Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keres vissza idén nyár elején csináltam a felni csíkomat van rajta felirat és az tök külön van, volt a csíktól szerintem teljesen jól fel lehet ragasztani...
Erre gondoltam én is első körben, hogy egybe festetem és lakkozás előtt ráragasztják a matricát. Csak attól tartok, hogy a fényező nem tudja majd pontosan oda illeszteni a betűket a domborulatokhoz. Tök macera az egész.
Én is szeretném fújatni a paripámat... A matrica komplett szett ajánlatba eddig 10e volt + a csík amit te mondasz... Mivel ahogy írtad olyan műanyagos íveset nem tudnak így nekem azt javasolták, hogy hagyjam rajta "fújjam" össze vissza és amikor kész (lakkozás elöt) akkor csinálnak egy ilyen széles matricát ki választom mit szeretnék mivel gyárilag volt ezüst króm csík karbon minta stb... Ennek az ára már nem emlékszem pontosan de 3e-5e Ft között van volt! Én egyszer megpróbáltam le aplikálni de nem sikerült!
Óvatosan erősebb hajszárítóval vagy hőlégfúvóval le lehet szedni úgy
hogy ne sérüljön. A ragasztó természetesen többé nem fog tapadni,
így azt pótolni kell valami rugalmasabb ragasztóval.

A levétel működőképességét tudom igazolni, ugyanis egy bontott
idomról annak idejét így szedtem le a matricát.
Matrica: Tavasszal át akarom festetni - megőrülök a ferrari pirosért. Az ülés alatti idomon van vastagabb matrica - na azt nem tudom gyártatni. Nekem fontos, hogy megőrizzem az eredetiséget - de egyszerűen lehetetlen beszerezni újat. Mit javasoltok?
Hát sajnos ez nagyon igaz.Én szinte születésem óta Fűzfői vagyok és egyre rosszab itt. Talán ha a strandot most meg csinálják jövőre, de itt a hozzá állásal van a baj. de azér a környéken el lehet lenni nyáron... na majd akkor remélem nyáron találkozunk mert itt a környéken mindenki csak azt tartja motorozásnak ha a nosztorin 170felett mennek.
semmi akadálya sôt boldogan! Nagyon szeretünk ott lenni csak egyre jobban leépül Tobruk sôt talán egész Fûzfô.
karácsony alkalmából átkereszteltem magam. Mindenhol ahol regisztráltam Rtomek néven kalózkodok, de ha összefutunk néha érdekesen hangzik: helló Rtomek vagyok.Csak simán Kojak lett volna de azt már valaki magáévá tette így sok gondolkodás után ez lett a vége.
Nahh az tök jó... akkor majd ha gondolod nyáron össze futhatnánk... meg ha van kedved gurulhatnánk is valamerre...
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves RF-es Kollégának!

Felkerült az enyémre is a fekete kompresszoros dallamkürt. U.olyan, mint Iminek!
Hangja király! Nem szedtem szét, kellett csinálni egy furcsa alakú tartó konzolt és az ülés alatti idomba tettem jobbról. Teszek fel képet, ha leszedtem a telefonról.
Üdv Mindenkinek Hódmezőről! ((szombat délelőtt még motoroztam 15 km-t))
Igen a nyár nagy részét ott töltjük a Fáy A. u.12.-ben.Csak én járok haza melózni.
Most nézem, hogy Balatonfűzfőn is meg szoktál fordulni?
Rf-est nem nagy ismerek a közelben...
Boldog karácsonyt és rövid éjféli misét minden fórum társamnak!
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak
Mindenkinek BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT!
Boldog karácsonyt RF klub !
Köszönöm a segítséget és az infókat!
a link nem sikerült!
--- http://e107.pumigumi.hu/page.p...
Hát sajnálom, hogy nem oldotta mg a problémádat! ÉN majd csak tavasszal foglalkozok vele mert ilyen hidegbe nincs kedvem ki menni! Bár 25.kén 15 fok lesz állítólag úgy hogy egy kis kanyart szerintem tekerek vele majd :)
Használt jó minőségű gumit azt innen.
Hő álló sprayt azt tudok de mivel nem veszprémi vagy így a bolt neked tárgytalan ha meg találom a dobozát akkor el küldöm mi a neve!
Haverom 2T-s gépének a leömlője is azzal van le fújva és kivalló a cucc...
Tanácsotokat kérem, leömlőt át akarom dolgozni - hőálló festeni szeretném és új dobot is szeretnék. Másik gumit is kell vennem, de milyet és hol?
Egy dróttal földeld össze a blokkot meg a vázat valahol és próbáld úgy.
Legalább is ezt én még kipróbálnám.
leteszteltem!

Hát a szine az ott van! De rendesen. KÉK!
Viszont: nyolcig számol, ugyan úgy viselkedik nullázáskor mint az enyém. Most már csak neked kell kipróbálni a tiéden mit mutat.
Bekötést hova tervezed? + - levehető a biztositékokról is, és akkor nem kell szétbontani a műszerfal kábeleit, rövidebb vezeték kell toldásnak.
Kicsit reszeld fel a házat és hézagold ki. Vagy finoman szoritsd össze a 2 felét. Ennyi idős alkatrészeknél már nehéz kopás menteset találni.