Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap le mérem nem emlékszem már pontosan!
Nekem azt hiszem így van!

Ami nekem van!
Hossz 152
Szélesség 88
Magasság 106
Csalósak ezek a kódok!
Megnéztem 12Ah mérete 152*88*106
Durva hogy 2009 es rendelésim meg vannak még de néha hasznos :D
2cm magasabb mint a 10-es ha jól emlékszem!
Amit ti szoktatok mondani az ugyan az méret csak márkásabba erősebb. Én ki csaptam a gumi bakot és úgy emlékeszem 12Ah es van benne! patentül elfér...
Nem a 10Ah-rás?
Az aksihoz annyit hozzá fűznék ha még nem lenne úgy akkor a vastag szivacsot ki kell szedni a házból egy vékony gumi lapot betenni a rezonancia miatt és had menjen a 12 Ah bele :D 2009 óta gond nélkül viszi a kecskét... Idén már mondjuk vannak jelei hogy öregszik... De ki toltam ma is és pöcre indult januárba töltöttem utoljára! (Ez csak egy kis tanács volt)
Én a mostani típusszáma alapján néztem ki a belevalót... Ezek szerint már gyengébb volt benn az előírtnál....
Megfogadom a tanácsod, veszek bele erősebbet....
Köszönöm a segítséged.
Ákos
http://aruhaz.kauffer.hu/index...

De Én maradnék a Bannernél mert jóval nagyobb indítóáramot képes leadni!
Az neked kevés lesz!

http://aruhaz.kauffer.hu/index...
Ez a méret való bele!
aruhaz.kauffer.hu/index.php?page=details&prod=179&cat=24
Videóidon sincs túl egészséges hangja a motorodnak pedig hideg se volt! Gondolok a motorfékes részre.
Linket megoszthatnád az aksiról!
Ha az a hátsó kicsi akkor az a gyújtásrelé aminek kevés az áram. De ha járó motornál se stabil akkor mérjetek töltést is mindenképpen de jó akksival!
Tudsz kölcsönkérni havertól motorskksit próbának?
Gondolom a saruk kontaktjait már megpucoltad.
Imi. Amit elöször küldtél két fotóból a másodikon látszik. A bordázott az a feszszabályzó, az már nem olyan az enyémen, de azzal remélem semmi baj. hátrafelé a második kis dobozról beszélek, alapjáraton, és gyújtáson kattog.
Remélem igazad lesz, és tényleg csak az akksi pusztult el.
Holnap kiméretem, remélem az rossz. Talán ez a legolcsóbb része a rendszernek.
Találtam a neten 5300-ért. Vagy vegyek valami márkásabbat?
Szóval ott hátul az a nagy.
Biztos az kattog?
Mert az enyémről ami hiányzik az a változó szelepvezérlés elektronikája. Megfogtad és érezted, hogy az kattog?
Na most már végigolvastam.
Az a gyújtásrelé ami a villanyrendszernek áramot enged.
Bizony ha nincs elég delej a rendszerben akkor csak kattog.
Multiméterrel mérjél rá a feszültségesésre indítózásnál mert szerintem kifeküdt az akksid (ha leesik 9V alá).
Nyugodtan vedd meg a 10ezer pénzeset ha az lesz a hunyó,
nincs értelme a drágára feccölni mert az se bírja tovább.
Nem. Ami a szürke bordázottól hátrafelé az utolsó. Az enyémen van egy gumi védő, a tiéden azt nem látom, de egy fekete doboz az egész.
A szürke bordázott?
Imi!
Ami a második képen zölddel van bekarikázva attól hátrafelé a második. Egy gumi védő van rajt.
Fotókkal ha tudnád mutatni az sokat segítene nekünk.
Karikázd be melyik kattog!
Én is a karburátorra gondoltam, ezért orvosolva is lesz! ;)
Ha meg valami más, az is ... :)
Attila