Hm érdekes amit írtok.
Ugyan én nem mentem még vele. Tesztek és mások "véleményét" meg hallgatva nyerő gépsárkány a VFR link VFR 800
Ezt az ülés pozíciót többen írták hibának! Egy biztos tömeg motort nagyon nem szeretnék és azt most célnak tűztem ki hogy HONDA lesz.
1db. nem karbis motor azért van, amit bevállalnék. GSX-1400.
Ráülsz, megkérdezet Chewbacca-át, hogy felcserélte-e a negatív energia visszacsatolást a hiperhajtóművön, és jön a csőlátás.
106 lóerő és 126Nm 5000-en. Jó fajta gép.
Igen, sajnálom is, mert rövid távon nagyon élvezem mindig a sportosabb stílust.
Ez van, én beláttam, hogy nálam a kényelem fontos, mert a nyüglődés erősen a
biztonságom rovására ment.
Baja klassz volt, jó volt újra látni az RF-et . Nagyon gondos gazdája van, akinek gratula a csemetéhez.
A halászlé pazar volt, a harcsapörkölt szintén.
Motorcsere lesz jövőre, ha minden összejön. Eladó lesz a VFR, vagy a Kawa.
Két versenyző maradt a palettán, a GSF 1200S 2000-től, vagy a Yamaha FZS 1000, szintén 2000-től. Persze a valóság majd magától alakul . De valami lesz, az biztos .
Gyorsan elszoktál a csutkakormánytól!
Balatoni kanyarnál a déli patr közepénél (150km) már Én is kiültem jobbra-balta, de csak az ülés tökéletlensége okán.
Nézegettem már a csőkormány lehetőségét az RF-re, talán csak a gázbovdeneket kell cserélni. Villahidam még megvan a 4kilósról.
Ez a zöldség még karburátoros! +http://www.agomotors.hu/websho...
Nem lesz motorcsere, csak nagyon tetszik az a Kawa, gondoltam feldobom a fórumot.
Imi jól látja, nem olyan öreg az, ha jobban megnézed a műszaki megoldások nagyon naprakészek.
A Bandit marad, csak ha a helyzet úgy alakul ahogy szeretném, akkor jövőre
kap egy Wilbers rugóstagot hátra, meg körbenézek mit lehet beépíteni előre.
Vadászok rá még hasidomot, ha azt sikerül szerezni, akkor a bukókeret bukógombára lesz váltva a hasidom mellett.
Ameddig tehetem karburátoros motorom lesz. Nem vágyom újabbra, sőt,
tovább megyek kb. két motor van az egész piacon ami tetszik, ez a Kawa meg a CB 1300 S még mindig.
Kalocsától a VFR-rel jöttem haza, Apuék hozták a Banditot... hát, ma
rehabilitációs napot tartottam.... 100km alatt fájt az alkarom, a hátam a
lapockáim közt, a csuklóm, a tenyerem, a hüvelykujjam, a térdem és a derekam.
Ez a kézenállva-pucsítás nem nagyon jön be. Ráadásul már el is szoktam tőle.
De az a V4-es blokk beépülhetne a motoromba, el tudnám viselni .
Olyan 70km-ert egész jól bírtam, de utána nyüglődtem rajta. A futóműve meg
túl kemény ezekre a frankó magyar utakra, pattogtam mint kecskeszar a deszkán.
Ültem rajta hátratolt fenékkel egyenes háttal, görbeháttal elöl, nyújtott karral,
tankon könyökölve, mindenhogy kínomban... marad az MZ style.
Lacosz, gratulálok, és kellemes nyugalmas éjszakákat mindhármótoknak!
Olajos cikket még mindig nem olvastam végig, de rajta vagyok.
Havernak van piros RC36-ja, nagyon kellemes ahogyan megindul szinte alapjáratról.
Annál már csak a Mille durvább amin eddig motoroztam .
Nem is igazán mertem szabályozásig húzni 1-2-ben!
ZRX1200R azér nem régi motor, mégha annak is tűnik!
Red nem szeretnélek meg sérteni. Főleg hogy én is szeretem a régi dolgokat. Deee ha már cseréled miért nem valami újabb generációs gépet nézel?
