Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a gyors választ!

Most találtam egyet 25 kw-s papírokkal, viszont van pár baja. Gyújtóelektronikai probléma van, meg az idomzat 1-2 helyen lóg. Az elektronikát rendbe tenni nagyjából milyen nagyságrendű összeg?
sziasztok rf 400 váz kivont magyar papírokkal eladó az ára 10000.-
Hol tudom leengedni a hűtővizet meg feltölteni? Esetleg kelle valamire figyelni? Mind1 milyen hűtővizet teszek bele vagy van vmi speckó amit ti szoktatok bele tenni?!
Sima jogosítvány nélküli vezetés.
Akár busa, akár RF az A2 kevés hozzá.
Helo!

Az alábbi hatalmas problémával szembesültem. Jelenleg A2 jogsim van, de az alábbi gépet néztem ki:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400_r-6907618

3 kw-val túllépi a megengedettet. Kérdésem, hogyha egy ilyenen elkapnak, mire lehet számítani? A büntetések elviekben itt is szakaszosan vannak, vagy abszolút módon, túllépésnek számít, és ugyan akkora vétséget követek el, mintha egy hayabusával jaszkariznék?

Válaszokat előre is köszi!
Kormányvonalat hátra kell hozzad a forgáspont fölé legalább,
hogy elférjél mikor elfordítod a kormányt.
Nagyon köszi. Szerintem nem néz ki rosszul ahoz képest hogy burkolt a motor..
Nagyon szépen köszönöm! :)
az enyém VC blokkos:32900-21ECC BB7292
Nagyon köszönöm
Tuti nem fogok találni. Hetelős meló van vidéken, csak pár nap múlva leszek otthon gépnél, most telefonról vagyok.
Pazaz kormány van 8ezer körül,
ami húzósabb az a kiemelô és amivel még
hátrébb hozod mert különben eléri a
kormány a burkolatot.
Bovdeneknek végülis nem
muszály megkerülni a teleszkópot,
de kérdés, hogy akkor mennyire fesz
kormányelfordításnál.
Este felé leszek gép mellett, keresek képet
ha addig nem találsz.
Bikepics-en körülnézel, biztos van pár.
Még nem néztem utána pontosan, egy-két hirdetést láttam túrakormányról, ez 16-18ezer ft körül volt.
Kíváncsi vagyok hogy illik össze a burkolt motor meg a csőkomány. Szerintem így látatlanba nincs vele gond
Tény, hogy csôkormányost sokkal
könnyebb kezeni.
Utánaszámoltál már mennyibe lenne
a kormánycsere?
Köszi. Utánanézek, remélem elég hosszuak a cuccok rajta. Jó lenne egy kényelmesebb kormány.
Próbáljátok meg, hogy egyenes ülôhelyzetben mennyire tud támaszkodni az utasod a tankon!
Én is gondolkodtam rajt erõsen,
de párom úgy nem éri el a tankot.

Felvidéki srácnak van rajt csôkormány,
de Õ már azzal vette, nem tudta
megmondani miket kellett rajt cserélni.
Gondolok bovdenekre, fékcsôre.
Üdv mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy túrakormányt érdemes e tenni RF-re?
Nagyobb kényelmet hosszabb távon és jobb manőverezhetőséget szeretnék.

Valakinek esetlen vannak ezügyben tapasztalatai?
Megköszönném..
Üdv Urak!
Látom megy minden hol a tuning :D
Én le kopogom de csak ki toltam tegnap a szép időnek köszönhetően fel pumpáltam a kerekeket. Rá csücsültem és gurultunk egy jó 130km-t. Nagyon király volt! (Én ezeket a köröket tavaly ősszel meg csináltam mikor fújtuk) Bár az első tárcsáim érnek, meg a láncon gondolkoztam, hogy kellene cserélnem. Ugyan nyomát nem látom hogy fogaskerék oda lenne, lánc sincs meg nyúlva. Jöhetne a jó idő már.
Nagyon szép a moci, főleg a színe .
A kormányon azok a lógó akármik viszont csúnyák , nem illenek a motorhoz. Egy feketén még csak-csak, de ezen nem szépek.

Persze ez csak az én véleményem .

Sok örömöt, és perecmentes kilométert .
Nagyon szep. De tenyleg !

Viszont azokat a bor kormanylogok... valahogy nekem bantja a szemem, de a motor az ettol meg gyonyoru szep.
Sziasztok!Ő lett a Röfi utódja! Brutális és gyönyörű egyben.üdv.
Na igen...

Így már mondjuk kész is lett.
Asszem beleőszülök ebbe fék felújításba... idén nem lesz új bukósisak...
Még egy fül kell rá amibe
bele tudsz kapaszkodni.
Van itt szolgálatban olyan valaki, akinek '94-es (vagy egy gyártási típusból való vagy hogy is mondjam) VC blokkos RF-je van? Ha igen, meg tudná nézni, hogy milyen számozása van a gyújtáselektronikának?