Sajnos én Balatoni vagyok és itt eddig nem nagyon volt akivel tudtam menni! Ha erre a vidékre szeretnél jönni motorozni szólj bátran...
Szombaton van hogy dolgozok 14ig de utána nyáron még azért lehet húzni a gázt kicsit :D
ez nem pofátlanság. ez gurulás se csak rfeseké lessz. pl red is Bandittal jön munkatársam Gsx-f el szoval ez nem probléma. lényeg h motor és oda visz ahová kell :)
Szia! Pestre nem tudom hogy megyek e! Szoktam! A motorozásba is benne vagyok!
Idén ami most tervbe van és legközelebb van! Klubb szinten az március 15. szokásos kis karikánk.. tervezet túra
természetesen ez nem szent írás mehetünk máshova is!
De mivel Redéken kívül szinte senki nem jelezte hogy érdekelné és jönne így lehet hogy ez a része el marad mert lehet nem lesz kész red mocija!
Akkor viszont szerintem én zalába fogok egy munkatársammal menni meg talán Imit sikerül megfűzni hogy csatlakozzon :)
De a tavaszban, vagyis az idényben én támogatom hogy össze fussunk...
Na tükör itt a lényeg Rögzítő csavarok középtávolsága: 30mm tehát akármilyen tükör jó aminek ennyire van a csavar közép távolsága!
Ha találsz pl honda javaslom hogy kicsit hosszabb szárú tükröt néz mert ez kicsit karcsú sajnos!
Ez érdekes! Ki kell próbálni és meg látjuk. Meg ha jó idő van akkor a kábelezést is meg tudjuk lesni hogy testek stb minden okés e rajta!
Azt próbáld meg hogy mész mikor le állítód mérd meg mekkora fesz van az aksiba és indítás közben nem e zuhan meg nagyon a feszültség az aksiban!
Na meg van! Én ezt vettem az RF-re! link
És tőlük anno ők voltak a legolcsóbbak ezzel a tükörrel! annyit kellet faragni rajta hogy tőcsavarból kellet levágni hogy belső idomot ne tartsa el a tőcsavar egyébként szépen stimmel az RF -re.
:)
Én benne vagyok,viszont azt ne írtam hogy mikor önindítózással nincs szikra..... és nem indul el,(mivel nem ad szikrát) Ennek ellenére ha megtolom rögtön indul,ebből gondolom hogy valami hőgomba lehet és csak az önindítózásnál tilt le valamit. De próbáljuk ki nem vesztünk semmit :)
Az kizárt hogy nem 16 szelepes tudtommal 8 nincs is...
Na végre van valaki :D Én Balatonfűzfőn lakom! Hát figyi kicsit jobb idő lesz ha gondolod megyünk egyet aztán ki próbáljuk a cuccost azt enyémmel ha gond meg szűnik akkor ez a baja! Én meg addig megyek a tieddel :) Mármint a cdi-t meg cseréljük...
Hát akkor az meleg dolog! Mivel 2 trafó ritkán hibásodik meg így szerintem a CDI elektronikájával lehet valami. Az az agya úgy mond.
Ülés alatt a fekete doboz.
De ez megint csak egy tipp...
Lássuk a többiek mit mondanak... Hová valósí vagy?
Nekem is 400asom van változós... Ha jó idő lesz és tudunk találkozni kipróbálhatjuk hogy ez e baja!
Ezeket már kipróbáltam.... Valami hőgombára gyanakszom,vittem már "szerelőhöz" kifizettem érte sok pénzt de semmi változás! Normális műhelyekben nem vállalják mert japán belpiacos motor....
Szombaton van hogy dolgozok 14ig de utána nyáron még azért lehet húzni a gázt kicsit :D
így nem tévedsz :D :
http://www.imet.hu/index.php?c...
Ha ígyse jó akkor imet.hu Kawasaki Tükör
Cikkszám: 60246204
keresőbe be írod ami az oldalon van 60246204 és meg találod
Érdekelne lábtartó is. Az esetleg valakinek?
Idén ami most tervbe van és legközelebb van! Klubb szinten az március 15. szokásos kis karikánk..
tervezet túra
természetesen ez nem szent írás mehetünk máshova is!
De mivel Redéken kívül szinte senki nem jelezte hogy érdekelné és jönne így lehet hogy ez a része el marad mert lehet nem lesz kész red mocija!
Akkor viszont szerintem én zalába fogok egy munkatársammal menni meg talán Imit sikerül megfűzni hogy csatlakozzon :)
De a tavaszban, vagyis az idényben én támogatom hogy össze fussunk...
Ha találsz pl honda javaslom hogy kicsit hosszabb szárú tükröt néz mert ez kicsit karcsú sajnos!
Azt próbáld meg hogy mész mikor le állítód mérd meg mekkora fesz van az aksiba és indítás közben nem e zuhan meg nagyon a feszültség az aksiban!
link
És tőlük anno ők voltak a legolcsóbbak ezzel a tükörrel! annyit kellet faragni rajta hogy tőcsavarból kellet levágni hogy belső idomot ne tartsa el a tőcsavar egyébként szépen stimmel az RF -re.
Én benne vagyok,viszont azt ne írtam hogy mikor önindítózással nincs szikra..... és nem indul el,(mivel nem ad szikrát) Ennek ellenére ha megtolom rögtön indul,ebből gondolom hogy valami hőgomba lehet és csak az önindítózásnál tilt le valamit. De próbáljuk ki nem vesztünk semmit :)
Csak az email miatt. Milyen email? Vagy arról nem kell tudjak?
Na végre van valaki :D Én Balatonfűzfőn lakom! Hát figyi kicsit jobb idő lesz ha gondolod megyünk egyet aztán ki próbáljuk a cuccost azt enyémmel ha gond meg szűnik akkor ez a baja! Én meg addig megyek a tieddel :) Mármint a cdi-t meg cseréljük...
Ülés alatt a fekete doboz.
De ez megint csak egy tipp...
Lássuk a többiek mit mondanak... Hová valósí vagy?
Nekem is 400asom van változós... Ha jó idő lesz és tudunk találkozni kipróbálhatjuk hogy ez e baja!
Illetve ugyanaz a tükör van rf 600, rf 900, '97 gsx-r 600-on?
Én elsőre pipákat újra tekerném ha nem oldja meg és régvolt cserélve akkor gyertya csere ha tuti hogy nincs szikra olyankor. De ez csak tipp...
Kéne nekem rf400-ra tükör. Valakinek elfekvőben?
Ugyanaz mint a 600-é, 900-é?
Emailben írjatok pls: kiro4444@gmail.com
Köszi