Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tempóm pedig akkora volt, hogy simán átfeküdtem a kocsi csomagtartójára és kinyomtam a hátsó szélvédőjét. Semmi repülés, bukfenc, pörgés.
Előtte már jó ideje hirdettem a motort, de még érdeklődő se igen volt rá. Okmányirodában kivonattam a forgalomból és eladtam alkatrészenként, de rengeteg eladhatatlan része van.
Kojak! Szombat délelőtti időpontok hogyan alakulnak?
Péntek délutánra még mennem kell melózni, szombat reggel mire kéne érkeznem? Minden jard atrakció érdekel, tőlük lehet tanulni!
Két és fél órával előtte kéne indulnom.
Elbámészkodtam menet közben, és balra fordulásra váró autóba csattantam.

Teleszkóp felől illúziód ne legyen! Vázat meghúzta, kereket megnyomta, leömlőket se kicsit, ott a teleszkóp is engedett, csak a tiédet esetleg még lehet egyengetni. Annak viszont a szezononkénti 2-3 szimeringezés lesz a másodlagos költsége.

Hirdetnek jó pénzért Rf-eket, de elég régóta ott vannak.

Ennyiért jóval fiatalabb motorokat kaphatsz ha nem számít mire ülsz.

http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/MUFLJWLZI2IUEU
A0Q07LAHWIWRDK8KJDFCKLRK83W4KC371G69EQYGW5O31119Q2C63HSF8UIJCQGQ1GCPFJR
MIR9UK47YWIMTCT8DOEIP1H2PGYEKRIQ4C3TE187HEPEDYZ9E0MWKGJRYAIGHADIGGQPQFA
R9K3WFEAZ0WTKYH91LHE6RSWYIA5SGO9GQQ5AGFS091YQOM9J1RQD45JQ9HO6ZDSP5K8FPW
ZIAJJ71G0ZFUTU91FLY1Z7K735IZPDMQ4P3D91UDS25AAL6H4P66SJA952I23FZ9GO8JTMK
99THGL2FUUHFA01ZR20296JGZZ6U9O0J488UQY1SALKKWU5SI1QP7P992YQMP5A6Y00E/pa
ge1

És ezek csak a sornégyesek hasonló áron, vagy kicsit többért!
Sajnos nem biztos, hogy okosan döntöttél.
Haver 2 éve 20ezer forintot nem engedett a motorjából. Most tavasszal jóval mélyebb áron tudta beszámíttatni kereskedőnél. És még kínlódott akkor vele másfél szezont, több tizest ráköltött az előkerülő hibákra. Nem suzukija volt!
Éccakás vagyok még ma is sajnos, de esőruhát azért Te vigyél magaddal mindenképpen!

http://www.idokep.hu/elorejelz...
Semmi gond sőt örülök hogy kapok felvilágosítást hogy mégis mire számítsak.Ha valaki adna érte egy elfogadható összeget akkor biztos hogy meg tudjuk oldani.Bár mint írtam 600-as elég keveset találtam fent a neten. Sajnos tényleg elég rossz látni hogy itt áll,és nem tudok vele menni.
Tegnap polgárdin volt egy piros 600RF nagyon egybe volt.
Meg találkoztam egy türkiz zöldell is Veszprémben a Tesconál az is 600as volt.

Polgárdiba nem jön senki?
Ne értsd félre töbiekket. Sajnos ennyire mélyen lent vannak az árak. Nekem is a 400-as azért van maradt még meg 1 az nincs hozzá tenni valóm 2 szinte semmit nem ér.

A 400-asomért ha 300e kapok egyszer kipofozva patika állapotba akkor nagyon boldog lehetek. PEdig 2009be 320e Ft volt úgy hogy javítani kellet csúszásból eredő sérüléseket rajta! És még akkor nem is indult szépen.
Sérülten bár azok 400asok voltak olyan 120e-180e ig szokott egyben fent lenni.

Minden esetre értelek egyik pillanatról a másikra köddé vált a gép persze hogy a lehetőségekhez mérten jól szeretnél ki jönni belőle!
Hát szépen nézet ki a tied is mi történt?Bár ahogy nézem neked a telók is mentek nekem nem.Mondjuk 300-ért külföldit vagy nem indul nem tudom mi a baj találtam.De az enyémnek még most is pöcre indul.
Nem kell nekem szerencsére, csak érdekelt az elképzelésed. 2010-ben az enyémre képek alapján 80ezret mondtak bontóban.
Látod ebben teljesen igazad van.Ezért is írtam hogy gondoltam nem azt hogy ez a vége.Ez csak egy első nekifutás nem akarom hogy a pénzem álljon benne és nem szeretném sokáig tartani elég szívfájdalom így is hogy itt áll az udvaron.De ingyé vagy szarért nem szeretném odaadni.Akkor te jössz mire gondoltál.Aztán meglátjuk mire jutunk.
RF maradt!
Most adtak vola az enyémért 270-et azthittem viccel!elmentek!
Az nagyon sok! 300-ér kapsz használhatót, ebből viszont 250-et kiárulni nem egyszerű és akkor még csak a pénze áll benn az embernek.
Szia egyben 250 környékén gondolom.
Galériát nézve, elég rossz kedvem lett.
Te mennyire jártál rosszul az esetnél?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Egyben mennyire gondoltál?
Ez nem az a kép amit akartam.
1 MB körülit már feldolgoz.
4 MB képeket nekem sem tolta fel. Át kell méretezni.
Még az indexek rákerülnek.
Csak jpg megy fel és abból is a nem túl nagy méret. 13megapixelt nem mindig tölti.
Valakinek esetleg RF 400-hoz van kipufogója?(dob)
Köszi ezeken már végigmentem de semmi.
Ja, siker. Vagyis elküldés előtt még nem fogod látni a berakott képet, csak az előzetesben, ha jól sejtem.