
Én Dunaújvárosból megyek szal én pont középen vagyok. Nekem mindegy merre megyünk. De úgy lenne érdemes hogy a két legmesszebb érkezőnek nagyjábból középen legyen a tali mert az elég szar amikor az embernek még motorozni kell pluszba 3-400 km-t.
Okés Akkor dobjuk fel a labdát hogy az idő lassan meg lesz! De hová?
Csinálhatna mindenki egy útvonalat pl és akkor azt is meg osztjuk?
Találjuk ki mert hamar ott leszünk hogy indulni kellene :D
Ha esetleg olyan szombatra esik amikor dolgozok és a közelbe lesztek akkor viszont 2 után csatlakoznék valahol...
Hát, most meg az van hogy kb 3 ugyanolyan nap van ahol 5 embernek jo, hatha vasarnapig lesz valami valtozas amikor gep ele kerulok ujra. De lehet meg egy hettel ki lehet tolni, messze meg a 19i datum, ami eloszor jo tobb embernek.
Bontó e-bay. Digites vagy analóg órás?
Igen a műanyag pöcköt hamar le lehet törni ami kerékbe megy mikor fel teszed! az én Rf-emen is egy elvolt törve sajnos!
Van valami ötletetek arra nézve, hogy hogyan lehetne egy hátizsákot tanktáskaként rögzíteni a motorra? Arra gondoltam, hátha el tudom kerülni, hogy tanktáskát vegyek.
Jó lenne, ha könnyen levehető is lenne.
Valakinek valami ötlet?