Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat du. jó lehet, száguldozni amúgy sem szoktam, csak hamar elérem a megengedett sebességet , akkor még egyeztetünk
Szia! A kuplungkar tartó ház vagy nem tom mi a neve. Na az érdekelne, ha nincs kikopva. Várom válaszod,
Sokat segítettél. Köszönöm!
szerdán meg az ára
Nem vagy vele 1edül. Nekem is balra megy jobban.
Szia!

Ha jól látom,sport dob van rajt.
Ha megvan még,mennyit kérsz érte?
Emil: hali01.hali kukac gmail.com
írtam emailt jövőhétvégén pesten leszek! Akkor ha jó lenne el mennék.
szerdán küldj egy mailt mert elfogom felejteni
bp XXI ker
Helló!
Bal első idomon van egy ki müanyag ami hütő elé lóg!
Az érdekelne.
Helyileg hol van a motor?
sziasztok
rf 400 bontás , a számom 06204256333 , fritz76@citromail.hu
Csaba
Jobbra fosok burittani.
Csak egyesével enged képeket felrakni. Borzasztó!
Beösztás biztos jó, kimértem potméterrel,+ szerviz manual.

http://www.manualedereparatie....

Termosztátházat leveszed, vagy csak a termosztátot elviszed autósboltba, és ekkora méretű xx celziuszfokosat kérsz. Nekem reszelni kellett kicsit az aluházból. De ha letakarod radiátor felét, az is megoldás. Ami a dobozban volt (képen) az van bent de az ár 2006-os.
Neem, azért nem erről van szó .
Nyilván nem ezt akartam írni, robogót meg egyébként se...
Ezt nem értem, ha lukas hogy zár? Tiedbe gyári van? Mennyiért vetted? Vajon más termosztát jó bele? A képet amit felraktál (hőfokbeosztás) ha annak helyes a kiosztása, akkor az enyém biztos 50 - 60 fok körül lehet. Az üzemi hőfok 80fok.
nem baj,h ha többször felteszed. Legalább én is megtalálom,ha szíííjjel szedem az enyímet.
Azért most megnyugtattál,h nem kell robogót vennem
Azt is számításba kell venni,h ha meg kell dögleni,az mennyi ideig tart.
Egy robogónál ha keresztül megy rajtam egy kamion,simán lepereg előttem a gyűrűk ura trilógia angolul felirattal reklámokkal
Ez ugye egy sport otornál nem fordulhat elő. Ott max annyi,h BAZ.............. és THE END
Hali! Ha még érdekelnek az O gyűrű méretek: a szükséges O gyűrű méretek:
tűszelep fészek: 7,5x1,5 VITON
úszó: 6,07x1,3 VITON
a vákuumnál: 4x1 VITON

értelem szerűen 4db kell mindegyikből
Van benne valami! Azzal kezdtem!

Bár ha 2T nézem nekem volt egy aszfalt rombolom 3,5L 100kmeren plusz valami fullos 2T olaj 850-1000Km-ként 1L. lehet számolni hogy milyen takarékos! Kb annyi mint a 400-as valamivel több az Rf de motoron ülünk és nem 11e forgatva megyek vele 110et :)
Még a vége az lesz,h mindenki jobban jár ha vesz egy Honda DIO-t