Hát én gsx750f ből bontottam , szreintem a kerekek és a kaburátorsor is jó rf hez, mert ugyanaz sa blokk van benne. Talán a légszűrő, szívócsonkok és a gyújtótrafók, egyéb elektromos alkatrészek is azonosak , megvannak még. Ha valami kéne valakinek, szóljon a nevemre kattintva ott a számom.
Hali!Most jelenleg nem sok hiányzik hozzá hogy kalapáccsal verjem szét ezt a fos motort!
Másfél hete volt karbi szinkron mondom kicserélem hozzá az olajat is meg a gyertya kábelekből is vágok fél fél centit hogy biztos legyen mind a 4 henger indulása + másfél hete vannak bent az új gyertyák is.összeraktam még 1 pöffenés se lett és az akksi is lemerült!
Szedhetem szét megint az egészet legszivesebben felraknám 200.000ért alkatrésznek én már nem szenvedek vele!
Ja, hogy otthon?.....hát, ugyan tudom hogyan csinálják, de gépek és gyakorlat híján nem állnék neki hanem elviszem olyanhoz aki naponta ezt csinálja...
Ma délután hazafelé mentem mikor letereltek az útról.Kérdem a rendőrt mi történt?- Motoros baleset..... .Ismertem a srácot .....Gábor nyugodj békében....... http://www.delmagyar.hu/szeged...
Hát a hátsó rugóstag az nem szétszedhető.
Az egy szétszedhetetlen központi rugós tag, ha az elnyomta az olajat, akkor annyi...
Javaslom a kárászy céget BP.-n, nekem két éve mondtak a felújításra 15k-t.
Kollégámnak megcsinálták, elég jó munkát végeztek és még szelepet is tettek az övére, tehát magának be tudja állítani a légnyomást.
Egyellőre potméterrel veszem vissza a fényerőt sötétedéskor, de lesz elektronika ami tompitotton visszaveszi. Vagy csak kap egy kapcsolót ami megkerüli a bekötendő ellenállást.
Amikor felkerült a hirdetés beszéltem az eladóval, akkoriban erősen alkuképes volt az ára. Úgy volt, hogy meg is veszem, csak sajnos az utolsó pillanatban közbejött valami. Amúgy Ároktőn van a moci, néhány képet még küldött, ha valakit érdekel felrakom.
Nem fér a fejembe, hogy hogy bírjátok a 15W-s olajat...
Nekem az a bajom, hogy már a 10W-vel is pattogós az első párezer km, ez így volt az RF-en is.
A Banditnál már előre utáltam az első párezret teló felújítás után, és
sajnos be is jött, hiába állíthatók a telószárak. Energolux mosógép
ehhez képest vibrátor volt...
Mostanra viszont már maxon van, ami elgondolkodtató,
lehet 15W-vel tovább marad kemény, de nem sokkal keményebb ?
Másfél hete volt karbi szinkron mondom kicserélem hozzá az olajat is meg a gyertya kábelekből is vágok fél fél centit hogy biztos legyen mind a 4 henger indulása + másfél hete vannak bent az új gyertyák is.összeraktam még 1 pöffenés se lett és az akksi is lemerült!
Szedhetem szét megint az egészet legszivesebben felraknám 200.000ért alkatrésznek én már nem szenvedek vele!
oldalról az "ez szétszedhetetlen, vidd szakcéghez" oldalra.
De szerintem ez tipikusan az a téma, ami "szétszedhetetlen", vigye
felújíttatni...
A motoroson fehér alapon akármilyen mintás sisak. Valaki ?
Az egy szétszedhetetlen központi rugós tag, ha az elnyomta az olajat, akkor annyi...
Javaslom a kárászy céget BP.-n, nekem két éve mondtak a felújításra 15k-t.
Kollégámnak megcsinálták, elég jó munkát végeztek és még szelepet is tettek az övére, tehát magának be tudja állítani a légnyomást.
http://www.westdragrace.com/we...
Nekem az a bajom, hogy már a 10W-vel is pattogós az első párezer km, ez így volt az RF-en is.
A Banditnál már előre utáltam az első párezret teló felújítás után, és
sajnos be is jött, hiába állíthatók a telószárak. Energolux mosógép
ehhez képest vibrátor volt...
Mostanra viszont már maxon van, ami elgondolkodtató,
lehet 15W-vel tovább marad kemény, de nem sokkal keményebb ?