Csinálok majd róla nappal is képet csak most nagy az öröm és motorozok :D nincs időm fényképezni.
Igen minden matrica fényvisszaverős (világítós) fehér mint a kerekén. Egyedül a piros nem. De az szerintem az esti képen nem látszott. Érdekes a színe hol piros hol narancs... Nekem tetszik kicsit talán zöldből kellet volna több... Na mindegy összességében végre büszke vagyok rá... Végre nem egy leharcolt motornak néz ki.
Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre nem nagyon tudtam dönteni. A dobot írtam hogy cserélném szerintetek a Triovál dob jól nézne ki rajta?
Mikroszálas aláöltöző, pár ezer forint a decathlon, intersport vagy egyéb áruházakban ahol van téli sportfelszerelés. Kezdesz fázni, csak mozogsz bent párat és már melegít is újra.
Megéri az árát!
Mellkas elé meg napilap ami megfogja a beszivárgó menetszelet a kabát alatt.
Határozottan szép, bár a napsütéses kép még sokat mond majd biztosan.
Csík és egyéb matricák fényvisszaverős cuccok vagy sima fehér? Képen nem igazán világít.
Ne temesd az idei szezont!
Fogj egy tejesdobozt, hajtogasd szét
és takard le a hűtő felét-kétharmadát
DE NE a ventillátor előtti oldalt!
Egyre kevesebb a bogár, nincs meleg a bőrben, mi kell még!?
Ez már nem a majrécsíkeltüntető időszak,
de nagyon kellemeset lehet túrázni.
Hali!
Kész van a gép nem rég értem haza a teszt körről... Nagyon penge lett végre nem hintázik az eleje kanyarba. Az "új" telók meg tették a hatásukat.
Én szeretnék gurulni minden képp. De amennyiben lesz szezonzáró és van pénzem időm én is mennék. A most hétvégét nézegetve 14 fok körül lesz az eső meg szerintem még kérdőjel mert a napit se tudják meg mondani nem hogy 2-3 nappal előre...
Egy éjszakai kép :D Bár természetes fényben az igazi. Még a kipufját kellene cserélnem és akokr optikailag szerintem ott van. Műszakilag meg amúgy se volt sok gond vele ezt gyors le is kopogom :D
Na megy aludni jó éjt mindenkinek
Ilyen "gyönyörű" időben igencsak elgondolkozom, hogy egyáltalán kihozzam e még idén a vasat... Szerintem lassan téli álmot kap egy szép finom 15 fokos szuterénbe...
Szia!
Bocsi de sok minden volt csak most tudok válaszolni!A pillanatragasztón agyaltam én is akkor ha minden igaz akkor a gumiágy bírni fogja a pillanat ragacsot.kipróbálom de már sztem megvárom a telet olyan sokat már nem fogok menni.üdv nektek Imi!
Akartam is kérdezni, hogy áll a dolog. Nekem nagyon neccesen fért volna bele, mert szombaton egy kisebb-nagyobb ünneplésre vagyok hivatalos, a másnap nehézkes lett volna.
De érdekelne mindenképp valami szezonzáró gurulás, habár az esőt én inkább kerülném, ha már ilyen jó "meleg" is van mellé.
Szóval ha esetleg halasztanánk, és valamelyik közeli 17-18 fokos hétvégét lőnénk ki?
Számom az adatlapomon még mindig.
Hétvégét viszont kénytelen vagyok lemondani mert elég komolyan meghűltem a szombati ( asszony legalábbis arra fogta) Söjtör gurigán, pedig szerintem nem ott! Esetleg mikor megálltunk Keszthelyen Balatont nézegetni, vagy a tea volt túl meleg, cola hideg?
Doktornéni nem engedett dolgozni se, legalább van időm párszor megnézni a hétvégi futamokat.
Az Onedin család cím mond valamelyikteknek valamit?
Nekiálltam annak is!
Az építő jellegű hozzá szólásomat ki éltem a garázsban 2-3 napja!
Most jöttem be de mi létezik minden meg szívat. Kivéve egyett abban nem hibáztam tyúkbelet (kábel köteg) vissza tettem és hűséges kis motorom elsőre el indult kicsit döcögött a szívató de aztán mind a 4 henger csatába állt :D
Nekem is felkerült egy "új garnitúra" első teleszkóp szár. Meg elégeltem a szimering cseréket.
15W olajjal ágaskodik most szépen az orra :D
De már nem jósolgatok hogy mikor leszek kész mert az nem jött össze eddig.
Sajnos hétvégére esőt mondanak. De remélem nem lesz belőle semmi. Ha 8-10 fok van reggel és nincs beborulva én szeretnék útra kelni :D Max viszek eső ruhát :P
Imi majd tel számodat f.bookon privibe írd meg. Mert telómat le cseréltem és elkutyultam :S Köszi.
De írok még hogy hogy alakul. mivel senki nem jelezte még hogy jönne így nem leszünk húúú de sokan.
