Termosztátházat leveszed, vagy csak a termosztátot elviszed autósboltba, és ekkora méretű xx celziuszfokosat kérsz. Nekem reszelni kellett kicsit az aluházból. De ha letakarod radiátor felét, az is megoldás. Ami a dobozban volt (képen) az van bent de az ár 2006-os.
Ezt nem értem, ha lukas hogy zár? Tiedbe gyári van? Mennyiért vetted? Vajon más termosztát jó bele? A képet amit felraktál (hőfokbeosztás) ha annak helyes a kiosztása, akkor az enyém biztos 50 - 60 fok körül lehet. Az üzemi hőfok 80fok.
Azért most megnyugtattál,h nem kell robogót vennem
Azt is számításba kell venni,h ha meg kell dögleni,az mennyi ideig tart.
Egy robogónál ha keresztül megy rajtam egy kamion,simán lepereg előttem a gyűrűk ura trilógia angolul felirattal reklámokkal
Ez ugye egy sport otornál nem fordulhat elő. Ott max annyi,h BAZ.............. és THE END
Bár ha 2T nézem nekem volt egy aszfalt rombolom 3,5L 100kmeren plusz valami fullos 2T olaj 850-1000Km-ként 1L. lehet számolni hogy milyen takarékos! Kb annyi mint a 400-as valamivel több az Rf de motoron ülünk és nem 11e forgatva megyek vele 110et :)
Ha jól látom,sport dob van rajt.
Ha megvan még,mennyit kérsz érte?
Emil: hali01.hali kukac gmail.com
Bal első idomon van egy ki müanyag ami hütő elé lóg!
Az érdekelne.
Helyileg hol van a motor?
rf 400 bontás , a számom 06204256333 , fritz76@citromail.hu
Csaba
Csak egyesével enged képeket felrakni. Borzasztó!
http://www.manualedereparatie....
Termosztátházat leveszed, vagy csak a termosztátot elviszed autósboltba, és ekkora méretű xx celziuszfokosat kérsz. Nekem reszelni kellett kicsit az aluházból. De ha letakarod radiátor felét, az is megoldás. Ami a dobozban volt (képen) az van bent de az ár 2006-os.
Nyilván nem ezt akartam írni, robogót meg egyébként se...
Azt is számításba kell venni,h ha meg kell dögleni,az mennyi ideig tart.
Egy robogónál ha keresztül megy rajtam egy kamion,simán lepereg előttem a gyűrűk ura trilógia angolul felirattal reklámokkal
Ez ugye egy sport otornál nem fordulhat elő. Ott max annyi,h BAZ.............. és THE END
tűszelep fészek: 7,5x1,5 VITON
úszó: 6,07x1,3 VITON
a vákuumnál: 4x1 VITON
értelem szerűen 4db kell mindegyikből
Bár ha 2T nézem nekem volt egy aszfalt rombolom 3,5L 100kmeren plusz valami fullos 2T olaj 850-1000Km-ként 1L. lehet számolni hogy milyen takarékos! Kb annyi mint a 400-as valamivel több az Rf de motoron ülünk és nem 11e forgatva megyek vele 110et :)