Sima nappali menetfény ( szabálytalanul!) közvetlen gyújtásra kötve a látszani elv miatt. Rendőr már látta de Ő nem szólt miatta ahogy a dob miatt sem.
Még az ősszel vettem teleszkópszár védőt, de kedvem nem maradt ráfaragni.
Ma megjött a kedvem hozzá. Bár a sárvédő levétele még most is nemakarós, majd kap kétoldalas ragasztót a gyorskötöző helyett ha muszáj.
Csináltatni tudsz szerintem...aműgy némelyik mérőórához jár minden méret....persze a külön órához aminek csak egy csöve van toldók nélkül ahhoz nem.....
Valaki tudna segíteni nekem olyanban, hogy kompressziómérő órához lehet kapni 14/12mm-es szűkítőt? Vettem k.mérőt és úgy emlékeztem, hogy a gyerty 14mm-es, de hát tudjuk h 12. Szal létezik ilyen, vagy pénzkidobás volt így a mérő?
Már szinte mindenki utalása átért, köszönöm! Én rendeztem a szolgáltatóval a dolgot, a költözést viszont még nem volt időm levezényelni.
Imi kérdésére: igen, fel lehet, sőt!, *kell* is tölteni a mindenféle szaki jellegű anyagokat (is), és akkor könnyebb egy linket dobni válaszként. Amint átkerül az új helyre az oldal, jelzek, és adok hozzáférést.
Kicseréltem a kitudja mennyit futott gyertyákat ngk cr9e-re /az is volt benne/. Kettő gyertya igen laza volt nem sikerült meghúzni rendesen./gondolom az évek során csakúgy nem lazult fel/. Kicsit hallom a vezérműláncot szerintem az lesz a következő történet.
http://www.metroman.hu/cat/Aut...