Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Röfisek!
RF400 (96) tulajdonosa vagyok. Szerviz után szervizet elhagyva, csak később vettem észre, hogy a kmórám nem mozdul a 0-ról (motor átadásánál nem tájékoztattak), mikor szóvá tettem a dolgot akkor mondták, hogy igen a jeladó széthullott, típus hiba. Igérték, hogy utána néznek, pótolják. Ez történt május közepén. Persze azóta semmi, csak megy a köntörfalazás. A rossz alkatrészt se kaptam meg.
Hol tudnék szóban forgó alkatrészt beszerezni, illetve egy megbízható szervizt merre találok?
Ti jártatok hasonlóan?
Válaszokat előre is köszönöm!
Mert itt még talán nem volt a kép !

na akkor a városban volt minden RF méretből egy ...egyém csak a műhelyben de az elég közel van az alluljáróhoz is.

Hello Foxx! Velem találkoztál a vasúti aluljáró előtt. Én is csak agyaltam ki lehetett...
Ja,400-as az enyém...és bordó :-)
Akkor üdv.
Ákos
Vajon forumtag volt-e akivel egymasra koszontunk valahol del Szekesfehervaron? Bordo/piros volt, nemtom mekkora
Szevasz!Nekem tavaly nyáron Súgóék 130e-t mondtak a 400as blokkra se oldaldekli se karbisor se önindító nem volt rajta.
Délután egy kis motorozás valaki?
Látogasd a fórumot rendszeresen!
Sziasztok! Olvasom,hogy a találkozóval kapcsolatban eléggé megoszlanak az időpontok. Azért ha meg tudtok állapodni valamilyen konkrét időpontban, szóljatok nekem is... Pilot tudja a számom is :-)
Mindenképp szeretnék részt venni az RF találkozón...
Akár lehetne augusztusban a velencei tó partján is :-) de ez csak egy ötlet volt...
http://www.hokayasu.com/
DE KÉRDÉS, HOGY MŰKÖDIK-E EGYÁLTALÁN A BLOKK ENNYIÉRT.
Red vett annak idején náluk, érdekes dolgokat látott.

http://www.sugomotor.hu/alksuz...
Itt nekem a kipróbálható RF600 blokkra mondtak 150-et.
És másik 50-ért bele is tették volna az enyémbe ha kell.
Köszönöm a választ srácok! Sokat segítettek! Amúgy igen utcára kellene! Komplett 400 as blokk mipénz szokott lenni?
Mibôl gondoljátok, hogy a
gyürüzés elég lesz?
Akár még a szelepek is oda lehetnek az
esetlegesen elfogyott hézag miatt.
Elvégre nem a gondos szervíz miatt
szökött el a kompresszió!
400-600?
Mindkettôhöz korlátlan A kell,
meg bele se lehet mókolni a nagy blokkot a
kicsibe.
Bandit400 blokk nagyrészt megegyezik,
de vannak olyan eltérések ami miatt
nem jó pl.: lánckerék síkja máshol van.
Bandit600 meg végképp más a légolajhũtés
miatt.
Legalizálva, utcára gondolod a motort?
nem eri meg... 600as blokk nem megy bele a 400Asba. 600asat szeretnél egy 600ast kell venni amire lehetőleg keveset keljen költeni. ha pedig mindenaron fel újitani akarsz akkor 600 v 900assal tedd.
Sziasztok! Motorvasarlas előtt állok! Van egy kompresszió hiányos 2000evjaratu RF400 as! Kérdésem lenne hogy kb mi pénz egy dugó szett hozzá? (a hengerfúrásra már van ajánlatom)
A másik kérdésem a blokkcsere...az rf600 blokk belemegy a 400 as vázba? Illetve a hasonló evjaratos 400 /600 ccm-es Bandit blokk belepasszol? Aki csinált már esetleg ilyet és van tapasztalata, és meg is osztaná velem szívesen felhivnám egy röpke eszmecserére
eszmecserére! 06305379014 ez a számom, SMS vagy csörgetés után visszahivom az illetőt! Előre is köszönöm
Ok, köszi (:
Vigyázz nehogy elragadjon!
Gumilapot vagy vízcsôdarabot ragassz a
helyére!
sajnos 19.kén dolgozok 2ig itt az a lehetősegem ha az utvonal erinti valami kozeli helyet hozzank es 2kor csatlakozok. vagy 20.ka ha jó a többieknek?
Hol tudnék venni a tank aljára él védő gumit? Meg láttam h ahol a tankot be lehet elől akasztani oda is gumi lehet gumit tenni. Hol tudnám ezeket beszerezni?
A doodle alapján a legesélyesebb a júli 19.
LINK
Letsgónak nem volt jó ez az időpont, Pilot78 ha jól tudom külföldön lesz akkor.
A helyszín a kérdés hogy merre menjünk, mit csináljunk

Hát ez szép volt Imi .
Mindig valami nüansz...
Remélem hogy nem Július 10-13ra lesz tervezve
Igazán nincs mit!
Remélem hogy Július 10-13ra lesz tervezve mert polgárdi lesz és ott a helyem most jó buli lesz ott is!
Amúgy ugyan nem RF-em van de szeretnék menni és találkozni veletek! Idén minden szezon nyitó kis kör el maradt!
Szóval SRÁCOK hajrá várom a fejleményeket és GO GO GO :D