Imi !
Mit tegyek a spanifereddel ? Jössz még a nyáron erre fele túrázni ?
Vagy adjam fel postán ? :)
Bár az is lehet, hogy én megyek feléd valamikor még a nyáron egyet
gurgulázni.
Töprengtem, hogy az agárdi szabadstrandra bemenjek-e, de
egyrészt barátnőm biztosan kiakadt volna, ha 11-re érek haza,
másrészt a kiégett hátsó helyzetjelző miatt a szürkületben már
így is villogtak rám többen... sötétben merész lett volna...
Sebaj, majd legközelebb.
Köszönöm szépen mindenkinek aki eljött. Nagyon jól éreztem magamat! Remélem mindenki hasonló jó emlékekkel tért haza!
Olvastam többetektől, hogy jó lenne valamit csinálni még. Támogatom én is! Csináljuk, bármilyen móka érdekel fürdés, bogrács, túra jó kis társaság ez!
Ha már mindenki mesél én is örültem, hogy az én motorom se egy benzin faló. 4,9L volt Komlóig. Ez azt tekintve hogy 6L alatt még nem evett nagy meglepetés volt nekem! Úgy néz ki nem a motor rossz az én csuklóm nem áll mindig jó szögben!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy eljött. Jól éreztem magamat és jó volt végre azokkal is találkozni akiket nem ismertem személyesen! Remélem mindenki jól érezte magát és nem volt unalmas a dolog.
többen írtátok hogy valami folytatás! Én benne vagyok szervezzük és had szóljon :D Túra, bográcsozás, strandolás bármi.
Köszönöm szépen a napot nektek jó kis társaság vagytok!
Na ha mindenki fogyaszt akkor én is el mondom. Kicsit meg nyugodtam hogy tud fogyasztani ez a gép is ha normálisan használják. Komlóig 4,9L volt a fogyasztásom. ez jónak számít mert eddig 6,1L 6,7L eket evett 6 alatt még nem járt. A hiba nem a gépbe van hanem a csuklómba
De inkább tankolóm hogy az élmény is meg maradjon!
Hazaértünk mink is épségben, kb. 22:40-re, a velencei tóban sötétedett ránk, de megérte, leázott az egész napos *khm* történet. :)
Köszönjünk az élményeket, nagyon tetszett, és rá kellett jönnöm, hogy a legutóbbi nagy RF klubos gurulások óta nem voltam ekkora csapattal sosem, de még mindig rohadt jó (sőt, ma rohasztóan jó volt)! :) Csak vissza kell szokni, hogy ennyien együtt mozogni. :)
Nadehamár, akkor az én statisztikám: 490 km, odafelé megállások nélkül, 110-120as tempóval zömében 6.0 L / 100 km, ami negatív rekord a Falcoval két személlyel. Hazafelé Siófokig (bár csak 166 km-t nyomtam a tankolásig) sajnos már 6.22 volt az átlag, bár ez is alulmúlja a korábbi 6.23-mas rekordomat, de itt egyértelműen nem tetszett a gépnek a meleg sajnos.
Szóval minden nagyon király volt, párom is élvezte, pedig idén ez volt az első kb. egésznapos motorozása.
Támogatom a hasonló összejöveteleket, bogrács - strand - miegymás, Falco hátán vagy más hátán, még elválik. :)
Hazaértem én is, bár Velencétől BP-ig kb dugó volt az egész 7-es. Szerencsére volt bal index+refi
Nagyon jól éreztem magam, örülök hogy sikerült összehozni a találkozót!
Köszi a gurulást mindenkinek, jó volt, és mégegyszer bocs a doboztartóm
miatt, nem volt betervezve, hogy eltörik .
Továbbá bocsi a BP.-i csoporttól, hogy eltűntem hazafele, de beállt a csuklóm .
Remélem mindenki hazaért épségben.
Jelentem haza értem egészségesen :) A többieknek meg széles utat a kenesei különítménynek meg jó BIKINIT. Köszönöm szépen ezt a szép napot nagyon élveztem és jó volt veletek gurulni.
Oké akkor 10:00 és 10:15 között értek ide kb. Beállok a Mol kutra és ott várlak titeket indulás készen egy bordó Rf-el. Ahogy elhalattok csatlakozom a csapathoz. Addig is széles utat!
https://www.google.hu/search?q...
Én még most is ezt javallom!
Köszönöm mégegyszer a támogatást, esti balcsiloccs nagyon jól esett.