Én most szerelmes vagyok :D Honda VFR 800 :D
Kész lesz az rf és jön a spórolás 2005 körülit nézegetek. Jah és IMI kedvéért bordó lesz :D
Az a legszebb mert itthon kéket nem nagyon lehet kapni. Egyet találtam de behozott motor. 1M Ft
Jó érzés, hogy örömet okozhattam neked, és még mindig tetszett a vas. Megtudtam, hogy a kék rf egy pécsi srácé, aki kb 2-3 hete vette Székesfehérvár környékén.
Örülök, hogy a hal s ízlett.
Köszi mégegyszer lacosz a lehetőséget, hogy ráülhettem a motorra, jó érzés volt nagyon.
Öröm látni, hogy jó kezekbe került.
Viszont csak elfelejtettem gratulálni, úgy akkor gratulálok .
Bocsi, hogy nem köszöntünk el, csak pont mentetek motorozni, mi meg pont indultunk hazafele...
A bajai halászlé pedig tényleg nagyon finom ! A harcsapaprikás túróscsuszával pedig... leírhatatlan,
pedig nem szeretem a halat (eddig legalább is csak lé formában ettem meg).
Köszi, megyünk le Apuékkal. Reggel 8.30-kor indulunk Érdről, úgyhogy szerintem 10:30 körül ott leszünk.
Rád csörgök, ha odaértünk. Igen, tudom merre van a sziget, pont ott volt tavaly a Bandit tali.
Örülök neki, ha sikerül lejöni Bajára. Én a kollegával 10 körül lemegyek a szigetbe. Gondolom tudod merre van, hiszenvoltál már.
Remélem találkozunk. Addig is széles utat.
Ha gondolod rámcsöröghetsz a közelben. 20/215-99-72
Hogy ne tűnjek modortalannak, gratulálni csak azért nem gratulálok itt,
mert egyelőre úgytűnik, hogy megyek Bajára szombaton, így talán egy kézfogás
keretein belül majd meg tudom tenni .
Üdv. mindenkinek. igen régen jártam a fórumon, mert más elfoglaltságom volt. Augusztus 25.-én megszületett a kislányom. Az ő, és anyukája ügyeit intéztem a munka mellett.
Remélem most már lesz időm többször benézni a fórumra.
Most szombaton lesz Baján motoros nyílt nap. Én is a napokban tudtam meg. Ígéretet kaptam a családtól, hogy kimehetek.
Kiteszem a plakát képét, hátha valaki kedvet kap, és elnéz.
Én már régóta nézegetem...és alkalmazom vagy nem, attól függ mit tapasztalok. ....amúgy a légszűrős cikk a mi esetünkben akár fontosabb is lehet mert olajjal nehezebb mellé nyúlni mint a légszűrővel, na arról van tapasztalat bőven. link
Ugyan én nem mentem még vele. Tesztek és mások "véleményét" meg hallgatva nyerő gépsárkány a VFR link VFR 800
Ezt az ülés pozíciót többen írták hibának! Egy biztos tömeg motort nagyon nem szeretnék és azt most célnak tűztem ki hogy HONDA lesz.
Ráülsz, megkérdezet Chewbacca-át, hogy felcserélte-e a negatív energia visszacsatolást a hiperhajtóművön, és jön a csőlátás.
106 lóerő és 126Nm 5000-en. Jó fajta gép.
Ez van, én beláttam, hogy nálam a kényelem fontos, mert a nyüglődés erősen a
biztonságom rovására ment.
A halászlé pazar volt, a harcsapörkölt szintén.
Motorcsere lesz jövőre, ha minden összejön. Eladó lesz a VFR, vagy a Kawa.
Két versenyző maradt a palettán, a GSF 1200S 2000-től, vagy a Yamaha FZS 1000, szintén 2000-től. Persze a valóság majd magától alakul . De valami lesz, az biztos .
Balatoni kanyarnál a déli patr közepénél (150km) már Én is kiültem jobbra-balta, de csak az ülés tökéletlensége okán.
