Még egy kérdés... Telóolaj cseréhez komolyan meg kell vennem két 1L-es flakont, mert 503ml kell száranként? 10Wset vagy15Wset javasoltok 400as Röfihez?
Ez így igaz! !
De nem csak az elázás ami gondot jelent számomra.
A másik,h esőben a sportszelet mindíg ott van a gatyában.És úgy nem jó motorozni. Azért én szeretek "menni" is.
Hát ez csodálatos !
Nagyon örülök, hogy meg vagy elégedve a motorral, mert sokszor
eszembe jut, hogy vajon mi lehet vele (Veled) ?!
Most pedig azon a két képen újra látni a motort, hát...
Képzeld, úgy tűnik, hogy szeptember 29(?) szombat megyek
Bajára, mert ott lesz egy Bandit találkozó, ha délután emberi időben
végzek és Te is ráérsz, akkor találkozhatnánk.
Mért csak meg szólítottak benneteket :D mint ismerős és ismeretlen! Szerintem nem volt olyan de lehet tévedek :D okés Remélem azért páran el jöttök mert úgy jó menni hogy többen vagyunk. Bár a 400asal két személlyel nem lesz túl nagy a tempó de nem is ez a cél ...
Kedves Rf-es társaim! ( És nem Rf társaim :D )
Sajnos idén nem sok időm volt túrázni! Kivéve a szezon nyitót.... Elég kevés km-ert sikerült a gépbe tennem! Ennek okán szeretnélek benneteket invitálni egy kisebb kanyarra!
Ami biztos az hogy Pestről indulnánk.
az idő választás rugalmas bár csak október eleje jöhet szóba mert nyaralni megyek és október első hetében érek haza! Remélem az ősz kegyes lesz velünk!
Én a kékest szeretném célba venni és semmi kép nem autópályán. Persze ha valaki valami jobbat tud nem vagyok ellene!
Aki úgy gondolja el jönne az kérem írjon garamkalaci@gmail.com
Természetesen majd itt is meg osztom szeretném ha minél többen tudnánk találkozni. Pár embert már sikerült meg ismerni személyesen innen... Hát most itt a lehetőség, hogy többet is sikerüljön...
Új belépőként köszöntök minden klubtagot. Tulajdonképpen tavaly május óta vagyok Rf tulajdonos, de sajnos eddig nem volt alkalmam, és lehetőségem csatlakozni hozzátok.
Lehet hogy a motor nagyon ismerős, hiszen RedOne-tól vettem, és nagyon remekül működik és jól néz ki.
Ha módom lesz rá igyekszem sűrűn feljönni a klubba.
Üdvözlettel: lacosz
szia, én is jártam így...
szerintem ne szedj szét rajta semmit ha megy egyébként, csak a CO csavart állítsd be rendesen. a gyári 1-2 fordulat visszafelé lehet hogy kevés nekem a 2 és 1/2 körül jött be, esetleg 3/4. csináld meg mind a 4 db karbin és jó lesz.
Nekem bent van egy szélessávú lamdaszonda (innovate) és így könnyen rá lehetett jönni...
üdv. egyben szeretném eladni a fékcsöveket az újszerű betétekkel és a szerkezettel ár 10 eft. gumifékcső, és ahogy néztem nem láttam rajta repedést. . esetleg ha érdekel : 20/992-4528 üdv.
Igazából a fékkel semmi bajom nem volt ezt leszámítva. Na de végre sikerült vennem egy emelőt hozzá. Teleszkóp szimeringet is kell cserélnem aztán meg nézem ezt is rajta. Egy esélyt adok még neki. Bár a képen a gumis az nem olyan mint az enyém... Nekem mind a két nyereg csöve fel jön a kormányhoz a karhoz.
Értem.......anno utánajártam kicsit ennek és nem nagyon találtam helyet ahol tényleg bemérték volna kivéve a héfal-t....ők csinálnak gumi fékcsövet saját gyártású fittinggel lepróbázva, dunakeszin vannak...
munka lapján volt. De hogy őszinte legyek f---om sincs hogyan csinálják és nem is nagyon érdekel! Amíg jó volt semmi bajom nem volt vele! Utána egyszer meg csináltam és jó volt sajnos most megint szivárog és meg akarom szüntetni ezt mert meg elégeltem!
Hol csináltak ilyet és mennyi volt az érték(300-nak legalább kell lenni-e)?.....nem csak mondták hanem a szemed előtt átették egy eszközre és lepróbálták?....ez új nekem, de persze nem lehetetlen...
Majd eggyeztetünk!
De nem csak az elázás ami gondot jelent számomra.
A másik,h esőben a sportszelet mindíg ott van a gatyában.És úgy nem jó motorozni. Azért én szeretek "menni" is.
meg szerkesztem majd az utat és meg beszéljük hogy mindenkinek tetszik e
Hali01 tudja, hogy nekem az eső sem akadály .
Hát ez csodálatos !
Nagyon örülök, hogy meg vagy elégedve a motorral, mert sokszor
eszembe jut, hogy vajon mi lehet vele (Veled) ?!
Most pedig azon a két képen újra látni a motort, hát...
Képzeld, úgy tűnik, hogy szeptember 29(?) szombat megyek
Bajára, mert ott lesz egy Bandit találkozó, ha délután emberi időben
végzek és Te is ráérsz, akkor találkozhatnánk.
Ez kicsit Gyurcsányosan hangzott: "Kedves Rf-es társaim! ( És nem Rf társaim :D )" Bocsi
Meglátom,h hogyan állok,és ha belefér benne lennék.
Ha már a multkori nagy kör elmaradt.
Sajnos idén nem sok időm volt túrázni! Kivéve a szezon nyitót.... Elég kevés km-ert sikerült a gépbe tennem! Ennek okán szeretnélek benneteket invitálni egy kisebb kanyarra!
Ami biztos az hogy Pestről indulnánk.
az idő választás rugalmas bár csak október eleje jöhet szóba mert nyaralni megyek és október első hetében érek haza! Remélem az ősz kegyes lesz velünk!
Én a kékest szeretném célba venni és semmi kép nem autópályán. Persze ha valaki valami jobbat tud nem vagyok ellene!
Aki úgy gondolja el jönne az kérem írjon garamkalaci@gmail.com
Természetesen majd itt is meg osztom szeretném ha minél többen tudnánk találkozni. Pár embert már sikerült meg ismerni személyesen innen... Hát most itt a lehetőség, hogy többet is sikerüljön...
Üdv:Letsgo
Lehet hogy a motor nagyon ismerős, hiszen RedOne-tól vettem, és nagyon remekül működik és jól néz ki.
Ha módom lesz rá igyekszem sűrűn feljönni a klubba.
Üdvözlettel: lacosz
szerintem ne szedj szét rajta semmit ha megy egyébként, csak a CO csavart állítsd be rendesen. a gyári 1-2 fordulat visszafelé lehet hogy kevés nekem a 2 és 1/2 körül jött be, esetleg 3/4. csináld meg mind a 4 db karbin és jó lesz.
Nekem bent van egy szélessávú lamdaszonda (innovate) és így könnyen rá lehetett jönni...
Aszem az oka is meg volt hogy miért nem volt jó. Mindegy. Gumi kell ami gyárilag van préselve :D
Bár lehet még egy peremezést adok neki aztán ha nem lesz jó utána kuka lesz!