jah lenne egy kérdésem. valakinek nincs elfekvőbe rf első teleszkopja? az baj hogy digites az enyém :S baloldali 200km után folyat... uj a szimering extrém gorbület sincs benne, felulete jó. de hiába folyat újra.
okés. én is tőle vettem az Rf-re a felni csikot. nekem tetszik a hozzá állása és jó is amit csinál.
én még a motorra matrica szettet szeretnék vele csináltatni hogy fújásra meg legyen. nyáron azthiszem neki állok hogy szép legyen a gép...
Jövô héten pont éjszakás leszek, délelôtt alszom talán délután gurulok valamere. Nem lesz egyszerũ a jövô hetem, kedden a szerenádozó lányomat kéne hazavarázsolni a végén, pénteken meg ballagás. Asszem keresek majd egy árnyékos ülõhelyet. Jó lenne gurulni, de inkább másodikán kipihenten.
Georginál rendeltem felnicsík meĺé RF logót sisak hátuljára, majd meglátom mit tud rá mondani íférni. Küldtem neki mintaképet, méretet mekkorát szeretnék.
Én szeretnék menni. Pontosabban menni is fogok. Csak az a kérdés hogy csatlakozik e még más? Illetve ha többen megyünk akkor még az utat kellene megbeszélni.
Múltkori javaslatom: Mivel én fűzfői vagyok fűzfő - Tata- Tatabánya-sopron-Lövő-Sárvár- Celldömölk-Ajka- Herend- Veszprém és a többiek 8-saon fehérvár vagy M7 vagy 7 úton Bp.
Tárhely státusz: múlt héten mindent szkenneltem, leadtam, még nem reagáltak. Holnap felhívom őket, hogy egy tárhelyszolgáltató ugyan miért nem nézi az emailjeit?!
Próbálj erősen ellentfogni a fogaskeréken! Mert valahol valami elengedett ha nem tekerte meg a főtengelyt. Nézd meg a közvetítő rendszer fogaskerekeit, kuplungkosárét, mi nem a rajzok szerint ven!?
Úgy van, ahogy írtad. Az egyik irányba tudom tekerni a fogaskereket a másikba nem. A kisebbik csapágy elég gatya, de más különösebb dolgot nem találtam rajta.
Holnap csinálok képeket, s ha kell feldobom ide...
Sziasztok fiúk!
Ugyan ha minden igaz az Rf klub költözik és szerencsére ha jól olvastam egy össze tartó társaség vagyunk hogy meg maradjon az oldal.
Az egyik hogy majd kellene valami körlevél hogy hova menjen pénz és mennyi? Ha lehet a tárhelyet inkább a nagyobbat válaszuk.
Ennek az lenne az oka hogy ha gondoljátok csinálhatnánk egy börze részt ahová a nekünk meglévő RF eladó alkatrészeinket fel tudnánk tenni. Lényege csak annyi lenne hogy egy helyen lenne. Vélemény?
A másik ha bár ezt minden évben le írom nem írt soha senki. De idén hátha valaki ír. Ha tudtok valami jó motoros találkozót ami lesz a nyáron osszátok meg és fel teszem a klubra hogy töbiekk is tudják.
Illetve még mindig kérdés lenne május 1je? megyünk nem megyünk csináljak útvonalat vagy ne csináljak és menjek "egyedül"...
Ezzel a kérdésemmel csak arra utalnék hogy a klubbon elérhető lenne és nagyon örülnék hogy ha az aki részt venne jelezné illetve ötlettel szolgálna hogy merre vagy ő neki mi az elképzelése!
Nem sokból tart kiszedni. De a gond az, hogy nem tudom miként is kellene ennek működnie... Valahol kellene szereznem egy tuti jót és összenézni... Találtam gsxr-ből bontottat , s ha tudok a tulajjal beszélni, akkor lehet hogy kocsiba pattanok és összenézem a kettőt.
Amúgy ezekkel kompatibilis az rf900-é elméletileg:
Ha a motor pörög, akkor a fogaskerék halálozott el, vagy ha van rajta szabadonfutó, akkor az. Most nincs előttem a dolog, de ha jól sejtem, rém egyszerű szerkezet.
Szvsz mielőtt bármit lépsz, szedd szét, lokalizáld a hibát, hátha egyszerűen megoldható.
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e javítgatni rf900 önindítóját, vagy inkább vegyek bontóban egy másikat?
Az a hibajelenség, hogy csak pörög az önindító, s nem húz be a behúzótekercs...
No, először is a 76.5-es a gyári. Jól mondja Imi, ráadásul azon még 4 lyuk is van.
Hogy miért nem jó, azt én irrelevánsnak tartom az ügyben, ne bántsuk
egymást, biztos megvolt az oka annak, hogy kimosták a hűtőt.
Tavaly még jó volt, idén már nem. Mi volt közte ? Mosás.
Hopp, az ok megvan (legalább is az eddig elhangzottak alapján).
És itt PONT.
- Mit okozhat a mosás ? Blackbird00 (Apu), leírta.
- Termoszátot lacosz ellenőrizte, az jó.
- Vízpumpa rendszer hőmérsékletű, tehát kering a víz.
Ahogy írja lacosz, lehet a hőmérő mutató, de azt egy sima hőmérővel
összehasonlítva le lehet ellenőrizni (mindazonáltal kétlem, hogy rosszul mérne).
