Ma megjött az új aksi,de mire meló után átalakítottam az akku tartót és újra összeraktam,este lett. Így csak az idei első beindításra maradt idő. kb 5-6 percbe telt "csak". Világítás kapcsoló nekem is van beépítve,a fórum javaslatára . hálás dolog.
Kösszíí :-) megvilágosodtam. Bár annyit tudnék ezekről a gépekről mint te :-) Egyébként köszi az eddigi tanácsaidat nagy hasznukat vettem. ha Debrecen irányába kalandoznátok ki ne hagyatok :-)
Ők 400-asról beszélnek, ami Japán szabványok szerint készült,
ezért direktbe van kötve a tompított, és nem rendelkezik helyzetjelzővel.
A 600 export motor, európai verzió nagy valószínűséggel, tehát
azon van helyzetjelző, tompított, és mindez kapcsolható ki-be.
Sziasztok bocs hogy bele szólok csak olvasom ezt a világítás kérdést. Most ha jól értem akkor az állandó világítást akarnátok megszüntetni?
Fura mód az enyémen gyárilag három állású kapcsoló van tehát simán lekapcsolom mint egy autóban. Nem állandó ez hogy lehet?
Hali nekem van egy RF 600 esetleg csere nem érdekel mert most pénzem nagyon nincs.De a mocimat rendbe szeretném rakni mert nem túl szép állapotban van.Olcsón jutottam hozzá de szeretem.A karosszéria elemekkel vannak gondjaim plexi és burkolatok.Tudnék adni érte egy Gillera Typhoon 125/50 robogót. http://aprod.hu/hirdetes/gille... vagy ammit a dolgaim közt találsz.Válaszod előre is köszi.
Nos a domain-t én mindenképp tartanám, ahogy írtam is, az kb. 1500 + ÁFA / év, nem nagy költség.
A tárhelyen van a hangsúly. Egyébként náluk van most a domainünk, szerintem érdemes lenne akkor már ide költözni. MULTI - 500 vagy MULTI - 1000 csomagban gondolkozom, még ma összerakom, hogy mennyi az annyi, de szerintem elég lenne az 500-as is. Az pedig 5ezer + ÁFA / év.
Ha ebbe beszállna a klub, azt szívesen venném, és akkor vegyük meg két évre, nincs vele gond. A domaint pedig szívesen intézem tovább. :)
Hali!
a tárhely költségeibe én is szívesen beszállok, maradjon meg az Rf klub ha lehet. Ma mentem egy jó órát isteni volt igaz kicsit vékonyra öltöztem de sebaj! Jó mert kevés a kátyú és jók az utak.
Lehet tűszelep is, meg csepeghet a "CO" csavaroknál is, sőt a karbi
úszóház tömítés is elmehetett nyaralni.
Nekem is csepeg most a Bandit középső karbija, de vigyázz,
megtévesztő lehet a csepegés, mivel oldalsztenderen a karbikat
összekötő "L" vas szépen végigvezeti a naftát és rácsepegteti az
indítómotorra, ahogy azt írtad is.
Szia Letsgo
Engem is elért a karbi átok. Ma indit minden ok, szépen jár, de a motor alatt egy kb 200 nagyságú tócsa, benzin. szépen csöpög az indítómotor-ra rá a karbiról. Kérdezem, tűszelep? A benzincsap felől az utolsó karbiról van szó és 2 különböző helyen csepeg. Ja ha már itt tartok benzincső méretét nem tudja v.ki, az is cserés! Na köszi előre is, széleset!
Üdv:Dani
nekem a hétvége necces, mert a szombatjaim elég labilis. igynekem az elseje lenne a legjobb.
sajnos tárhelyem nincs. de ha esetleg a tobbiek ugy vélik én szivesen beszállnék az oldal koltségébe.
Túra ügyben: a május 1-i héten, jobban mondva azon a hétvégén esetleg?
Egyébként utánajártam a tárhelyes dolognak: jelenleg 1 gigát használunk, bár ez erősen csökkenthető (pár sulis cuccomat én is oda mentettem), de így is kb. 5-10e Ft + ÁFA között mozognak a tárhely árak / év. Erre jön még rá a domainreg, bár az elenyésző, kb. 2-3e Ft két évre.
Kérdés, hogy nincs esetleg valakinek tárhelyszolgáltató ismerőse, aki jóárasítva tudna 1 gigányi helyet adni?
Tudom, infós vagyok, keressek én. :) De sajnos pont nincs. Illetve ahol most van, az pont ilyen volt, ismerősé, ingyé', de megszűnik, ezért kell költözni.
holnap csinálok képet neked. igazábol az izzotol vissza kerestem apluszt el csiptem és egy kapcsolot be tettrm. ha nagyon profita akarod akkor relé is kell. én egy sima 200Ft s kapcsolot tettem. be 12Ah bir 3éve semmi baja. a kapcsolon van egy kis led az vissza jelez es kész a baloldali kesztyutartoba martam be.
Most ki fogom próbálni ezt a zárt csappal félpercig járat aztán leállít dolgot a világítás meg le van húzva egyenlőre amíg nem megyek vele.
Csak nehogy elfelejtsem visszadugni.
Bezony ám. Jól mondja Blackbird.
A hulladék blokkal is pöccre indult, miután rendesen beállítottuk.
(Vissza mindent gyárira.)
Pedig az a blokk sem dúskált a kompresszióban, szerintem valahol
még a fórum mélyén ott vannak a részletek.
