Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig 33 fokot mondanak esőnek nincs nyoma! Remélem nem lesz eső!
Hely az számtalan van! :D Akkor ahogy írtam 8 órás indulás Pestieknek és fél 10 lepsény. Pétneken fel teszem a pontos találka helyet!
2 volt :) ez az ezüst megy egy piros de annak hiányzott az eleje körlámpásnak volt meg csinálva az 400as volt :)
Eső esetén mi lesz?
Hétvégén itt az ôrségben is lehetett találkozni sok térképet böngészô mptorossal.
Ugyanaz a megmozdulás volt amin résztvettél te is?
Neki is megvan sok éve, helyi lakos, kicsit okosított vezérlése van a motornak. Pár éve hirdette, de nem volt neki érdeklődő sem.
Sziasztok urak!

Ha még nem késő, úgy néz ki, becsatlakoznék a hétvégi gurulásba, feltéve, hogy van még egy hely a konvojban. :)

Részleteket figyelem majd, én Bp-ről indulok majd, aztán remélem hamar be tudok csatlakozni valaki(k)hez.

Üdv!
Polgardiban latom legalabb 1 RF volt. ...

Köszi Imi !
Jó pihenést!
No, hazaértünk a hétvégi futamról. Végül sikerült teljesíteni a távot,
sőt, túlteljesíteni, mentünk +70km-ert. Nagyon jó volt, csak
ajánlani tudom a BikeMaraton-t.

Sikerült megdöntenem a hétvégi távrekordom is (bár szerintem a
többieknek is), egy kis extra kitérővel 1050km-ert mentem óra
szerint. Már csak 1000 van hátra az órafordulásig .
Ok. Én is ott leszek Lepsényben....Szeretnék minden Rf tulajjal találkozni :-)
77-Es átlagot ír a navigáció,
egy tankplással ebédre haza is értem.
Én köszönöm a meleg ágyat egyebeket,
nameg a két testôrt!
Hétvegi gurulásra meg gyúrjál szorgalmasan!
Szia Imi!
Örülök,hogy szerencsésen hazaértél. Ezek szerint semmi gond nem volt útközben.
Azért,tényleg örültem,hogy személyesen is megismertelek.
Köszi a sok jó dolgot amit a motorral kapcsolatban tanultam tőled.
Én támogatom, de ha valakinek nem szimpatikus alkalmazkodok!
De ha gondoljátok mivel nyár van mit szólnátok ha egy Tamásis fürdőzést egy másik alkalommal össze hoznánk? Van thermal medence külső strand szép hely!
Fél 10 legyen Lepsény! Pestfelöl ha jöttök akkor a falu vége táblánál balra van egy utca majd googlebol teszek fel pontos címet.

nem kötelező a fürdés. Így kb jó is mert Komlót kb ebéd időben érjük el!Utána tele hassal kb 10-15 percre van a síkondái tó kicsi szerpentin.
Medencében nagyon hangulatos beszélgetést lehet folytatni.
Nekem a Lepsény jó de azon belül hol? és akkor 9 vagy fél 10? A fürdés az mindenképp kell? Én inkább motoroznék meg beszélgetnék. Szerintem a C-terv az jó úgysem akarok száguldozni. Azt szép kényelmesen le lehet tolni és jut idő másra is.
Lehet hogy életembe először veszek pályamatricát motorra. De majd kitalálom, a koránkelésel sincs gond, belefér az ilyen most
Nem lesz eső! Hát srácok én mint írtam Komlón van egy jó kis vendéglő oda gondoltam egy nagyobb volumenű pihit. Illetve onnan síkonda tónál úgy szint és Orfű!
de akkor tervezzük a rövidebbel és meg látjuk hogy strandolás mennyire jó ötlet minden estre szerintem fürdő cucc legyen mindenkinél :D
Pest akkor számoljunk úgy hogy 8kor indulsz bpről google szerint 1ó40perc akkor Lepsény fél 10? 1,5 óra alatt 7esen le lehet jönni ha pálya akkor 1óra
Én Pestről indulok, de akkor majd időben hogy oda tudjak érni, nekem jó a Lepsényi találkozó hely.
Esőnap? Úgyse fog esni A szombati nap vasárnapi esőnappal jobb lenne, de akkor meg Letsgónak nem jó, doodle szerint a köv hét sok embernek nem lesz jó
Azér időnk maradjon beszélgetni is, ne csak a motorokon üljünk.
Mindenképp előző délután lemegyek a környékre és pihenten indulok reggel. persze időjárásfüggő. Esőnapot nem tervezünk?
Ebédre haza is értem.
Mivel szinte senki nem jelzett hogy merre menjünk ha neked jó akkor
A C verziós út jó idő esetén. És akkor tudunk strandolni egyett.. Ha kicsit borús az idő akkor viszont lehetne a B az hosszabb és akkor ki marad a strand!
Mivel nem tudom hogy ki jön milyen távból így 9óra Lepsénybe?
116dB, abszolutban III. helyezés!
Mehetek a Balcsira sétavitorlázni.