Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima nappali menetfény ( szabálytalanul!) közvetlen gyújtásra kötve a látszani elv miatt. Rendőr már látta de Ő nem szólt miatta ahogy a dob miatt sem.

http://www.metroman.hu/cat/Aut...
Master Windu ! Ez állat Imi! A lámpád alatt, idom alatt az milyen lámpa?
Mostanság van kis szabad energiám és időm.
Butítani kell a képeket, hogy felrakja.
Még az ősszel vettem teleszkópszár védőt, de kedvem nem maradt ráfaragni.
Ma megjött a kedvem hozzá. Bár a sárvédő levétele még most is nemakarós, majd kap kétoldalas ragasztót a gyorskötöző helyett ha muszáj.
Okkk! Köszönöm!
10x1,0
Na és még annyit, hogy a menetemelkedés 1,25 vagy 1,0?
Bakker tényleg! PEdig szentül meg voltam győződve róla hgy 12-es Na ok! Köszi mindenkinek
Jobban jársz ha egyszerre 10-est csináltatsz, mert a 12-es is nagy lesz!
Bármelyik gépműhelyben, nem nagy dolog.....és amennyit elkér, kb 1-2 rugó körül szokott lenni egy hasonló manőver...
És hol lehet ilyet csináltatni, namegy mennyibe fáj vajon?
Csináltatni tudsz szerintem...aműgy némelyik mérőórához jár minden méret....persze a külön órához aminek csak egy csöve van toldók nélkül ahhoz nem.....
Valaki tudna segíteni nekem olyanban, hogy kompressziómérő órához lehet kapni 14/12mm-es szűkítőt? Vettem k.mérőt és úgy emlékeztem, hogy a gyerty 14mm-es, de hát tudjuk h 12. Szal létezik ilyen, vagy pénzkidobás volt így a mérő?
Szia
Ma küldtem a pénzt!
Üdv: Dani
Ma kb. 1 órája Gazdagrétnél megállt előttem egy fekete 400-as.
Innen valaki ?
Bár kétlem, fekete 400 itt eddig nagyon nem volt, max Lacibá 900-asa.
Sziasztok!

Már szinte mindenki utalása átért, köszönöm! Én rendeztem a szolgáltatóval a dolgot, a költözést viszont még nem volt időm levezényelni.

Imi kérdésére: igen, fel lehet, sőt!, *kell* is tölteni a mindenféle szaki jellegű anyagokat (is), és akkor könnyebb egy linket dobni válaszként. Amint átkerül az új helyre az oldal, jelzek, és adok hozzáférést.

Addig is sorry, hogy most nem érhető el... :\
Sziasztok !

Ha valakinek szüksége lenne egy Suzuki RF 400
hátsó lengéscsillapítóra, jó állapotban 6000 Ft .
vagi2ster@gmail.com
Kicseréltem a kitudja mennyit futott gyertyákat ngk cr9e-re /az is volt benne/. Kettő gyertya igen laza volt nem sikerült meghúzni rendesen./gondolom az évek során csakúgy nem lazult fel/. Kicsit hallom a vezérműláncot szerintem az lesz a következő történet.
Szép motor , főleg a sörök ott hátul!
Üdv: Dani
Sziasztok, Megtudja valaki mondani, hol tudok venni fehér index burát?
az első matrica amit a vasra vettem .bár egy tizesbe fáyt .de tutira feldobya.
képek tolva .bár karcos meg kopott de nem lopott.