Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amint tudok teszek fel képet a konzolról és a felfogatásról. A konzol és a doboz is gyári givi a támla is gyári rajta.
szia, küldenél pár képet a doboz felfogatásáról - konzolról! A háttámla a dobozon volt, vagy vetted? üdv!
Mekkora király lett a motor az újraedzett rugóval...
Most már értem Imi mire fel töltöttetek 15w-s olajat az első telóba.
Eddig puhány volt a hátsóm, azért éreztem keménynek az elejét.
Most, hogy kemény a valaga, full feszítésen puhány az eleje.
Úgyhogy szerintem jövőhét végén olajcsere lesz az első telóban.

Mintha egy másik motoron ülnék... jobban dől, kanyarban tök más,
marhára élvezem .

Ezt a rugóedzős dolgot egyelőre csak ajánlani tudom, már csak
egyetlen kérdés maradt, hogy meddig tart a hatása ?!
Szia Sajnos nem :( Még nagyban dolgozom :( Pedig már "mehetnékem " van :D
hello. téged láthattalak ma szekin ugy fél órája? befelé gurultál főiskola fele!
Huh, nekem a 238 végű van meg, és azon előfizető nem kapcsolható.
Mail-ben át tudnád küldeni az újabb régit? :)

A dobért nem én mennék, hanem az RF-es kolléga, akit említettem, csak nyilván egyeztetnénk előtte. Jövő hétig pont kerülne az ügy végére.
Anya készülődik! /A fokhagymás lángos után kellemesen teleböfögtem a bukót/:-)
Rendőri felvezetéssel Füred -Tihany között!
Tihanyban összefutottunk egy pár harleyvel /pokol angyalai németországból és svájcból/ az én szép piros ferrarim is szépen látszik a csodák közt. Hazafele persze szarrá áztunk!
Letsgo esőruhád van hétvégére? Nem sokkal jósolnak másabb időt mint a mostani.
Sztender csövének a 3/4" kicsit kevés, mert emelésnél érezhetően csavarodik. Mindenképp kellene az 1"-os cső. Majd ennek fölé hegesztek egy feleset ami segíteni fog. Nameg a csapfuratokat is át kell fúrnom 2-3 centivel mert majdnem leérnek a kerekek. Hátsó emelőn méreteztem, de így kinyúlik mindkét lába amit nem számoltam teljesen rá a mostani furatokra. Kicsit macerásabb ráemelni mint a hátsóra és elsőre az oldalsztender behajtása miatt, de nem kell levenni a menetfényt, szabad marad a kormánycsapágy, sokkal kisebb helyen tárolható,... bár ráülni nem mertem még így.
Választék van, csak pénz kérdése az egész!
Mutatós kis középsztendert rittyentettél .
Amúgy még mindig szép a motorod... irigykedek...
Lehet kellene egy röfi a mozdony mellé...
Régebben ez így ment.
Lengővillatengelyközép és keréktengelyközép egyforma értéken legyen mérőszalaggal.
Láncnál vigyázz, ha szakaszosan van nyúlva akkor is legyen meg az előírt érték a legfeszesebb állásnál.
Üdv! Hátsó kerék szerelés után hogy állítsam be, hogy jól álljon a kerék - NE két nyomon fusson. Azt tudom, hogy a végén kell a csavarral állítgatni, de hogy jól is álljon?
Megcsináltam az emelőt. Lecseréltem a kerekeket. Hallgattam hogyan esik az eső.
A régi számom mükszik.....amúgy holnap itthon vagyok, jöhetsz a dobért...
Na ma beállítottuk a karbiszinkront. Az utóbbi 5-6 évben nem volt állítva annyira nem is volt gáz. A két szélső ugyanazon az értéken ment meg a két középső is 0.05 bar eltérés volt volt a "párok" közt.Kicsit hallatja magát a vezérmű láncom de semmi hangulatom hozzá.
Sziasztok!
Eladó vált szeretett RF 400-am. Esetleg ha valaki tud rá érdeklődőt és jelezne nekem azt megköszönném. Ha valakit érdekel képeket is küldök. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

tsanyi számát esetleg valaki el tudná nekem küldeni magánban?
Illetve tsanyi, ha olvasod ezt, légyszi küldd el a számodat, köszi! :)
Húúúúú... el sem tudod képzelni mennyire hálás vagyok !
Főleg, hogy így lassan 2 év távlatában még mindig megőrizted !

Ha legközelebb Baján járok, az minimum, hogy viszek neked egy
pár üveg sört ! Vagy bort... vagy amit szeretsz .
A Suzuki-s kulcstaró, és a keresett kulcs is megvan. Én félretettem, és nem is foglalkoztam vele. Jövő héten postán eljuttatom. Jelzem, ha feladtam. Ugye ezek azok?
DOT 4