Ne haragudjon meg senki azért amit most írok.
Csak valamit nem értek. Én is szoktam precizkedni átnézni hogy minden klappoljon. Tehát odafigyelek rá és karbantartom.
Azt viszont soha nem értem miért kell olyat bántani ami amúgy jó volt?
Főleg RF-nél a hűtés azzal biztos, nem volt gond. ( Bocs csak most pont te voltál a példa) Ettől függetlenül a gondod lehet hogy nem abból ered.
na jó bocsi ez most nem tudom miért fordult meg a fejembe és miért írtam le. Csak az ilyet nem értem.
nekem is volt ilyen átmosásnál 3 szor kellett szétszednem.1szer útközben forrt fel a vizem hazaértem leengedtem,átmostam feltöltöttem,állóhelyben járattam fellfort 2 perc alatt ,leengedtem átmostam feltöltöttem újra minden csövet ami csak van rajta ezerszer megnyomkodtam utántöltöttem elindítottam darabig jó volt.aztán tavaly hengerfejtömítés cseréje megoldotta a problémát!
röviden!
Pedig akkor itt már csak az elégtelen keringetés maradt. Nekem még le van takatva a fél hũtõm, de városban se melegszik túl.
Valakinek már volt ugyanilyen problémája, nem tudom milyen okot, megoldást talált.
Próbálj meg rákeresni a felforr szóra vagy hasonlóra hátha megtalálod. vagy marad az újra szétszed összerak játék.
Mióta kimostátok a rendszert azóta nem is volt jó? Gondolok, hogy jól leţ visszakötve a vízpumpa vagy esetleg fordítva de ez csak egy kósza eszement gondolat.
Előfordulhat. Lehet, az átmosásnál dugulás lett a hűtőben. Láttam már ilyet, hogy a mosáskor fellazult kosz ki nem jött, viszont a melegedés hatására levált mindenhonnan, és eldugította a hűtőt. Sajna nekem autónál volt, hengerfejes is lett egy idő után .
Megoldást sajna nem tudok, a hűtőcserén kívül. Többiek hátha.....
Ma szétszedtem a rendszert. A 76,5-es thermostat van benne. Vízben letesztelve, rendesen nyit-zár. Visszatéve, feltöltve, csövek megnyomkodva, járatás, utántöltés. Vízpumpa ugyan olyan meleg, mint a rendszer. Kb. 15 km-es kör tapasztalata szinte minden ugyan az, mint volt. Esetleg nem lehet, hogy az óra mutat rosszul?
a T idom igen egyformán folyt, de ha meg méred akkor a T-ig hosszabb a 1 4 'es csoved igy az nem lesz pontos... de egyszerű allitsd be majd csereld fel hogy a 1 4 legyen 2 3 a meg a másikat. azén gondolat menetem szerint nem jo. mert nem egyforma. mivel a cső hossz számít igy véleményem szerint nem jó. én ezért tettembe egy 90 fokosat is. lehet tévedek de nekem ugy volt pontos.
hát probáld ki nagy kersztmetszeten konnyebb szívni mint a kicsin igy ahol nincs szükitő nem lesz azonos a szivás mert a loty konyebben oda folyik az az az azonosnak hitt beálitás pontatlan... 2 3 asnál nagyobb lesz a vákum mint az 1 4 nél azonos beállitásnál.
Nem értem miért probléma a szükítés hiánya. Nem azt nézik milyen hirtelen ugrik meg a vákum egymáshoz képest, hanem csak a különbséget viszonyítják. Ha a hirtelen esés-növekedést kéne figyelni akkor számítana de itt szerintem nincs jelentősége. Kanyarban meg nem törik, ez a lényeg.
ilyet én is csináltam! Meg lehet vele oldani de a fiúk ott egy hibát el követtek. Még pedig a két szélső sorhoz 1, 4-kez is kell egy 90 fokos műanyag idom. mert a két középsőn keresztmetszet csökkenés van.
Legalább is nekem kellet utána jó lett a kis "műszer"
De amióta nekem belőtte a szerelő nem mászott el. ez kb 1éve volt.
Sziasztok. Csak annyi kérdésem lenne, hogy a hütőventillátor kapcsolója, csak az rf -re való jó hozzá? Vagy más tipusú gépekre való is jó hozzá. Hétvégén Pesten nem indult a ventillátor, ki kellett vele állni. Otthon megsasoltam, a kábel valszeg megtört a gomba alatt, mert piszkálásra beindul...
Lehet, viszont a lényeg, hogy most a magasabb értékű van benne, mint ami kéne.
A gyári érték biztosan alacsonyabb, anno mi is csodálkoztunk, hogy mennyire. Én a 82-re emlékeztem, de valszínű, rosszul.
Köszönöm az ötleteket, akkor elkezdem felgöngyölíteni a hiba forrását, remélem meglesz.
Nem a 82 fokos thermostat van benne, hanem az eredeti, de az is megvan.
Sziasztok
Írtam pár napja, hogy csöpög a karbi, megszűnt! A benzin csöveket cseréltem le, de szerintem más miatt csöpögött. Igaz kifújtam a karbiba bemenő csövet pumpával, lehet amiatt javult meg? Mindegy jövő hét szerdán megy a Dr bácsihoz, és kap új tűszelepeket, Stb!
Üdv: Dani
Csak valamit nem értek. Én is szoktam precizkedni átnézni hogy minden klappoljon. Tehát odafigyelek rá és karbantartom.
Azt viszont soha nem értem miért kell olyat bántani ami amúgy jó volt?
Főleg RF-nél a hűtés azzal biztos, nem volt gond. ( Bocs csak most pont te voltál a példa) Ettől függetlenül a gondod lehet hogy nem abból ered.
na jó bocsi ez most nem tudom miért fordult meg a fejembe és miért írtam le. Csak az ilyet nem értem.