Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
gyújtótrafók
Hát én gsx750f ből bontottam , szreintem a kerekek és a kaburátorsor is jó rf hez, mert ugyanaz sa blokk van benne. Talán a légszűrő, szívócsonkok és a gyújtótrafók, egyéb elektromos alkatrészek is azonosak , megvannak még. Ha valami kéne valakinek, szóljon a nevemre kattintva ott a számom.
igen 600-as rf-hez való
Én meg közben eladtam a gsx750f fórumon, viszont ez jó némelyik rf hez, nem?
köszi már megoldottam
Hali!Most jelenleg nem sok hiányzik hozzá hogy kalapáccsal verjem szét ezt a fos motort!

Másfél hete volt karbi szinkron mondom kicserélem hozzá az olajat is meg a gyertya kábelekből is vágok fél fél centit hogy biztos legyen mind a 4 henger indulása + másfél hete vannak bent az új gyertyák is.összeraktam még 1 pöffenés se lett és az akksi is lemerült!

Szedhetem szét megint az egészet legszivesebben felraknám 200.000ért alkatrésznek én már nem szenvedek vele!
Negyvenezer, (vagy ki tudja) :D
ez nem jó az rf be?
Hmm, a piros RF, a fehér alapon mintás sisak és a budai rakpart stimmel, de egy órával azelőtt. :)
Na... akkor végül csak egyet értünk .
Ja, hogy otthon?.....hát, ugyan tudom hogyan csinálják, de gépek és gyakorlat híján nem állnék neki hanem elviszem olyanhoz aki naponta ezt csinálja...
Persze, igazad van... látod átestem a "mindent megoldunk házilag"
oldalról az "ez szétszedhetetlen, vidd szakcéghez" oldalra.

De szerintem ez tipikusan az a téma, ami "szétszedhetetlen", vigye
felújíttatni...
Javítható...minden szétszedhető és összerakható csak a megfelelő ember kezébe kell adni...
Ma este 18:56-kor jött velem szemben a budai rakparton egy piros RF.
A motoroson fehér alapon akármilyen mintás sisak. Valaki ?
Sziasztok! Bontottam egy 2003 as 750 es bocit, sok alkatrész megeggyezik az rf el, ha valakinek kéne esetleg valami: http://www.vatera.hu/listings/...
Ma délután hazafelé mentem mikor letereltek az útról.Kérdem a rendőrt mi történt?- Motoros baleset..... .Ismertem a srácot .....Gábor nyugodj békében....... http://www.delmagyar.hu/szeged...
Hát a hátsó rugóstag az nem szétszedhető.
Az egy szétszedhetetlen központi rugós tag, ha az elnyomta az olajat, akkor annyi...
Javaslom a kárászy céget BP.-n, nekem két éve mondtak a felújításra 15k-t.
Kollégámnak megcsinálták, elég jó munkát végeztek és még szelepet is tettek az övére, tehát magának be tudja állítani a légnyomást.
megtudná nekem mondani valaki hogy mennyi olaj kel a hátsó rugóstagba
Vasárnap Rábaringen gyorsulás.

http://www.westdragrace.com/we...
Egyellőre potméterrel veszem vissza a fényerőt sötétedéskor, de lesz elektronika ami tompitotton visszaveszi. Vagy csak kap egy kapcsolót ami megkerüli a bekötendő ellenállást.
Amikor felkerült a hirdetés beszéltem az eladóval, akkoriban erősen alkuképes volt az ára. Úgy volt, hogy meg is veszem, csak sajnos az utolsó pillanatban közbejött valami. Amúgy Ároktőn van a moci, néhány képet még küldött, ha valakit érdekel felrakom.
Nem fér a fejembe, hogy hogy bírjátok a 15W-s olajat...
Nekem az a bajom, hogy már a 10W-vel is pattogós az első párezer km, ez így volt az RF-en is.
A Banditnál már előre utáltam az első párezret teló felújítás után, és
sajnos be is jött, hiába állíthatók a telószárak. Energolux mosógép
ehhez képest vibrátor volt...

Mostanra viszont már maxon van, ami elgondolkodtató,
lehet 15W-vel tovább marad kemény, de nem sokkal keményebb ?
Köszi! Akkor elég 1L 15W-s villaolaj és kb. 2L fagyálló