Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délutános vagyok!:(
Május 1? :D
Na kérem, motor üzemképest, én is az vagyok, lehet tervezni valami gurigát .
üdv. nekem lehet hogy van ijenem . fényképet tudnál küldeni arról ami pontosan kell,? a kokoka1@freemail.hu címre , csak ha még aktuális akkor küld ! . üdv.
Sziasztok! Két témában kérem segítségeteket:
- Hátsó villán festést kell javítsak -ehhez ajánlotok vami spary-t? /Festék + lakk/ hogy fessem le hogy ne üssön el?
- A motor fel van bakkolva - el akarom távolítani az láncspary /olajsarat/ állítólag létezik magasnyomású tisztító spray! Ti ismertek ilyet?
Bármelyik bontóban. Zár univerzális cucc sok modellen használták.

https://www.google.hu/search?q...

Kapcsolót meg a legközelebbi motorboltban, bontóban, e-bay, webwn.

https://www.google.hu/search?q...
Sziasztok! Elromlott az ülés alatti csomagtartó zárszerkezete, sikerült levenni és egy alkatrész el van benne törve. Szerintetek hol lehet ilyen zárat vagy alkatrészt beszerezni? Valamint ki szeretném cserélni a kuplungnál lévő mikrokapcsolót, ami az önindításhoz kell, mert nem igazán érintkezik. Hogy vagy hol tudok ilyen mikrokapcsolóra rákeresni, beszerezni?
Szia!
Nem tudom mennyi a költsége az oldalnak! De én személy szerint örülnék ha életben maradhatna! Próbáltam a többieket is kicsit oda csalni de nem nagyon vették az adást :D
Nekem egy dolog nem tetszik rajta hozzáoszlások megjelenése. Lehet tévedek de egy időben jóvá kellet hagyni hogy meg jelenjen.
Amúgy programokkal próbáltam életben tartani és a túrát is próbáltam ott meg szervezni.

Így ha van módra jó lenne ha élhetne tovább. A szerkesztési része nekem tetszik illetve nagyjából ki ismertem már.
Érdekelne amennyiben lecserélném az irányjelzőimet ledesre akkor mire van szükségem hozzá a relén és az irányjelzőkön kívül. illetve milyen relé kell hozzá?
üdv.
A riasztó csodákra képes. Nekem nincs riasztóm a motorokon de a kocsinál már nekem is okozott meglepit reggel.
Sziasztok, jó reggelt a téli álom után!
Egy gyors kérdés: Még 3 héttel ezelőtt, amikor jó idő volt, felébresztettem a Röfit, aztán a hülye hó miatt 3 hétig be sem indítottam. Létezik, hogy lemerült az akku 3 hét állástól a hidegben? Riasztó rá volt kötve. Másnál is előfordul?
Szokásos elvonási tünetek !
Tegnap kimentem a garázsba és beindítottam /mostanában kb. három naponta ki kell mennem hozzá letakarni beindítani/ a gépet majd kicsit hallattam a yoshimurát. Beérve a házba a kisfiam /5éves/ azzal fogadott, hogy apa már megint a garázsba motoroztál, várd már meg a jó időt. valamit tud ez a gyerek de már megveszek, hogy nem kerülhetek egy jót!
Halii! Nem tudja valaki, mekkora a kompresszió hengerenként a 400-as röfiben (nem változó szelepvezérléses!)? Mondjuk egy min-max aminél még jó és ami alatt már nem. Akarok venni kompressziómérő órát és megnézni, csak nem tudom mi a normális érték. Köszi!
Szedd ki a gyertyákat, sokadikban told pár kört az udvaron nyélgázon, hogy kiszellőzzön. Gyertyákat gázlángon melegítsd meg rendesen, kihülés után rakd össze, és indítsad! Ha még mindig nem indul akkor gyertyacsere.
Mindenképp jó lenne tovább működtetni, bár ehhez a részéhez hozzálőni nem igazán tudok. Van itt pár informatikus aki megoldja ha szépen megkérjük mi többiek!?
Én mindenképpen működtetném az oldalt - amit javasolnék - több marketinget igényel. pld. face..
Sziasztok!

Van egy RF 400 am és az előző gazdája az oldalára döntötte. Szeretnék rá venni egy bal oldali rácsot a légbeömlőkhöz. Vagyis mindkettőt. Tudnátok segíteni? És a hátsó lámpa búrája is meg van repedve azt is jó lenne cserélni. Tudtok valami tanácsot adni, hol tudnék szerezni?
Sziasztok!

Rég jártam erre, de a régebbiek talán még emlékeznek rám. :)
Röviden: tavaly márciusig szintén büszke RF-es voltam, de úgy alakult, hogy továbbléptem. Sajnos a tavalyi szezon nem volt túl tartalmas, de idén remélem sok (balesetmentes) van előttem. :)

Lényeg a lényeg, két dolog miatt írok most.
Egyrészt: láttam, hogy szerveződik a "szokásos" szezonnyitó, amin tavaly sajnos nem tudtam ott lenni, de idén - már ha a hó excellenciája is úgy gondolja - szeretnék, ha megtűrtök, mint ex RF-est. Ugyan még nem bányásztam elő a gépet, de gondolom Ti sem most a hóban akartok útra kelni. Sőt mi több: pár éve volt egy nekem nagyon emlékezetes, május 1-i túra Siófokra (sajnos Iminek nem volt ennyire pozitív), és én azt szívesen megismételném. Vagy akár valamivel hamarabb, ha úgy jön össze a csapat.

A másik dolog: anno én regisztráltam és indítottam el az rfklub.hu-t, ami most mérföldkőhöz érkezett - hamarosan lejár a domain reg, valamint a tárhelyszolgáltató is nemsokára megszűnik. Tehát ez most nem egy szimpla hosszabbítás, költözni kell, wordpress-estől adatbázisostól. A kérdés, hogy van-e rá érdeklődés? Megéri a pénzt / energiát? Én anno szerettem volna, ha ott minden új RF-es könnyedén megtalálja az itt évek alatt összegyűlt tapasztalatot, rendszerezve, ésatöbbi, esetleg még közösségi funkciója is lehetne az oldalnak (bár a fórum teljesen ide van szokva, ez már akkor is látszott). Látom, hogy vannak új bejegyzések, így ha van igény rá, én nem vagyok ellene, sőt. Csak írjatok, hogy mi a vélemény ezzel kapcsolatban.

Most kábé ennyi, mielőbbi tavaszt mindenkinek! :)
igazad lett meg van a hiba. egy csavar meglazult é szivárgott. hát ennyi. most már csak rá kellene bírni hogy 4 hengerrel járjon. szerintem gyertya csere :-)
megtettem :-( de semmi szerintem játszik velem :-)
Járasd és megmutatja hol a hiba.
a vizpumba alatti idomrész benzines és a vízpumpa cső. ott a közelben nincs benzin.
minden lebontva és nem látszik semmi. a túlfolyó nem az volt aminek látszik csak egy régről ott maradt csődarab. minden száraz. honnan folyhat :-S?
Bal oldali idom elég tág terület.Közelebbi?