Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami biztos nem stimmel...
Nekem akkor csinál ilyet, mikor összerakom a motort és nincs még
eléggé kitekerve a pilot csavar.
Ugyan ez... ha letekerem az alapjáratot, akkor ejti, ha felveszem
egy bizonyos fordulaton megragad (nekem kb. 2000 körül).
Utána nem szoktam hozzányúlni az alapjárathoz, hanem a pilotokon
tekerek kifele.

Node ez nekem a teljes szét-össze utáni rituális beállítás .
Nekem gixxer-ről való dob meg összekötöm volt és így is mókolni kellett!
Sziasztok
Ma +10 c felébresztettem a motort 3 hónapot állt. 4. re beindult, a szokásos 1 percig 3 hengerezek, aztán kisimult. Amikor már üzemmeleg volt a blokk kicsit húzgáltam, azt vettem észre nem ejti úgy a fordulatot visszafelé, de ha lejebb vettem az alapjáratot olyan 1000 alá akkor szépen ment. Szerintetek? Dugulás?
Üdv: Dani.
Na most küldte a srác az sms-t, hát nem eladta másnak. Pedig már megegyeztünk.. Ennyit ér a szó..
Arrow oval. 20e. +posta
remélem eredeti..
Ha a csavartávok jók, akkor rá tudod tenni. Hogyé aggyák? Legál dob?
Igen
Elvi síkon a belső átmérő és a furat távolságok egyeznek. Fene tudja így látatlanban sose jó, de van köztünk egy országnyi távolság.. De a dob jó?
De szerintem kompatibilisebb a Suzuki féle összekötö viszont az általában 4 csavaros
Helló! ha van hozzá összekötö fel tudod tenni ha nincs fabrikálni kell vagy csináltatni!
Sziasztok, Hogy látjátok ezt a dobot fel tudom aplikálni valahogy az RF600-ra? Kawa ZX6r -en volt és ez is három csavaros..
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Péntekig el kell döntenem, utána eladja.. Kérem segítsetek!
Sziasztok!régebben kináltam rf600-hoz karbi sort.nem tudom volt e érdeklödő.az ára megegyezés szerint... kusnyir.tamas@gmail.com e-mailre irjon ha vkit érdekelne. szép napot mindenkinek :)
üdv. eladó a képeken látható rf 400-as alkatrészek. a 4.és az 5. képeken a tank belseje látszik (már amennyire). 0620/992-4528 gödöllő
Beruházni elég nagy költség lenne, én egy lehetőséggel éltem.
Holnap elvileg a tank is kész lesz, aztán februárban jön a fényezés.
eladó suzuki rf 900 cdi(feketedoboz) ár 16eft+posta
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok! Eladó kis GSXF 400-asom.
jah az úgy jó... lehet nekem is be kellene ruháznom egy ilyenbe... bár gondolom ebből is az ipari a jó
Nem csiszolópapírral csinálta, hanem homok-fújva lett. Nem bántotta a műanyagot, szép, sima felület lett, egyből lehet glettelni, alapozni.
Hamar kész lett, papírral egy örökkévalóság lett volna, és nem is lett volna ilyen szép a felület.
Szia Red!
Tudom, hogy csiszoló papírral csináltad de mivel toltad le műanyagig? :S nem karcolja nagyon meg?
ja és gyárilag fehér volt a felni :)
lehet rá tenni 2 tárcsát,csak nekem egy tárcsásra van megcsinálva,de a helye ott van a másik oldalon is.
a gs felnin is ott a helye a 2 tárcsának...
Nem RF felni, GS felnin csak egy féktárcsa van. Tárcsa se jó az RF-re.
vagy van külömbség a GS és az RF felni közt szerintetek?