Tempóm pedig akkora volt, hogy simán átfeküdtem a kocsi csomagtartójára és kinyomtam a hátsó szélvédőjét. Semmi repülés, bukfenc, pörgés.
Előtte már jó ideje hirdettem a motort, de még érdeklődő se igen volt rá. Okmányirodában kivonattam a forgalomból és eladtam alkatrészenként, de rengeteg eladhatatlan része van.
Kojak! Szombat délelőtti időpontok hogyan alakulnak?
Péntek délutánra még mennem kell melózni, szombat reggel mire kéne érkeznem? Minden jard atrakció érdekel, tőlük lehet tanulni!
Két és fél órával előtte kéne indulnom.
Elbámészkodtam menet közben, és balra fordulásra váró autóba csattantam.
Teleszkóp felől illúziód ne legyen! Vázat meghúzta, kereket megnyomta, leömlőket se kicsit, ott a teleszkóp is engedett, csak a tiédet esetleg még lehet egyengetni. Annak viszont a szezononkénti 2-3 szimeringezés lesz a másodlagos költsége.
Hirdetnek jó pénzért Rf-eket, de elég régóta ott vannak.
Ennyiért jóval fiatalabb motorokat kaphatsz ha nem számít mire ülsz.
Sajnos nem biztos, hogy okosan döntöttél.
Haver 2 éve 20ezer forintot nem engedett a motorjából. Most tavasszal jóval mélyebb áron tudta beszámíttatni kereskedőnél. És még kínlódott akkor vele másfél szezont, több tizest ráköltött az előkerülő hibákra. Nem suzukija volt!
Semmi gond sőt örülök hogy kapok felvilágosítást hogy mégis mire számítsak.Ha valaki adna érte egy elfogadható összeget akkor biztos hogy meg tudjuk oldani.Bár mint írtam 600-as elég keveset találtam fent a neten. Sajnos tényleg elég rossz látni hogy itt áll,és nem tudok vele menni.
Ne értsd félre töbiekket. Sajnos ennyire mélyen lent vannak az árak. Nekem is a 400-as azért van maradt még meg 1 az nincs hozzá tenni valóm 2 szinte semmit nem ér.
A 400-asomért ha 300e kapok egyszer kipofozva patika állapotba akkor nagyon boldog lehetek. PEdig 2009be 320e Ft volt úgy hogy javítani kellet csúszásból eredő sérüléseket rajta! És még akkor nem is indult szépen.
Sérülten bár azok 400asok voltak olyan 120e-180e ig szokott egyben fent lenni.
Minden esetre értelek egyik pillanatról a másikra köddé vált a gép persze hogy a lehetőségekhez mérten jól szeretnél ki jönni belőle!
Hát szépen nézet ki a tied is mi történt?Bár ahogy nézem neked a telók is mentek nekem nem.Mondjuk 300-ért külföldit vagy nem indul nem tudom mi a baj találtam.De az enyémnek még most is pöcre indul.
Látod ebben teljesen igazad van.Ezért is írtam hogy gondoltam nem azt hogy ez a vége.Ez csak egy első nekifutás nem akarom hogy a pénzem álljon benne és nem szeretném sokáig tartani elég szívfájdalom így is hogy itt áll az udvaron.De ingyé vagy szarért nem szeretném odaadni.Akkor te jössz mire gondoltál.Aztán meglátjuk mire jutunk.
Előtte már jó ideje hirdettem a motort, de még érdeklődő se igen volt rá. Okmányirodában kivonattam a forgalomból és eladtam alkatrészenként, de rengeteg eladhatatlan része van.