A legkézenfekvőbb magyarázat a szűkület a mosás hatására.
Át kell mosni még és próba, ahogy Prézli írja. Nincs más egyelőre.
Szépen szisztematikusan, ahogy lacosz elkezdte, a végére lehet járni.
Ahogy írtam is, ha nem nyomja a vizet a tágulásin, akkor nagy baj
nincs, mert nem dolgozik rá a vízkörre.
Ha nem habzik az olaj, akkor az olajtérbe sem nyomja át a vizet.
én még a motorra matrica szettet szeretnék vele csináltatni hogy fújásra meg legyen. nyáron azthiszem neki állok hogy szép legyen a gép...
Georginál rendeltem felnicsík meĺé RF logót sisak hátuljára, majd meglátom mit tud rá mondani íférni. Küldtem neki mintaképet, méretet mekkorát szeretnék.
Múltkori javaslatom: Mivel én fűzfői vagyok fűzfő - Tata- Tatabánya-sopron-Lövő-Sárvár- Celldömölk-Ajka- Herend- Veszprém és a többiek 8-saon fehérvár vagy M7 vagy 7 úton Bp.
május 1 vagy nem május 1? Ez itt a kérdés! :)
Tárhely státusz: múlt héten mindent szkenneltem, leadtam, még nem reagáltak. Holnap felhívom őket, hogy egy tárhelyszolgáltató ugyan miért nem nézi az emailjeit?!
Holnap csinálok képeket, s ha kell feldobom ide...
Ugyan ha minden igaz az Rf klub költözik és szerencsére ha jól olvastam egy össze tartó társaség vagyunk hogy meg maradjon az oldal.
Az egyik hogy majd kellene valami körlevél hogy hova menjen pénz és mennyi? Ha lehet a tárhelyet inkább a nagyobbat válaszuk.
Ennek az lenne az oka hogy ha gondoljátok csinálhatnánk egy börze részt ahová a nekünk meglévő RF eladó alkatrészeinket fel tudnánk tenni. Lényege csak annyi lenne hogy egy helyen lenne. Vélemény?
A másik ha bár ezt minden évben le írom nem írt soha senki. De idén hátha valaki ír. Ha tudtok valami jó motoros találkozót ami lesz a nyáron osszátok meg és fel teszem a klubra hogy töbiekk is tudják.
Illetve még mindig kérdés lenne május 1je? megyünk nem megyünk csináljak útvonalat vagy ne csináljak és menjek "egyedül"...
Ezzel a kérdésemmel csak arra utalnék hogy a klubbon elérhető lenne és nagyon örülnék hogy ha az aki részt venne jelezné illetve ötlettel szolgálna hogy merre vagy ő neki mi az elképzelése!
ÜDV:Letsgo
Amúgy ezekkel kompatibilis az rf900-é elméletileg:
» Suzuki GSX-R1100W (P) 1993
» Suzuki GSX-R1100W (R) 1994
» Suzuki GSX-R1100W (S) 1995
» Suzuki GSX-R1100W (T) 1996
» Suzuki GSX-R1100W (V) 1997
» Suzuki GSX-R1100W (W) 1998
» Suzuki RF600R (R) 1994
» Suzuki RF600R (S) 1995
» Suzuki RF600R (T) 1996
» Suzuki RF900R (R) 1994
» Suzuki RF900R (S) 1995
» Suzuki RF900R (T) 1996
» Suzuki RF900R (V) 1997
Azt hiszem nincs más hátra, mint egy szerelő bácsi...
Szvsz mielőtt bármit lépsz, szedd szét, lokalizáld a hibát, hátha egyszerűen megoldható.
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e javítgatni rf900 önindítóját, vagy inkább vegyek bontóban egy másikat?
Az a hibajelenség, hogy csak pörög az önindító, s nem húz be a behúzótekercs...
víz (mivel kinyomja), az alsó csövek meg forróak.
Az azért vicces lenne... nekem is anno csak a hüvelyeket nem préselték le eléggé...
Hogy miért nem jó, azt én irrelevánsnak tartom az ügyben, ne bántsuk
egymást, biztos megvolt az oka annak, hogy kimosták a hűtőt.
Tavaly még jó volt, idén már nem. Mi volt közte ? Mosás.
Hopp, az ok megvan (legalább is az eddig elhangzottak alapján).
És itt PONT.
- Mit okozhat a mosás ? Blackbird00 (Apu), leírta.
- Termoszátot lacosz ellenőrizte, az jó.
- Vízpumpa rendszer hőmérsékletű, tehát kering a víz.
Ahogy írja lacosz, lehet a hőmérő mutató, de azt egy sima hőmérővel
összehasonlítva le lehet ellenőrizni (mindazonáltal kétlem, hogy rosszul mérne).
A legkézenfekvőbb magyarázat a szűkület a mosás hatására.
Át kell mosni még és próba, ahogy Prézli írja. Nincs más egyelőre.
Szépen szisztematikusan, ahogy lacosz elkezdte, a végére lehet járni.
Ahogy írtam is, ha nem nyomja a vizet a tágulásin, akkor nagy baj
nincs, mert nem dolgozik rá a vízkörre.
Ha nem habzik az olaj, akkor az olajtérbe sem nyomja át a vizet.