Hát én Dunaújvárosból megyek, de mivel építik össze vissza az utat a 62-esen nem tudom még, hogy Fehérvárnak, vagy Mezőszilas-Enying-nek megyek. De ha gondoljátok találkozhatunk fehérváron valahol és mehetünk együtt is onnantól Lepsénybe. Csak akkor fixáljuk le hogy hol és mikor fehérváron.
Bocsi srácok a halgatásért most végig olvastam amiről lemaradtam. Képbe vagyok juli 20. 9:30 Lepsény :) Én is fehérvárról indulok látam h 2-3 innen jötök ti mikorra terveztétek az indulást?
Üdv! Most értem haza! Fent lesz nemsokára!
Red én úgy tervezem hogy pestiek miatt fél 10 Lepsény Így ti olyan 8felé el indultok és mégsem hajnal. Lepsénynél ott találkozunk ahol 2010ben balaton körülin de fogok fel tenni utca képet meg mindent pontosan! Csak muszáj meg fürdenem :D
No, ez remek, de akkor most mikor indul hivatalosan a túra, honnan,
és milyen időzítésekkel számoljak ?
TUdom, macerás vagyok, de kellene legalább 1 koordináta időben és
térben, minimum, hogy hol talizzunk és mikor ?
Aztán meg, hogy megállunk fürcsizni, vagy csak integetünk a tónak ?
Mi az elképzelés ?
Felrakva az új láncszett, mehet a móka!
Sokkal kezesebb, barátibb lett az erőátvitel.
Szinte teljesen eltűntek a terhelésváltási reakciók, rántások.
Ugyan azért az árért megvolt mint ami a PINKmotor honlapján,
és mivel a szerelőnél lett megrendelve, árában fel is tette.
Ja srácok nem tudom ki mennyire fogja bírni. Többnyire aki közelebbről jön 20.kán 20órakor Balatonkenesén ami kb útba van ha vissza érünk ingyenes Bikini koncert lesz!
Holnap Pénteken lesz időm az indulástól végig vezeteni a dolgokat és közzé teszem! pontos címét nem tudom de a térképen meg fogom nézni és ha az utca meg van akkor az étterem is! Egyébként a sikondai útról komló felé jobbra az az egy út van ha jól rémlik!
Holnap meg csinálom a pontos útvonal tervet idővel!
Üdv! Sajnos azért voltam ennyire csendben a találkozóval kapcsolatban, mert nem volt gépem, és a net is sz..akodott. Én Komlón a vendéglőnél tudok csatlakozni hozzátok. Kb. mikorra lesztek ott, hogy úgy szervezzem az indulásomat.Ha jól láttam a tervben Komlón a Mecsekfalui 5 alatt van a vendéglő. Sajnos Orfű után indulnom kell haza, mert este családi program van. De szeretnél egy kicsit találkozni veletek.
utolsó ház menetirány szerinti balon (lefele).
Red én úgy tervezem hogy pestiek miatt fél 10 Lepsény Így ti olyan 8felé el indultok és mégsem hajnal. Lepsénynél ott találkozunk ahol 2010ben balaton körülin de fogok fel tenni utca képet meg mindent pontosan! Csak muszáj meg fürdenem :D
és milyen időzítésekkel számoljak ?
TUdom, macerás vagyok, de kellene legalább 1 koordináta időben és
térben, minimum, hogy hol talizzunk és mikor ?
Aztán meg, hogy megállunk fürcsizni, vagy csak integetünk a tónak ?
Mi az elképzelés ?
Sokkal kezesebb, barátibb lett az erőátvitel.
Szinte teljesen eltűntek a terhelésváltási reakciók, rántások.
Ugyan azért az árért megvolt mint ami a PINKmotor honlapján,
és mivel a szerelőnél lett megrendelve, árában fel is tette.
Az útnak a vastagja néhol kicsit finomítok rajta majd! Pl őrfűnél kör legyen ne vissza fele induljunk majd meg!
Délután csinálom a pontos útvonalat. C a rövidebbiket fogjuk körbe tekerni!
Holnap meg csinálom a pontos útvonal tervet idővel!
De nem szeretnénk senkinek gondot varrni a nyakába.
Asszonytárs meg van indulva.
Környéken jó áras szállást tud valaki?