Igen az is megvan már. A lengéscsillapítás volt az elsődleges szempont. Tavaszra nagyjából szuper állapotban lesz. Lefújtam tegnap a lengővillát is. mondjuk 1 napos meló volt szép papás tempóban. Új láncszett megvan, teló szimeringek,olaj megvannak, olajcsere óta 1000 km-t mentem. Már csak egy normális kipufogódob kell, és a kuplunglamellák.
Köszönöm! A hátsót 4-esre állítottam. Az első bizony 10-essel van megtöltve. Most az elsőt teljesen kitekertem. Azt gondolom most már sikerült jó beállítást találnom, de ezt egyszer, ha sok pénzem lesz beállíttatom valami hozzáértővel(azaz soha):D
Majd élőben meglátjuk mennyire lett narancs!
Képeken elég kétes.
ez vakuval volt...
Igen minden matrica fényvisszaverős (világítós) fehér mint a kerekén. Egyedül a piros nem. De az szerintem az esti képen nem látszott. Érdekes a színe hol piros hol narancs... Nekem tetszik kicsit talán zöldből kellet volna több... Na mindegy összességében végre büszke vagyok rá... Végre nem egy leharcolt motornak néz ki.
Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre nem nagyon tudtam dönteni. A dobot írtam hogy cserélném szerintetek a Triovál dob jól nézne ki rajta?
Megéri az árát!
Mellkas elé meg napilap ami megfogja a beszivárgó menetszelet a kabát alatt.
Csík és egyéb matricák fényvisszaverős cuccok vagy sima fehér? Képen nem igazán világít.
Fogj egy tejesdobozt, hajtogasd szét
és takard le a hűtő felét-kétharmadát
DE NE a ventillátor előtti oldalt!
Egyre kevesebb a bogár, nincs meleg a bőrben, mi kell még!?
Ez már nem a majrécsíkeltüntető időszak,
de nagyon kellemeset lehet túrázni.
Lassan elmehetnél fényezőnek!
Kész van a gép nem rég értem haza a teszt körről... Nagyon penge lett végre nem hintázik az eleje kanyarba. Az "új" telók meg tették a hatásukat.
Én szeretnék gurulni minden képp. De amennyiben lesz szezonzáró és van pénzem időm én is mennék. A most hétvégét nézegetve 14 fok körül lesz az eső meg szerintem még kérdőjel mert a napit se tudják meg mondani nem hogy 2-3 nappal előre...
Egy éjszakai kép :D Bár természetes fényben az igazi. Még a kipufját kellene cserélnem és akokr optikailag szerintem ott van. Műszakilag meg amúgy se volt sok gond vele ezt gyors le is kopogom :D
Na megy aludni jó éjt mindenkinek
Bocsi de sok minden volt csak most tudok válaszolni!A pillanatragasztón agyaltam én is akkor ha minden igaz akkor a gumiágy bírni fogja a pillanat ragacsot.kipróbálom de már sztem megvárom a telet olyan sokat már nem fogok menni.üdv nektek Imi!
De érdekelne mindenképp valami szezonzáró gurulás, habár az esőt én inkább kerülném, ha már ilyen jó "meleg" is van mellé.
Szóval ha esetleg halasztanánk, és valamelyik közeli 17-18 fokos hétvégét lőnénk ki?
Hétvégét viszont kénytelen vagyok lemondani mert elég komolyan meghűltem a szombati ( asszony legalábbis arra fogta) Söjtör gurigán, pedig szerintem nem ott! Esetleg mikor megálltunk Keszthelyen Balatont nézegetni, vagy a tea volt túl meleg, cola hideg?
Doktornéni nem engedett dolgozni se, legalább van időm párszor megnézni a hétvégi futamokat.
Az Onedin család cím mond valamelyikteknek valamit?
Nekiálltam annak is!
Most jöttem be de mi létezik minden meg szívat. Kivéve egyett abban nem hibáztam tyúkbelet (kábel köteg) vissza tettem és hűséges kis motorom elsőre el indult kicsit döcögött a szívató de aztán mind a 4 henger csatába állt :D
Nekem is felkerült egy "új garnitúra" első teleszkóp szár. Meg elégeltem a szimering cseréket.
15W olajjal ágaskodik most szépen az orra :D
De már nem jósolgatok hogy mikor leszek kész mert az nem jött össze eddig.
Sajnos hétvégére esőt mondanak. De remélem nem lesz belőle semmi. Ha 8-10 fok van reggel és nincs beborulva én szeretnék útra kelni :D Max viszek eső ruhát :P
Imi majd tel számodat f.bookon privibe írd meg. Mert telómat le cseréltem és elkutyultam :S Köszi.
De írok még hogy hogy alakul. mivel senki nem jelezte még hogy jönne így nem leszünk húúú de sokan.
Kipufogóra meg lehet tenni hőálló (színes vagy karbon)
fóliát ha csak az a pár karc a hiba.
link
link