Nézegettem már a csőkormány lehetőségét az RF-re, talán csak a gázbovdeneket kell cserélni. Villahidam még megvan a 4kilósról.
Ez a zöldség még karburátoros! +http://www.agomotors.hu/websho...
Imi jól látja, nem olyan öreg az, ha jobban megnézed a műszaki megoldások nagyon naprakészek.
A Bandit marad, csak ha a helyzet úgy alakul ahogy szeretném, akkor jövőre
kap egy Wilbers rugóstagot hátra, meg körbenézek mit lehet beépíteni előre.
Vadászok rá még hasidomot, ha azt sikerül szerezni, akkor a bukókeret bukógombára lesz váltva a hasidom mellett.
Ameddig tehetem karburátoros motorom lesz. Nem vágyom újabbra, sőt,
tovább megyek kb. két motor van az egész piacon ami tetszik, ez a Kawa meg a CB 1300 S még mindig.
Kalocsától a VFR-rel jöttem haza, Apuék hozták a Banditot... hát, ma
rehabilitációs napot tartottam.... 100km alatt fájt az alkarom, a hátam a
lapockáim közt, a csuklóm, a tenyerem, a hüvelykujjam, a térdem és a derekam.
Ez a kézenállva-pucsítás nem nagyon jön be. Ráadásul már el is szoktam tőle.
De az a V4-es blokk beépülhetne a motoromba, el tudnám viselni .
Olyan 70km-ert egész jól bírtam, de utána nyüglődtem rajta. A futóműve meg
túl kemény ezekre a frankó magyar utakra, pattogtam mint kecskeszar a deszkán.
Ültem rajta hátratolt fenékkel egyenes háttal, görbeháttal elöl, nyújtott karral,
tankon könyökölve, mindenhogy kínomban... marad az MZ style.
Olajos cikket még mindig nem olvastam végig, de rajta vagyok.
Havernak van piros RC36-ja, nagyon kellemes ahogyan megindul szinte alapjáratról.
Annál már csak a Mille durvább amin eddig motoroztam .
Nem is igazán mertem szabályozásig húzni 1-2-ben!
ZRX1200R azér nem régi motor, mégha annak is tűnik!
Én most szerelmes vagyok :D Honda VFR 800 :D
Kész lesz az rf és jön a spórolás 2005 körülit nézegetek. Jah és IMI kedvéért bordó lesz :D
Az a legszebb mert itthon kéket nem nagyon lehet kapni. Egyet találtam de behozott motor. 1M Ft
Pistabááával mi a helyzet ? Dobhatna már fel ide pár képet a Falco-ról.
Azóta biztos lőtt már párat róla.
...lehet jövőre motorcsere lesz... nem bírom kiverni a fejemből "eztet itten":
Örülök, hogy a hal s ízlett.
Öröm látni, hogy jó kezekbe került.
Viszont csak elfelejtettem gratulálni, úgy akkor gratulálok .
Bocsi, hogy nem köszöntünk el, csak pont mentetek motorozni, mi meg pont indultunk hazafele...
A bajai halászlé pedig tényleg nagyon finom ! A harcsapaprikás túróscsuszával pedig... leírhatatlan,
pedig nem szeretem a halat (eddig legalább is csak lé formában ettem meg).
Rád csörgök, ha odaértünk. Igen, tudom merre van a sziget, pont ott volt tavaly a Bandit tali.
Remélem találkozunk. Addig is széles utat.
Ha gondolod rámcsöröghetsz a közelben. 20/215-99-72
mert egyelőre úgytűnik, hogy megyek Bajára szombaton, így talán egy kézfogás
keretein belül majd meg tudom tenni .
Remélem most már lesz időm többször benézni a fórumra.
Most szombaton lesz Baján motoros nyílt nap. Én is a napokban tudtam meg. Ígéretet kaptam a családtól, hogy kimehetek.
Kiteszem a plakát képét, hátha valaki kedvet kap, és elnéz.
Lacosz
Ugyan az a tükre a 600-nak is azthiszem. Szóval akár bontókban telefonálhatsz is,
vagy nézel katalógusból utángyártottat.
Bár gyárival megegyező Hiflo-t használok és ha kell, ha nem évente cserélem.