Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lelki ismeretes korrekt szerelő: Suri = Surányi Zoltán Gödöllőn dolgozik én Balatonról el vittem hozzá a motoromat és nagyon szépen meg csinálta a motoromat. Ráadásul az enyém 400as változó vezérlésű. Erre még inkább mondták hogy az mi :D Szelephézagot meg szinkront anno. nekem jó a tapasztalatom vele korrekt rendes.

Az olaj terén nekem az a javaslatom, hogy próbáld ki a gyárit az az 10W40-et most már úgy is lassan szezon közepe van. Így ha nagyon csípné akkor mard után tölteni és akkor jövőre mehet a 15W50
Egyébként semmi baja nem lesz ha 15W50et raksz bele. Hidegen nem szabad húzni neki ezt ha betartod akkor nem lesz gond vele. Illetve télen nem javasolt a használata - okba.
Illetve valami korrekt, lelkiismeretes szerelőt Bp-en tudnátok ajánlani? Csak egy példa a legutóbbi 3ból amit felhívtam:
- Milyen motor?
- Suzuki RF 600.
- Az endúró ugye?
- Nem sport.
- Akkor idomos?
Sziasztok!
A véleményetekre volna szükségem: 19 éves 88 ezer kilométeres RF 600-ba a szokásos 10w40 helyett mennyire ajánlatos inkább 15w50-es olajat tölteni?
Előre is köszi a választ
D
Köszönöm a lehetőséget, az egészben a sátrazás a lényeg de majd megbeszéljük.

Ismerős? : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_900_r_esetleg_rendsza
mos_robi_csere-7037560
Azért ezek sorok olvasása közben mindig kicsit megörülök, hogy bizony még akadnak rendes emberek, és mellesleg motoros is!

Jó ezt látni!
Szia!
Fürödni tudtok nálunk illetve ha nem vagytok nagyon sokan aludhattok nálunk szívesen látunk benneteket!
üdv.
Szerintem a ruha egy további esély, ha azt sem adjuk meg magunknak akkor felelőtlenek vagyunk! Pláne ha család van!
Lesz szabim péntekre! Pénteken megyünk, sátrazni, fürödni tudunk? Kaját megoldom de a többi jó lenne...
Az idő lejártától nem fog megvédeni semmi, az igaz!
Viszont kérdezz meg itt szinte bárkit, mindenkit védett már meg a ruhája pár hét táppénztől velem együtt.
Félcipőről gondolom, hogy rendszeresen motorozol hasonló szerelésben.
Találkozón Én is felveszem a farmert, de a csizma marad ha motorra ülök.
Igen van ilyen is! Szerencsén múlik nagyon. mert ha motoros ütközik nagyon kicsi az esélye. Pont ezért kell védő felszerelés hogy az az esélye ne csak szerecsén múljon. De egy biztos mégpedig az hogy akin van baleset esetén jobban egybe marad. Ellen példa mindig lesz. Ez ugyan olyan mint a kocsiban a biztonsági öv.

Én nekem meg volt a tanuló pénzem hála isten csak kis tempóval. De azt elmondhatom hogy ruha nélkül és csizma nélkül valószínűleg még most is gipszbe lenne a lába mert boka törött volna de lehet a vállam is.
Ezzel szemben le poroltam magam kicsit fájt de minden beforrt doki és kórház nélkül...
Imi igazad van. Fél év alatt 2 ismerős srác halt meg motoron,000 ezred mp alatt, pedig a cucc amibe be voltak öltözve többet ért mint a motorom. Ha lejárt az IDŐ tök mindegy hol vagy vagy mi van rajtad.
Póló rövidnadrág félcipő!
Üdv!
Én hódmezői vagyok. Novemberben lesz 4. éve, hogy megvan a 900-as RöFim.
Havi egyszer-kétszer járok át szegedre, tegnap is voltam. Képeket találsz nálam. Kisteleki alira nem tudtam menni, mert dolgoztam de. és du. is.
Más: Tervezek készíteni egy kisebb túraleírást, mert 2 hete megjártam Veszprémet pályát mellőzve, hibátlan volt műszaki szempontból. Össze kell még szednem a gondolataimat a túrával kapcsolatban, de sztem 1-2 hét és találok rá időt, hogy megírjam...!
Valamint mellőzve a találkozókat is.
Igen, ez érdekes! Vannak RF-ek de mindenkitől távol a többi.
Mostani is itt volt tőlem 8 kilóméterre, de soha nem láttam amíg megvolt a 4kilós. Mikor meghirdette akkor tudtam meg, hogy van.
Sokan élnek motorral netet mellőzve.
2013 07 06
Végre RF az alföldön. (az enyémen kívül)Kistelek 2013 06 06
Övét
Fotózz szorgalmasan, és reklámozd a fórumot! Szürke 600-as nagydarab gazdáját Üdvözlöm!
Pontosítás alatt mert a motoros rendőröket nem engedték el "más szolgálati feladatok miatt"tegnap derült ki. Délelőtt vszínű ügyességi versenyek. )kor motoros áldás a többi az alábbi linken.

http://www.mezohir.info/index....
Bejött! Volt egyszép kis zuhé de hamar el ment szerencsére. Idén elég kevesen vannak, de jó a hangulata 3 Rf is van az enyémen kivűl :D
De szerintem nem fórumoznak.
Sziasztok a tortenethez hozza tartozik hogy 280ert oda adtam volna ugy mentek el hogy oke alszik ra egyet.tegnap felhivott hogy nem erdeklodott utana rendesen de megkerdezte mennyi az atiras es hogy nem lesz eleg penze engedjem el az eredetvizsgat is. Hat azert madar en se vagyok.elmontam mindent rola nem zsakba macskat vett volna raadasul ismerossel jott.es megis hulyere akart venni.
Polgárdiban már megint esik!
De jó lesz éjszakázni a klimatizált munkahelyen!
Nehogy ideérjen reggelre mikor jönnék haza!