Tudom, hogy reménytelen, de hátha mégis..
Ha van valakinek, vagy esetleg tud beszerzési helyet, a bal idomba a kisebbik rács, írjon.
Ügyesen lett összerakva a motorom, s amikor tegnap hoztam haza a szerelőtő,l menetközben elhagytam...
Kösz, kissé nehéz megállni a ház előtt a kamionnal... ...viszont ha megyek és van küldenivaló Bp. környékére akkor szólj....igaz, fél évig nem jártunk oda, de az utóbbi pár hétben újra...
Most komolyra fordítva:
Abba a műanyag baßásba kell befűzni a csíkot. Egyik oldalt be másikon meg külön ki a 2 réteg. baßás nyelve tengellyel párhuzamosan, lassan, rányomva a felnire húzod a papírréteget és ragasztod a csíkot.
Érdemes a harmadik kezeddel mindjárt kicsit rányomkodni mert először még képes elengedni a felületet, és utána már nem tudod ívre tenni.
Betűs részt mérd ki,(azon az íven legyen az egész ha lehet) bent maradjon mindkét széle a horonyban.
A zöld anno nekem is ilyen volt, bírta is gond nélkül.
De láttam már csúnyán felrakott csíkot is.
Nekem is megjött Georgetól a csík és a logó a sisakra, fel is raktam mind, majd lesz kép.
Hát erre igazán módészér nincs. Legalább is szerintem...
ki vett keréknél csináld meg segítsen fogni valaki a végét és a többi csak a kezed és a szemeden múlik... Én semmilyen kütyüt nem használtam fel lehet tenni úgy hogy esztétikus legyen. Nem olyan nehéz dolog...
Na ma meló után újra élesztem a kis gépet... Műanyagok csiszolása remélem el jutok a szórógittig vasárnapig. És akkor a héten csak a szín kell...
Sziasztok, Napokban buzgón vettem egy bike it piros felnicsíkot. Volt benne egy kis műanyag bizbasz, amivel lehetetlen felrakni a csíkot normálisan. NA most nem tudom mi a fenét tegyek -leginkább ideges vagyok az egész helyzettől. Mit javasoltok, milyen módszerrel lehet felrakni, hogy ne legyen görbe és fusson a felnivel ?
abban igazad van hogy ösztönösen az ütközés elkerülésén jár az ember feje. De itt nekem erre esélyem sem volt. Így próbáltam magamat és a motoromat menteni. Összességében azért úgy érzem sikerült. fékpedált le számítva meg egy index izzót mindene meg maradt csak ronda lett... úgy hogy most hétvégén összes havert áthívom egy jó kis sörözés melletti kis csiszolgatásra :P
Szia! Semmi baj! Ezt most ne értsétek félre kicsit lehet arcosodásnak fog tűnni. De szerencsére én nem ösztönből dolgozok vész esetén. Ez párszor már meg mentett.
A sztori annyi hogy egyenes út jobbról egy utca. Kutya jobbról az utcából én meg egyenesen mentem. A gond az volt hogy igazából alám futott. Se jobbra se balra esélyem se volt. Tehát az ütközés az tuti volt így az ütközés előtt volt egy satu fék majd mikor kutya előttem volt fel engedtem a féket és arra figyeltem hogy gép ne billenjen ki azaz egyensúlyban tudjak maradni. Ez az első kerékkel sikerült át mentem rajta itt jön a de amit vagy rutintalanul vagy szerencsétlenül oldottam meg. Mivel a kutyán át ment az eleje így a kutya hátsó fele (csípője) szó szerint ki csapta alólam a motort telibe kapta a hátsó kerekét a gépnek és így el ment az egyensúlyom pedig nem fékeztem már hogy át gördüljek rajta. Hát nem jött össze és amikor ki vágta a seggét motornak a jobb oldalára tettem hogy ne csapódjon akkorát és elengedtem... Sokat gondolkoztam mit tudtam volna tenni de az egész kb 5mp volt. fék nyom is csak 15cm volt. Mázli az volt hogy tempó kicsi volt és a kutya sem roti volt.
De a lényeg hogy élek nem lettem rokkant! ÚGy hogy akinek nincs ruhája menjen vegyen és a meleg ellenére se üljetek pólóba meg rövid gatyába mottorra.
Csizma kesztyű és kabátom nélkül szerintem kórház lett volna a dolog.
Szerencsétlen kutyát nem volt szíved telibe elütni mi ?!
Próbáltad kikerülni és útpadkán csúsztál el, vagy rásatuztál és elment az eleje ?
Bocs, hogy kérdezgetek, de szerintem mindegyikünk fejében megfordul
mit tenne ilyen esetben, vagy ösztönből mit reagál ilyenkor valaki ?!
Amúgy sajnálom, örülök, hogy egyben vagy... remélem a további szezon baleset mentes lesz mindegyikünk számára !
Hát nekem a térdem, meg egy két helyen bekékültem. Kórházba meg ilyenek nem kellet menni.
Anyagi kár az lett bőven :S Ahhoz a motor használható legyen csak ennyi baja lett.
De jobb oldala horzsolás, jobb kesztyűtartó meg reped,jobb első index sárga burkolat cserés de abból van itthon, fékpedál, kipufogó elég ocsmány lett, túra doboz...
Mindezt 30-al és úgy hogy nem találom a kutya gazdáját. Szemtanúk vannak és azt mondták ha kell segítenek de hát nem lesz belőle semmi. Úgy hogy most álldogálok mellette és szomorkodok. :S Jól kezdődik az idény. Bár van jó oldala is nem lettem nyomorék, motor se totálkáros úgy hogy majd lesz valahogy.
Legalább most neki látok hogy ki pofozzam.
Ahogy számoltam olyan 100-200e között lesz mire minden csilli villi lesz ebbe bele számoltam egy új dobot martintól.
Csak a fék kart kellene hamar meg oldani mert mindjárt harley itt jegy... meg hát végre szezon van.
A ruha nagyon sokat számított. kabátom szerencsére meg védett és nem szakadt el, csak a csizmát kell majd cserélnem mert az kapott rendesen.
Tudom, hogy reménytelen, de hátha mégis..
Ha van valakinek, vagy esetleg tud beszerzési helyet, a bal idomba a kisebbik rács, írjon.
Ügyesen lett összerakva a motorom, s amikor tegnap hoztam haza a szerelőtő,l menetközben elhagytam...