Mennyire esik vissza a mutató,
Hol áll meg?
Youtuben van sok rf on-board,
figyeld azokon hogyan alakul a mutató.
Ha elôször felmegy nagyon a mutató
és visszaesik, próbálj rajt légteleníteni!
Azaz ugyan ilyen lánc tisztító spray-re gondoltam nem másra de erre is azt mondta a szerelő hogy inkább ne én oolyan 600 km-ként fújom Castrol-al. Jah jól gondolom hogy a termosztátház az az ami a tank allatt van nagyjából küzépen és vagy 4 cső megy bele?
Az en 400asomba 82es volt nekem az nagyon bevált kicsit keress vissza imi multkor fel tette a teljes ábrát a vízrol a tank alatt van levegő szűrő háznak kb a kozepénel jobb oldalt ahol tutod tolteni vizzel. hideg motornal szet kapod es eminimalisat kell utan tolteni de a levegőt el tolja. en mos ki próbaltam egy castrol lánc tisztitó sprayt nekem tetszik kb 10 perc vele le pucolni és mehet a tiszta spray kenő anyag én 1000km ént tisztit fújom. a szerelódnek abban volt igaza hogy ilyen higitó maro anyaggal nem szabad. ahogy olvasgattam tobbnyire alkohol van benne. regen gázolajjal pucoltam. de most meg tetszett hogy nem kell tökölni vele. ez az én tapasztalatom.
1. Szerintetek kell-e külön tisztitani a láncot ilyen lánc tisztító cuccokkal vagy csak elég kenni a láncspray-vel, ugyanis a szerelőm azt mondta, hogy nem érdemes mert olyan helyxről is kimos mindent (zsír, stb ) ahonnan nem kéne?
2. a hűtővíz termosztát valszínű elromlott és állandóan nyitva van mert menet közben egy adott pontra visszahül. Olvastam valahol az előzményekbe hogy ha minden igaz 1,3-as Suzuki szgk-nak a termosztátja jó bele. A baj csak az hogy abból van két fajta 82-es illetve 88-as melyik kellene bele. Illetve csere után a rendszer lelégteleníti magát automat, vagy nekem kell. Ha nekem kell akkor hol lehet mive néztem a legmagasabb pontja a rendszernek pont a tank alatt van, és azt úgy elég nehéz lenne hogy menet közben járjon a gép is.
Nekem jobb elmennni Székesfehérvárig mert arra felé jobb az út meg hát taliról van szó akkor nem egyedül motoroznék. Én az autópályát nem preferálom 30-40 km-ért.
Veled szerintem a legjobb Tamásiban lenne jó találkozni mert haza felé meg teszed azt a távot amit mi reggel! Így nem lesz "extrém" Térképet nézve kb azonos lenne a reggeli szakasz és tamásiba kb egyszerre érnénk oda!
Hát ha el fogadjátok a 3 útból valamelyiket!
Akkor aki Székesfehérvár, Bp-ről írányából (esetéleg M7 autó pálya) jönne akkor a polgárdi lehajtón lejön és Lepésénynél találkozhatnánk. ITT
Ha meg van melyik út lesz akkor az időt meg beszéljük. Fürdeni Orfűn tudunk ha akarunk viszont az rendes Strand belépővel.
A tálalka ideje szerintem 9óra fél 9re kelen Lepsénynél hogy a pesti és távolabbról jövők ne 5kor induljanak. Vélemény?
No megnéztem a terveket. Sztem az első az nagyon hosszú. Én a B vagy C verzióra szavazok. Nekünk akik messzebről jönnek még plusz 3 óra. Kiinduló pontnak szerintem valahol Enying és Balatonfűzfő között lenne jó mondjuk (Balatonfűzfő). Én Székesfehérváron csatlakoznék a fehérvári különítményhez.
Meglátjuk, most majdnem minden hétvégén motorozás van...
Nekünk ott a 12-13 24h-s bikemaraton, először azt is teljesíteni kellene baleset és probléma mentesen.
Hol áll meg?
Youtuben van sok rf on-board,
figyeld azokon hogyan alakul a mutató.
Ha elôször felmegy nagyon a mutató
és visszaesik, próbálj rajt légteleníteni!
1. Szerintetek kell-e külön tisztitani a láncot ilyen lánc tisztító cuccokkal vagy csak elég kenni a láncspray-vel, ugyanis a szerelőm azt mondta, hogy nem érdemes mert olyan helyxről is kimos mindent (zsír, stb ) ahonnan nem kéne?
2. a hűtővíz termosztát valszínű elromlott és állandóan nyitva van mert menet közben egy adott pontra visszahül. Olvastam valahol az előzményekbe hogy ha minden igaz 1,3-as Suzuki szgk-nak a termosztátja jó bele. A baj csak az hogy abból van két fajta 82-es illetve 88-as melyik kellene bele. Illetve csere után a rendszer lelégteleníti magát automat, vagy nekem kell. Ha nekem kell akkor hol lehet mive néztem a legmagasabb pontja a rendszernek pont a tank alatt van, és azt úgy elég nehéz lenne hogy menet közben járjon a gép is.
Előre is köszi a választ.
Én megyek... remélem lesz még RF-el valaki :-)
Ide indul még valaki?
Többiek nagyon hallgatnak...
Akkor aki Székesfehérvár, Bp-ről írányából (esetéleg M7 autó pálya) jönne akkor a polgárdi lehajtón lejön és Lepésénynél találkozhatnánk.
ITT
Ha meg van melyik út lesz akkor az időt meg beszéljük. Fürdeni Orfűn tudunk ha akarunk viszont az rendes Strand belépővel.
A tálalka ideje szerintem 9óra fél 9re kelen Lepsénynél hogy a pesti és távolabbról jövők ne 5kor induljanak. Vélemény?
Nekünk ott a 12-13 24h-s bikemaraton, először azt is teljesíteni kellene baleset és probléma mentesen.