Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat nem tankoltam vagy 6 litert. Megjártam Debrecent ez nekem olyan 50 km és mikor megálltam akkor csepegett. nos vissza keresem honnan jön de akkor burkolat bontás. semmit nem látni tőle. ez sem lesz 5 perc :-) na hajrá majd jelentkezem :-) mire jutottam.
Keresd meg, melyik túlfolyó. Szvsz túl sok benyát tankoltál, és az folyik ki, de először keresd vissza a csövet, honnan jön.
sziasztok tegnapi motorozás után valami el kezdett csepegni a képből.
eléggé meg ijedtem de nagy nehezen megtaláltam a bal oldali idom alatt van egy túlfolyó cső. onna jön a cucc. szerintem benzin. elmondanátok hogy ez most mi is akar lenni? köszi Tomi
hahóóó!Meg van még a motorom?Úgy hiányzik!
nagyonszépen köszönöm!
idáig úgynézki h én a Tolnai bandába leszek haverokkal. ha minden jol megy
Fedélre nem merőleges a fül!
Suzukinál kapsz gyári O gyűrűket az enyémben is onnan van!

Vaaaaagy http://webaruhaz.sealring.hu/i...
Sziasztok! Rf 600 hoz kellene nekem a karburátorhoz az ülepítő pohárhoz és a főfúvókához gumigyűrű. honnan tudnék beszerezni?
Segítséget kérnék...
Köszi!
Sziasztok. A minap elmentem karikázni kicsit 80-90 km-t és mire haza értem a bal első féktárcsám gyönyörűen olajozott lett. :-S Azt hittem teló szimering de nem. Na akkor fékvezeték hát nem. ezért nem maradt más mint munkahenger szükségem lenne javító készletre az még nem is gond viszont a fékbetét mivel kuka. 600-ba nem tudom mit vegyek ami nem kemény de nem is kopk hamar szóval mit tudnátok ajánlani? előre is köszi :-)
Holnap.
Hali!Ime 2 egybeeső progi!

http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.sportmotor.
hu/motor...

Aki tud jöjjön!Kis RF tali?

Én Dunaföldváron csatlakozom a menethez!
hali
vlaki tudna feltölteni egy közeli képet a tároló rekesz ajtajának záró pöckéről,mert kéne csináltatnom műanyagossal egyet.
Jaja, Letsgo jól monda, vegyes a bagázs.
Tavaly is volt vagy 4 különböző típusú motor...
Hát... idén elnyomta a hó.
Szia! Bocs de nem volt időm meg csinálni a képet pótolom.
Nem erre a túrára bárki jöhet. Csak itt volt, lett ez szokás hogy március 15.kén meg kezdjük az évet. Máshol nem szoktuk reklámozni és Rf klubból tagok, régi tagok és barátai családtagjai szoktak jönni mindenféle mocival.
tiszteletem!

kiváncsivá tettél :)

Túrára csak rfesek vannak meghívva? Vagy hozhatok lelkes SVset is? :)
Köszi mindenkinek a segítséget.
Azt hiszem egyszerübb úgy nézz ki ha megválok szegénykétől mert túl sokba kerülne újra összerakni
Úgyhogy ha valakit érdekel 93-as évjáratú főtengelyes Suzuki rf 400
egyben elvihető 100.000 ft-ért :(
Sziasztok
Az Áprilisi motorozás érdekel, ha meg lesz a motorom, mert sajnos árulnom kell ,behalt az autónk és a gyerekeket nem tudom motoron vinni iskolába, hacsak oldalkocsit nem használok RF hez !
Ha esetleg érdekel valkit egy 900 as rf akkor nekem van egy eladó sajnos!
hali! ha nekem digitesem van baloldalt 600asé van 15k volt bontobol volt jobb is de az nem fiokos.délután csinálok képet 1 helyen nem stimmel de az orvosolhato ha zavar..
Köszönöm az információkat!

Szétnézek akkor még japániában, hátha...
ha találok valami érdemlegeset akkor megosztom véletek!

Túra meglesz tartva áprilisban? Arra szerintem jelentkeznék :)

Multkorában töltöttem fel pár képet:
https://picasaweb.google.com/1...
Azért előtte nézz meg képeken is egy 600-ast és egy 400-ast.
Kicsit teljesen más a két blokk, meg a felrögzítése.
A 400 egy Bandit eredetű blokk, míg a 600 egy GSX-R átirat tudtommal.

Én mikor meghalt a blokkom, akkor egy 400-as Banditét vettem meg elsőre,
és például a kihajtó tengely sem stimmelt, rövidebb volt az RF-nél.
Még szerencse, hogy úgy hoztam el, hogy visszaviszem, ha nem jó.

Átalakítani persze mindent lehet... csak a hogyan és mennyiért a kérdés.

Ja, és ne kergess hiú ábrándokat, nekem 1.5 hónapos kálvária volt
átiratni a típusazonos motorblokkot... kellett még a Pápa jóváhagyása is 3 példányban...

Ha már a típusazonosságnál tartunk, 400-as blokkból is azt kell
venni, aminek megegyezik az első 3 számjegye, azthiszem 712, vagy 714 vagy valami ilyesmi volt....
Mind a kettő eredeti.
Az, amelyiken van jobbos-balos, az 97 utáni, ránc felvarrott verzió.
Annak digitális a műszerfala is.

A csak balos tartós, a 97 előtti, analóg műszerfallal.

El kell, hogy keserítselek, jobbos tartós idomot max. japánból tudsz
hozatni, itthon annyira nagyon ritka, hogy szinte nincs is.
Után sem gyártja senki, és a baj az, hogy a régi jobbos idom sem
passzol a digit műszerfalhoz, eláll tőle.
Sziasztok! Üdv mindenkinek a Fórumon! (új vagyok)

Tavaly vásároltam egy 400-as Szürke gépszörnyet amit idén el is kezdtem használni, és örömmel jelentem hogy nem csalódtam a gyerekkori álmomban :)
Szerelőt sikerült találnom a környéken egy nagyon jót és megbízhatót, idomokkal kapcsolatosan is sikerült megtalálnom a majosházi címet, viszont 1 valamiben segítségeteket kérném!

Jobb oldali kesztyűtartó elemre lenne szükségem , tehát amelyiken jobb oldalt is kesztyű tartó van! Próbálkoztam Majosházán is és bontóknál is de csak a másik fajta RF-el találkozok állandóan.
Ebből adódik a másik kérdésem, melyik az "igazi"?

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat és további szép napot kívánok mindenkinek!
Köszi a segítséget