szia Imi!
Megjött a cucc. Írj egy levelezési címet a garamkalaci@gmail.com -ra. Hétfőn feladom és akkor a karácsonyi pihenésben meg tudod csinálni. Remélem müködni fog neked... :)
Köszönöm a lehetőséget, akkor pedig a kábelforrasztásokat megoldom neked, hogy csak be kelljen fektetned a kábelköteg mellé. Mágnestartót nem tudom meghajtani mert más a lánckeréktokozás a 4kilóson. HILTI szalagból hajtottam az enyémre, rajt a hatos lyuk, legjobban ezt lehet formázni.
Szia Imi!
Ha tudsz aludni addig amíg megjön az enyém... akkor azt szívesen el küldöm, hogy ki tudd próbálni. Ez max egy kis postázásba meg időbe kerül.
Bár én nem itthon vásároltam és szerintem nem is 100% ig ugyan az mint a tiéd...
Helló!Kb 4000 Ft volt egy webes oldalon csináltattam ahol foglalkoznak pólóra vasalással!
Illetve a párom csináltatta én csak a mintát csináltam meg hozzá és elküldtük e-mailban! http://polomania.hu
Próbáltam lediódáznia nullázó vezetéket minden oldalról, de sehogy se lett jó. Aki megvette Nándi motorját, nem tapasztalt hasonlókat. Nála minden rendesen működik ugyan azzal a bekötési sémával.
Szerintem veszek mégegyet, átcserélem arra, ha az jó akkor ez megy vissza a forgalmazóhoz garanciás problémával, ha az is így viselkedik akkor haver átveszi az egyiket. Vagy lebontom a motorról és megpróbáljuk az övén ezt.
Ha jól emlékszem.
Eladta ? Nagy fórumozó volt Ő is.
Megjött a cucc. Írj egy levelezési címet a garamkalaci@gmail.com -ra. Hétfőn feladom és akkor a karácsonyi pihenésben meg tudod csinálni. Remélem müködni fog neked... :)
Ha tudsz aludni addig amíg megjön az enyém... akkor azt szívesen el küldöm, hogy ki tudd próbálni. Ez max egy kis postázásba meg időbe kerül.
Bár én nem itthon vásároltam és szerintem nem is 100% ig ugyan az mint a tiéd...
Illetve a párom csináltatta én csak a mintát csináltam meg hozzá és elküldtük e-mailban!
http://polomania.hu
üdv
Szerintem veszek mégegyet, átcserélem arra, ha az jó akkor ez megy vissza a forgalmazóhoz garanciás problémával, ha az is így viselkedik akkor haver átveszi az egyiket. Vagy lebontom a motorról és megpróbáljuk az övén ezt.