És ha valahonnan az izzó köréről veszed le a üres jelet?
Egyébkén kérdezhetek valamit miért nem a fordszám mérő részre tetted? ( Nem kötekedni akarok) Jólnézki nekem is jön egy valahol hajózik idefelé :)
Felraktam a fokozatkijelzőt. Mindössze a 0 érzékelése nem az igazi. Érzékelő vezetékére kötöttem ahol becsatlakozik a kábelkötegbe. Ha lehúzom a kötegről a stekkert akkor működik rendesen. De ha visszakötöm a rendszerbe, máris gondolkodik mielőtt kiírja a nullát, vagy bent marad sebességifokozat jelzésbe. Itt még valamit ki kell találni!
Laci Plébi azóta is ott van minden rédei találkozón, motorral! Áldást ugyanúgy kiossza mindenkinek a túra előtt, este pedig vegyül a "tömeg"ben (sajnos évről évre egyre kevesebben vagyunk a bulin).
Honlap galériában biztos rátalálsz.
Igen így volt. Olyan rég volt csak néha néha beszélünk róla pár szót! A képlet ugyanaz mint Magyarországé. Volt egy nagyon frankó papunk /Papp László talán Tökölön van mint pap/aki imádott motorozni, sörözni a gyerekekkel játszani meg egy kicsit a nőket is állítólag. Ő volt az egyik ha nem a főszervezője a Trike találkozónak.
Falunk nagyjai meglátták ebben az egészben a pénzgyártás lehetőségét ami ugye hamar kibukik és érezhető mint mostanában elég sok motoros talin sztem. A Papp Lacit valamiért elrakta innen az egyház pedig végre találkoztam egy tökös pappal pedig rühellem őket. A fürdő más tészta volt lehet, hogy csak takaróztak vele azóta sincs belőle semmi. Motoros találkozót csak motoros szervezzen ne politikusok!/támogatás nélkül nem megy sajna/
Magyarország én így szeretlek. Röviden- hosszan ennyi a történet!
Ha valakit érdekel krómozott kormányvégsúly az szóljon.
Mivel az enyémen volt valaha,de megmenekült,ezért odaadom valakinek.
Természetesen ingyen,de feltétel hogy csak Röfin lehet.
Rtomek látom mezőfalvai vagy. Focipálya melletti termállal mi a helyzet? Ott volt pár alkalommal a TRIKE&BIKE találkozó a kétezres évek elején. Valami termál forma indok miatt lett új helyszín keresve a bulinak.
Én fel adtam a téli szünetet! Ma be röfentettem már jó régen ment szegény aztán nem bírtam tovább mentem vele egy kis kanyart.
Hát ez nagyon kellet már...
Én is a tavaszt várom már nagyon bár addig lesz időm csinosítgatni a gépet...
Én már eltettem aludni. Tán két éve estem egy nagyobbat robogóval
november végén, azóta elteszem alukálni a motort október utolsó napjaiban.
Ha készül a karácsonyi ajándékom, akkor már le is van csupaszítva a moci .
Jövőhéten meg megejtek egy telefont és kiderül szétbontom-e a
blokkot a télen. Nem ártana kicserélni egy két csapágyat .
Viszont mikor ilyeneket olvasok, akkor irigykedek...
... utálok autózni .
Akkor sikerült is megoldani a leállási problémákat?
Írhatnál pár sort mi volt a probléma, hátha valamelyikünk még belefut a 2000 alatt megfullad tünetbe.
Karbisorért mire gondoltál?
Sziasztok! A mai kellemes tavaszi napon sikerült egy laza kört menni. Nagyon jó volt. Sajnos úgy néz ki, hogy egy darabig csend és hideg. Remélem hamar megjön a tavasz. Csendes telet mindenkinek.
Sziasztok!rég jártam itt,azóta az én mocimon túl adtam,de van egy hiányos karbisorom eladó,ha valakit érdekel írjon!RF600-as volt a gép!Szép napot mindenkinek! :)
Cuccot szétkapod, és elviszed olyan boltba ahol kapsz ilyen fittingeket. Csô 8bart tudja, fittingeket meg kerestem hozzá. Hozzáértõ kereskedõ tud segíteni. Relét simán az egyik kürt helyére kösd be, másik maradjon meg. Vastag vezeréket simán az aksiról viţem a kábelkôteg mellett lengõbiztosítékkal amirõl tovább van kötve a szivargyujtó aljzat is.
Tudnál pontos adatokkal szolgálni arra, hogy hogyan faragtad át a csőcsatlakozást a duda esetén és, hogy milyen méretű szorító eszközt használtál? Holnap jön meg az enyém is már nagyon várom. A felhelyezése valszeg ugyanaz lesz, mint a Tiédnél, hogy ketté kell bontani...de szemlátomást megoldható! Válaszodat előre köszönöm.
Ahha! Akkor inkább marad a martin dob... Mert az komplatba 54 k lenne öszekőtővel karbonból és műbizonylattal! Akkor ha így nézem azt a 15k meg éri +ba
Elég gagyi másolat mit ne mondjak... Nincs "E" jelzés, meg műbizonylat. A szegecseknél kifúj. Tuljadon képpen egy aluminium henger benne egy kis gyapottal meg a 25mm-es szűkítővel, ami bele lett hegesztve. Nem tudom mennyiért árulja a srác, én egy 20asért vettem. Ha beleszámítjuk az összekötő csövet az még egy 20as volt szal 40ezret kidobtam egy gagyi kipufra! Egyébként egy kis kozmetikázással lehet belőle normális dobot csinálni. Én szétszedtem teljesen, szilikonnal kitömítettem az illesztéseket, kapott normális szegecseket. Így már használható is. Jah és kikaptam belőle nagynehezen a szűkítőt. Úgy 35mm lett az átmérő
Egyébkén kérdezhetek valamit miért nem a fordszám mérő részre tetted? ( Nem kötekedni akarok) Jólnézki nekem is jön egy valahol hajózik idefelé :)