Mi ezt már akkor beszéltük, hogy itthon valamiért sok embernek
az a fixa-ideája, hogy a szivató egy rossz dolog, az már csak akkor
kell, ha valami nem stimmel, ezért szétberhelik, meg elállítgatják,
mondván más a "klíma", meg hasonló baromságok.
Tök érdekes, hogy mielőtt eladtam nálam 4.5L-ert evett a RöFi az
utolsó túrán, 2. fordulatra indult (mind a négy henger),
igaz addigra ráborult annyi lóvé, mint amennyiért a végén eladtam.
Hozzáteszem, a Bandit is szivatóval indul, sőt, most még hűvösben
az első 3-4km-ig rajta is marad picit a szivató.
5.6L-ert eszik vegyesben ? Az azért szerintem nem rossz...
Lacosz, ha olvasod a fórumot, írhatnál pár mondatot nekem, hogy
miújság a kis Röfivel, mennyit mentél vele, hogy indul, mennyit eszik,
stb. ?
ezért direktbe van kötve a tompított, és nem rendelkezik helyzetjelzővel.
A 600 export motor, európai verzió nagy valószínűséggel, tehát
azon van helyzetjelző, tompított, és mindez kapcsolható ki-be.
Fura mód az enyémen gyárilag három állású kapcsoló van tehát simán lekapcsolom mint egy autóban. Nem állandó ez hogy lehet?
http://aprod.hu/hirdetes/gille... vagy ammit a dolgaim közt találsz.Válaszod előre is köszi.
Én is támogatnám anyagilag, adj számlaszámot!
A tárhelyen van a hangsúly. Egyébként náluk van most a domainünk, szerintem érdemes lenne akkor már ide költözni. MULTI - 500 vagy MULTI - 1000 csomagban gondolkozom, még ma összerakom, hogy mennyi az annyi, de szerintem elég lenne az 500-as is. Az pedig 5ezer + ÁFA / év.
Ha ebbe beszállna a klub, azt szívesen venném, és akkor vegyük meg két évre, nincs vele gond. A domaint pedig szívesen intézem tovább. :)
A címben lenne pici változás.
rfklub.mindenkilapja.hu
a tárhely költségeibe én is szívesen beszállok, maradjon meg az Rf klub ha lehet. Ma mentem egy jó órát isteni volt igaz kicsit vékonyra öltöztem de sebaj! Jó mert kevés a kátyú és jók az utak.
úszóház tömítés is elmehetett nyaralni.
Nekem is csepeg most a Bandit középső karbija, de vigyázz,
megtévesztő lehet a csepegés, mivel oldalsztenderen a karbikat
összekötő "L" vas szépen végigvezeti a naftát és rácsepegteti az
indítómotorra, ahogy azt írtad is.
Engem is elért a karbi átok. Ma indit minden ok, szépen jár, de a motor alatt egy kb 200 nagyságú tócsa, benzin. szépen csöpög az indítómotor-ra rá a karbiról. Kérdezem, tűszelep? A benzincsap felől az utolsó karbiról van szó és 2 különböző helyen csepeg. Ja ha már itt tartok benzincső méretét nem tudja v.ki, az is cserés! Na köszi előre is, széleset!
Üdv:Dani
sajnos tárhelyem nincs. de ha esetleg a tobbiek ugy vélik én szivesen beszállnék az oldal koltségébe.
Túra ügyben: a május 1-i héten, jobban mondva azon a hétvégén esetleg?
Egyébként utánajártam a tárhelyes dolognak: jelenleg 1 gigát használunk, bár ez erősen csökkenthető (pár sulis cuccomat én is oda mentettem), de így is kb. 5-10e Ft + ÁFA között mozognak a tárhely árak / év. Erre jön még rá a domainreg, bár az elenyésző, kb. 2-3e Ft két évre.
Kérdés, hogy nincs esetleg valakinek tárhelyszolgáltató ismerőse, aki jóárasítva tudna 1 gigányi helyet adni?
Tudom, infós vagyok, keressek én. :) De sajnos pont nincs. Illetve ahol most van, az pont ilyen volt, ismerősé, ingyé', de megszűnik, ezért kell költözni.
Csak nehogy elfelejtsem visszadugni.
A hulladék blokkal is pöccre indult, miután rendesen beállítottuk.
(Vissza mindent gyárira.)
Pedig az a blokk sem dúskált a kompresszióban, szerintem valahol
még a fórum mélyén ott vannak a részletek.
Mi ezt már akkor beszéltük, hogy itthon valamiért sok embernek
az a fixa-ideája, hogy a szivató egy rossz dolog, az már csak akkor
kell, ha valami nem stimmel, ezért szétberhelik, meg elállítgatják,
mondván más a "klíma", meg hasonló baromságok.
Tök érdekes, hogy mielőtt eladtam nálam 4.5L-ert evett a RöFi az
utolsó túrán, 2. fordulatra indult (mind a négy henger),
igaz addigra ráborult annyi lóvé, mint amennyiért a végén eladtam.
Hozzáteszem, a Bandit is szivatóval indul, sőt, most még hűvösben
az első 3-4km-ig rajta is marad picit a szivató.
5.6L-ert eszik vegyesben ? Az azért szerintem nem rossz...
Lacosz, ha olvasod a fórumot, írhatnál pár mondatot nekem, hogy
miújság a kis Röfivel, mennyit mentél vele, hogy indul, mennyit eszik,
stb. ?