Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a lehetőséget, majd a programtól függően lessz valami.
Nem tudom mikor lesz de ha úgy alakul meg kérdem ősöket, de nálunk betérhetsz éjszakára! Van úgy is üres szoba...
Oké
300 mkilóméterig beleférek, estére meg keresek szállást ha szombaton lesz.
Akkor van különbség (eltérés) a 95 előtti és utáni nem VC blokkok között.
Sziasztok talinak már körvonalazódik az ideje? JAh és hova mennénk vagy hol taliznánk. Jah még valami én egy naposra tudnék menni...
Vasárnap Füreden találkoztam egy Győr mellettről jött csapattal,
volt köztük egy csaj bordó 4kilóssal.
Említettem neki a fórumot.
Nem gáz tanulni, akkor fogod értékelni a dolgokat ha beismered a tévedéseid!
Szerintem itt mindenki SÖRIVÓ!
iminek köszönd! ő volt a DR. :-D Aakkor már csak sokat használd hiba és baleset mentes kmt hozzá!találkozón meg nézzük ;-)
Köszönöm RedOne, Letsgo, imitrikes kolegáknak föleg és mindenkinek aki segített és tanácsokkal látot el! Van egy újj motrom és állatul megy!
Gyerekekmegjavult újj motorom van! Eddig 2hengerrel 200cm-vel mentem és ezért nem volt ereje 6000 felett. 10 percig füstölt mint ált és már nem benzinszagú a füstje. Minden másodlagos hiba megjavult. Jó a vizhő, jó az alapjárat a hideg és meleg inditás minden jónak tünik most.
Basszus és pont tegnap néztem, hogy a megforditott kábelü 3,4 hengeremmel van baj. Még jó hogy feltettem tegnap és kiszurtátok képen. Köszi kolegák!
Nem mondjátok komolyan, h szarul van bekötve, ezt nem hiszem el ahoz egyhez nem nyultam és nem is ellenőriztem. Efelett nagyon elsiklottam basszus kulcs. Kiváncsi lenék ki volt az a szerelö akinek enyi agya volt. És ezt már igy vettem. Na megyek is áttkötöm, aztán proba.
Na azt hiszem meg találtam a régi mappámban
Ennyit jelent, ha a tünet mellé képet is
tudsz csatolni.
Bár ez most csak véletlen szerencse!
Hagyd a karburátort!
Még az is lehet, hogy jó!
Gyertyakábeleket kösd be úgy,
hogy jobbról a két középsô hengert,
balról meg a két szélsô hengert gyújtsad!
Csodálom, hogy alacsonyabb fokozatokban
kipörgött két hengerrel!
Enyémben se VC blokk volt,
de a kartergáz elvezetôm
a vezérmũlánc feletti
kamrából csatlakozott
nem a váltóházból.
A gyári fúvókával is meg lehet csinálni! Ha karbit kipofozod és gyergya is új és subert felülről a másodikba van ahogy le írásban nekem plafon 5,6L volt a fogyasztásom rekordom meg 4,7L volt. De ez is 2 személlyel. Szóval lehet alkotni vele!
Na meg a spec gyertyát se hagyd ki sztoriból :P
De a fogyasztásáról lacosz biztos tud írni valamit.... neki mennyit szokott enni azóta.
Nem attól lett 4.5L a fogyasztásom, hanem attól, hogy fel lett újítva
a komplett blokk.

Egyébként a gyári 97.5 ha jól emlékszem és ahelyett tettem bele 102.5-öst.
Pinkmotors-tól rendeltem akkor.
Red-nek a sima '98 szelepfedél amit nem tudott megnézni összerakva.
Akkor nem fehérek a gyertyáid.
Ja még anyit kérdeznék 100 mekorát tettél főfúvókának a tiedbe amivel 4,5l a fogyasztásod? Mert akkor megrendelem a Pinkmotors-tól a csomagba azt is