Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt viszont te látod jól. Én is rágódok hogy mi is legyen.
Sok sok év és km után most volt lehetőségem arra hogy meg csináljam hogy szép legyen kívülről is.
De szeretnék egy 600asra át nyergelni és valami fiatalabb gépet venni.
Hondának szemezek két gépével de közben itt lesz ez a motor ami nekem tetszeni fog és meg vagyok vele elégedve ismerem. nem könnyű ez a dolog.
Annó én is a csoroság miatt vettem egy olyan gépet amin nem volt műszaki és voltak vele gondok. Csak akkor a 400 as gép 800e Ft volt én meg meg vettem 320e mostmár szerintem lazán vana gép 500-600e Ftbe de műszakilag mindig rendbe volt a külseje hát igen az oda volt. Arra akarok ki lyukadni hogy tudom milyen amikor nincs és szeretne az ember de nem éri meg kapkodni azért hogy legyen és csak gond lesz vele. inkább várj még fél év évet és vegyél egy olyat amin csak olajat cserélsz meg gumit :D
((: Lehet jól gondolod (: szeretek csak úgy motorozni és lehet megérné a 600as de sajna csóró vasutas vagyok (: mind1 lehet idén nem veszek már semmit és meglátjuk jövő tavasszal mennyi lesz az annyi és kiderül mi is lesz!
van különbség olyan 100-150e Ft Csak amikor kell hozzá és a 400asra drágább mint a 600ra mert a 400as belpiacos a 600 jobb boltok ismerik és ugyan nem fillérekét de van alkatrész. 400 hoz inkább bontott alkatrészek vannak újba is belehet szerezni itt elég jó a társaság amit éppen aki tud azt meg szokta osztani mit merre és mivel csere szavatos de a 400ashoz nehezebben megy az alkatrész.

ezt te tudod de hidd el idők kérdése és túrázni idnulsz esetleg motoros találkozó aztán hipp hopp tekerd az 1000kmket a gépbe :D
Az a baj h egy jó 400as meg agy jó 600 között elég nagy a különbség árban nem? Am én inkább városba használnám egyedül. Pesti vok (:
Jogsi mindkettőhöz nagy A kell mert a 4kilós is 39kw.
Fojtott papíros meg nem sok van.
Feketénél sem említik.
A többiek jól írták. Sporolgass és ha 400-ast veszel nagyon nézd meg. Amire én felhívnám a figyelmed hogy hidegbe indítsák el neked. Ha az rendben van és nem esik szét a blokkja akkor szerintem jó választás.
Bár ha a jogsid engedi akkor inkább 600asat vegyél. Én tanultam belőle hiba volt a 400-as bár imádom és büszke vagyok erre a motorra. Első nagy motorom volt. Ilyen szép formájú motort nem nagyon láttam még. Sprolj és 600asban a legjobb vétel. Minden fontos földi jóval fel szerelt gép. Ha jól be van lőve kb annyit eszik mint a 400-as és ez a 400as hibája mert az eszik "sokat" olyan 5-6 között meg áll ha nem téped eszméletlenül a száját. az én 400asom 2 személyel meg pakolva 100-130as tempó val olyan 5,5L eszik nagy átlagban. Friss olajjal és a benzinbe adalékkal 4,7L
na most meg köveznek a többiek. de így van. 600 és nem feltétlen azért mert pályán megy 200at. több alkatrész van és két személynél van power nem kell váltogatni... Ez is csak akkor gond ha többen motoroztok a 400as esetében amikor saját ritmusodban mész akkor a 400is bőven jó.

