Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tallózás- rákattintasz a kiválasztott képre-megnyitás-hsz elküldése.

Ez egy próba, remélem sikerül .
miért nem tölti fel a képeket?
Remélem hogy kivehető de ha esetleg nem akkor adj egy email címet és oda rengeteg képet tudok küldeni arról amiről szeretnél mármint a motorral kapcsolatban.
Mennyire sérült a váz? Képet tudsz tenni róla?
Sziasztok ha esetleg valakit érdekel van egy RF600-om.Egy rendes buszsofőr leszorított az útról így sajnos megtört állapotú.95 évjáratú vas motorja nagyon jó erős füstmentes és zörejmentes.Minden nap hűen szolgált és ezért is sajnálom hogy meg kell válni tőle.A váz sérült ezért én már nem szeretnék foglalkozni vele.A gumik jók a hátsó 80-90% az első 90%-os Gyakorlatilag minden működik rajta.Ha valakinek van egy ilyen vasa és a motorjával küzd annak kifejezetten ajánlom.Vagy ha vaki rendbe tudja hozni (megvannak a kapcsolatai aki ezzel foglakozik) annak hűséges társa lesz. Yoshimura kipu van rajta nagyon szép hangja van.Ha bárkinek bármi kérdése lenne nagyon szívesen válaszolok rá.Lehetőleg egyben szeretném eladni mert kell a pénz az utódra.Szinte bármikor megtekinthető.Szállításban segíteni egyenlőre nem tudok.
Miénken menetes zárókupak van, a tiéden horonyban biztosítógyűrű. Ha meg tudod oldani, hogy a zárókupak ne nyúljon ki a másiknál hosszabban akkor be tudod rakni. Többi már csak hézagolás kérdése a rugónál.
Most király a motor, a rugóedzés megtette a hatását, most kb. akkor
engedi el az elejét az öreg PR1 pereme, mikor leér a lábtartó, tehát
jóval magasabbra került a segge, a pályán pedig nagyon izgi lett így a motorozás.
Annak ellenére, hogy 2007-8 körüli az első gumim, nagyon
barátságosan kezdi elereszteni az elejét, bőven van időm korrigálni.

A hátsó idei, vadi új, rajzolni lehet vele az ívet.
Ameddig én ki tudom motorozni, addig tapad mint a barom.
Lehet veszek egy újat előre is... ég és föld...
Jut eszembe lesz motor áldás jön a Plébi aki a trike talikon is osztotta az áldást! Légyszi osszátok haverok közt a talit Mezőfalván hátha valaki lóra pattan!
csak a kormánya más ha jól tudom és nem biztos hogy befér... mert nekem a teteje síkba van míg nem digitesen ki lóg az állító csavar.
Ha a szár átmérő stimmel szerintem jó.
Fék felfogatás meg a tengely átmérő ua. szerintem.
Üdv Urak!

Kérdés! nem digites teleszkóp jó lehet e digiteshez Rf 400hoz?
Gondolat mentem szerint nem mert a tetején van állítási lehetőség a másikon. az enyémen nincs. Valahogy meg lehet e oldani vagy tök más az egész
küldtem egy e-mailt egykét apróság nekem kellene.
Sziasztok
Ma vettem egy Vespa-t Et2-est 2002-es modell. Van v.kinek infó a Vespa betegség stb? köszi a válaszokat.
Üdv: Dani
400-as bontott cuccok eladók.ha vkinek vmi kell mail-ben: cortes14@citromail.hu
Na ennél nagyobb baja ne legyen azt kívánom :)
Kösz az ötletet,szikra mindnél volt de nagyon gyengén.Beindult ,mentem is vele egy kört. Leállítás után viszont semmi..... Már le is mondtam minden motoros programról amit az elkövetkező hetekre terveztem.Mikor eszembe jutott ,hogy volt tavaly valaki a fórumról hasonló helyzetben.Azt hiszem az aksija döglött be.? Az enyém alig pár hónapos banner 200ah -al indít. Mikor viszont megnéztem a sarut...... kb 1mm átmérőjü volt az a kör ahol áthúzott a többi rész tök salétrom. Lecsiszoltam ,és alig hittem el azóta egy pöccre indul hidegen- melegen .Hihetetlen ,hogy ennyi múlik az érintkezésen? A véradásra már nem értem oda ,a többire viszont igen. Már megint egyedül RF-el. Azt hiszem tavasszal láttam utoljára rf-t az enyémen kívül a Mórahalmi vásár parkolójában egy 400 meg egy 600-ast de azóta őket se.
Akor ott csak 2 henger megy nem is 3! Valamelyik trafóról lecsúszhatott a kábel (vékony) ha szerencséd van. Ha nincs akkor nagy a baj. gyertyákat kiszedve pipákba vissza, testre ahogy kell, és nézd meg melyik trafóról nem szikráznak indítózáskor!
A lényeg: igazából a buli részei motoros rendőrök meg az OMSZ is az lenne. Nekem van két motoros rendőr kollégám és egyben haverom akik eszméletlen jók shownak is akár /valamint ők is élvezik a napot/.Mint írtam a mentő a baleset szituációhoz kellene /amúgy lesz kint eüs/. Valamint a helyi tűzoltók felgyújtanak egy roncsot majd eloltják és lenne egy komplett történet mentők, rendőrök részvételével. Valamint lesz egy tréningpálya bólyákból és megmutatják a fiúk mitől döglik a légy...
Amikor mi rendeztük Kajdacson (2011)megoldottuk rendőr és OMSZ nélkül simán a polgárőrökkel,nem tudom azóta mennyit válozott a szigorítás.
Felvonulás nélkül nincs tali. 14 óra környékén lesz még nem teljesen fix az időpont mert még alakítjuk a programokat. Függ attól is meddig jönnek a motoros rendőrök /10-16- ig kértem őket/ illetve az OMSZ-szal küzdünk még mert a baleset szituáció nem az igazi nélkülük.
Szívatóval pörög 4-5ezer közt, de amint vissza tolom , pont olyan hangja lesz mint nagyapám T4K-jának volt.
Hajrá!
Igen a focipálya területén lesz!
karbi tulfolyon nem folyik a benZin? soklehet a benzin ha van szikra mind a 4 hengernél én karbit szedném szét meg nézném at de ez csak nagyon tipp. többiek ? :-)