Na urak a zöld kész :D Ki van takarva egykét kis finomítás még kellet mert találtam hibát holnap megy a szép szín :)
Igen rendbe van az NSR csak 50es papirokkal van és már fosok a rendőröktől... lepapirozni meg 80 körül jönne ki... Mert csak törzskönyve van. a többit elvette az előző tulajtól a rendőr mert nem volt műszaki a gépen. nem éri meg nekem. inkább eladom és veszek belőle egy fasza mocit!
Na persze ha jó az az NSR!
Inkább maradjon a rendbetett NSR mint vegyél a nyakadba egy agyonmókolt motort!
Megmondom az őszintét, kb pont ennyi a félretett zsém, és ha megveszem akkor nemtudom átiratni, nameg a nyakamon marad még az nsr... ezzel ez a gond.... pedig tényleg tetszik és eléggé jó az ára is...
Nem haza beszélek az egy szar, csak szívnál vele.
Szia
Igen 210-ért adnám, mert sürgősen autót kellene vennem, és ez a pénz hiányzik, hitelt meg nem akarok felvenni. Egy 16 éves 1-es puntóm van, azt mondta a szerelőm ne tovább mert szétesik, de mindenképp kel egy másik autó, mert a mindketten /feleség/ autóval járunk dolgozni. Max 1,2 ig akarok másik autót, benzineset. röviden ennyi.
Lehet lassan meggyőztök h tényleg ne vegyem meg! viszont nagyon megtetszett a Suzuki rf 400 és csak jókat olvasgattam itt a fórumon és mindenki szereti imádja és becsben tartja! Nem akarok letenni róla. Ha sikerülne eladnom az NSR-t akkor tuti h itt fogok venni (: Ha még lesz eladó... jóáron
Bal kormánycső görbe, vázon látszik a csúszástól a rozsda és a vetemedés a fénytörésen, sok idomdarab hiányzik amit elég nehéz és drága pótolni. És még nem is megy sokkal jobban mint egy jó NSR.
Dani Te 210ért adod a mocid nem? akkor ebből mit akarnak még alkudni? Szép állapot olcsó... nem értem. Am miért válsz meg tőle?
Elég szép a mocid!
Esetleg egy honda nsr csere plusz kp? (:
Hűha ennyire tré lenne a gép?
Mi az ami le van pukkanva rajta? azt már tudom h a féktartály "egyedi" rajta. lehet h borultak a mocival? elvileg most volt karbi szinkronon.
Még így sem éri meg. Csak a szívás lenne vele, jó sosem lesz, meg fogod utálni, eladni meg nem tudod majd. Én még abban sem vagyok biztos, hogy egy rendes vizsgán átmenne. A saját biztonságod (meg esetleg egy utasé) miatt sem kockáztatnék. Iszonyúan le van pukkanva az a motor.
Ez nagy felelősség, inkább próbáld meg eladni a kicsit külön, és utána venni egy nagyobbat. Vagy várj egy jobb alkalomra.
Köszi a sok kommentet mindenkinek! Megfontolandó minden esetre!
Csak az a baj h alapjába véve nem tudnám megvenni pedig láttam az itt hírdetett mocit is de ezt a RF-et úgy venném h odaadom a honda NSR 125ösömet meg 100 ft-t ha esetleg itt is lenne ilyen lehetőség vevő lennék rá. Így sem érné meg?
Sziasztok
Ez a motoreladás ez engem is oda....sz. A fékolaj tartály tényleg egyedi !
Velem meg azzal szórakoznak, hogy engedjek az árából, mert messze vagyok stb. Mondtam az egyik "vevőnek" engem a kutya sem kérdezett meg mikor Budapestre mentem a motorért!
fél idomzata hiányzik a fékolaj tartály tényleg odab..sz,kopott minden porcikája,nem az ereteti dob van rajta és ráadásul csúnya is.stb stb

320ért ajjaj!

enyém se tökéletes elismerem de legalább nem zsákba macskát néznél! hacsak nem kell mert van 3 nyagyon gyönyörű 2hetes kiscicám.
Jól van, meggyőztél.

kmg04: valóban elég cifra, amit linkeltél. Egyébként személyes véleményem, hogy járművet hasznaltauto.hu-ról. Szeretem az apródot is, de ami nincs fent az említett oldalon, az eleve komolytalan.

Ezen túl pedig tényleg ránézésre is gány szegény RF... Hasonló árban ment el az enyém és a RedOne-é is, azt hiszem különbek voltak.
Érdemes itt a tagoknál körbekérdezni, mert bár itt sem mindig hibátlan motorokról van szó, de legalább tisztában vannak minden részével a gépnek, és nem zsákbamacskát veszel.
Mindenkinek vannak heppjei, én maradok a: ha piros akkor DUCATI
szemléletnél.
Piros-fekete,? mikor még DÓZSA volt akkor! de most már nem.
Az enyemet erdemesebb megnezned.es el mondom a 3 eves eloeletet is es itt el is olvashatod.es olcsobban is adom.